17

Анонимен

преди 6 години

Всички язовири и водоизточници са направени през лошия комунизъм, а сега добрите демократи са обсебили водата на хората и само прибират пари и вдигат цени за неща, които др,ги са ги построили и направили. От къде на къде в моето населено място ще ми искап повече пари, като това нещо е строено с труда на баща ми и майка ми, както и на всички останали съграждани. Строено е безплатно. Имаше бригади. Всички училища ходехме да копаем и помагаме. Работниците и служителите от предприятията също.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Гл-во г-до,водата в Пирот е 0,20 лв.за кубик.Не лъжи и не дразни хората,защото ще те вземат дяволите!

15

Воден дух

преди 6 години

Наистина сре жаллки ревльовци, както ви го е казал Анонимен...Водата е евтина, какво искате?Колко харчите месечно - 25-35 лв за вода.Това е почти безплатно бе!

14

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде водате е по-скъпа, отколкото у нас!Огромна част от света изобщо няма течаща вода, а вие пак ревете!Ами 2,50 за литър гориво, а ?Значи за цигари имате, а водата ви се вижда скъпа ?!Я млъквайте, женчовци.

13

Анонимен

преди 6 години

В Сърбия водата е 10 пъти по-евтина,лекарствата (вносните в това число и българските) са с 50% по-евтини отколкото у нас!Защо е така?

12

Анонимен

преди 6 години

Има нещо сбъркано в тази държава! Ще се наложи смяна на борда на директорите ми се струва.

11

нещо не е наред

преди 6 години

Водата за София идва основно от яз.Искър и Софийска вода я купува за 2 СТОТИНКИ ЗА НА КУБИК!!

10

Анонимен

преди 6 години

Тези хиени,които взеха на концесия водите на българите,играчи ги направихме и печалби им осигурихме!!Без грам инвестиция,инвестиция само по документи!!Да сте чули някъде тръби на главен водопровод да са сменили,да са сменили с някаква нова техника водоразпределителните станции??Не!!Всичко си е така както го завари прехода преди 30 години!!А цената поскъпва всяка година и стана от 1,20 до 1,40 евро на кубик!!В Гърция гледам си фактурата....цена от 0,48 до 0,63 евроцента!Ама ВИК-а им държавен!!

9

Анонимен

преди 6 години

Е това са ГЕРБ. Пълни калинки и некадърници. Немогат да създадат условия за икономиката и вдигат цените на всичко, което е неотложен разход.

8

Спас от Максуда

преди 6 години

Мен това не ме интересува. Нас това няма да ни засегне... А и все отнякъде трябва да се плати и нашата вода. Добре е да се вдигне, за да не ни я спрат някой ден.

7

Анонимен

преди 6 години

Ще ви вземат всичките пари за да си продадете жилищата и да живеете под наем, както е на запад.

6

Анонимен

преди 6 години

А заплатите ни кога ще почнете да ги повишавате спрямо инфлацията?

5

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.ВДИГАТ СЕ И ЦЕНИТЕ НА ПАРНОТО, ТОПЛАТА ВОДА, ТОКА, ОСНОВНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

4

иванов

преди 6 години

Глупости на търкалета ......да се чуди и мае на този елементаризъм...Вандалска държава. Тази т.нар. комисия изпълнява нечии поръчки на управляващите ....Има ли нещо което до сега да се намалило.Загуба на вода значи нещо ЗА КОЕТО Е ПЛАТЕНО. От къде идва тя ......- дал господ взел отново.С тези разни измишльотини на В и К ....се цели да се запази монопола . Това са бюрокартични структури, които в този си вид не трябва да съществуват.

3

Моляяя...

преди 6 години

Кой докара "Веолия" в БГ?! Защо С-я плаща 60% загуби? От "Искър" водата идва под наклон. Единствената инвестиция е смяна на тръбопроводите. Защо Веолия притежава 70% акции от С-ка вода?! Защо водомерите се сменят на 10 г. при наличие, че животът им е 20 -22 г., има ли двойно счетоводство? Защо не препоръчвате водата за пиене. Защото е с хлор и вредни елементи за пиене. Така е по-евтино за Веолия. Позорно изгонена ф-*** от Ф-я и Г-я.Срам и позор, водата на БГ е притежание на народа!Народе????

2

Гражданин

преди 6 години

Защо не вдигните. Направо с 100% цената на водата навсякаде че ептен да фалираме :(

1

Анонимен

преди 6 години

Честита нова година!