50

Анонимен

преди 6 години

"Интересите" на краварите в Ирак!!!!! Мили Боже................това животинско стадо МОЖЕ ДА ИМА ИНТЕРЕСИ САМО НА СОБСТВЕНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ!!! Макар, че и ТАМ НЯМА, по-добре да върне земите на индианците, мексиканците и т.н.......НЕГО.Д.НИЦИ!!!

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Че КОИ са пък "близките" до Русия???? Нея ВСИЧКИ И ВИНАГИ са ги използвали като донор, заиграват се със "близост", за да получават евтини суровини, да крадът технологии и умове!!!!! А краварите ннямат "близки", те имат само подчинени васали!!!!

48

Анонимен

преди 6 години

52 ако искаш да знаеш тъпаккко дори по времето на уарите на НАТО 1999 година в Сърбия си работеше радио МАДОНА собственост на сина на Слободан Милошевич - Марко и пускаха по него само Западна музика . Работеше си и в ПОжаревац дискотека Мадона пак негова собственост

47

Анонимен

преди 6 години

52 Естествено че са допринесли американците особено за Западна Европа за Япония и Южна Корея за страните от Залива, за Чили, за Сингапур . На кой свят живееш . Де си расал де си пасал. Сравни страните близки до Щатите и тези близки с Русия или със СССР на времето . Втрещявате ме такива като теб.

46

Анонимен

преди 6 години

Тръмп изпрати писмо ,което отказа да прочете до банкянският хърливник в което пишеше цитирам :Ако още веднъж те видя смотьо в родната ми Саудитска арабия да имитираш посещения и да си играеш танца с саби като незрящ олиго френдясал шете думна в Банкя с ядрен удар и ще остане кратер от шатрата ти под манолиите Фенерино

45

Анонимен

преди 6 години

47 *** опитваш се нещо да напишеш ли , не ти се получава

44

Анонимен

преди 6 години

46 Глупости. Япония до скоро беше втора икономика на земята . Република Корея се развива на шест . Във Виетнам са луди по всичко американско и също се развиват на шест . Украйна тръгна по пътя си към Европа. Единствената черна дупка е Афганистан, но там след като англичани на времето не са могли да се оправят няма как никой да се оправи , опариха се руснаците сега се парят и американците.

43

Анонимен

преди 6 години

44 *** написал си само глупости

42

Анонимен

преди 6 години

Китайците като вземат Сибир с огромните му ресурси за тяхната промишленост ,ще покажат на САЩ кой ,къде ,какви интереси има.А военен конфликт с нация от1,5млрд. население значи ,че интересите на САЩ ще се свият до опазване на територията си от латиноси!

41

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат интереси в ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА, дори и в тоалетната чиния в банята ми!

40

Анонимен

преди 6 години

До 39В последните 30 години всички беди тръгват от САЩ. За България, за Близкия Изток, Северна Африка и дори Западна Европа, САЩ носят само неприятности.

39

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ запрали извънземните от галактиката Андромеда, да не нарушават изконните интереси на ФАЩ там. Незаконния добив на американските полезни изкопаеми в радиус стотина парсека трябва да спре веднага!

38

Анонимен

преди 6 години

САЩ работят 50 години напред. Ако някой си мисли , че нещо е направил или победил е в голяма заблуда :))) Всичко тръгва от САЩ и завършва в САЩ . Поне за сега и за следващите 20 години. По натам , ще видим .

37

Анонимен

преди 6 години

Някой си Помпео писал писмо. Че к`ъв е той да пише писмо на по високопоставен от него?Правилно са го отрязали. И Иран , и Сев.Корея вече си правят майтап с тези вирнати носове, а те не могат нищо да направят и затова злобеят.

36

Анонимен

преди 6 години

САЩ са бъдещето, а Русия и приятелите и са миналото... вижте ги - Венецуела, Ангола, Мозамбик, северна Корея, Куба, Зимбабве, Беларус, Чечня, Никарагуа - само бедняци.

35

Анонимен

преди 6 години

МИ ТОЙ И Иран може да има интереси в Ирак, и той може да инвестира.А този да вземе малко да си наведе вирнатия нос, щото иранците ще му го наведат с някоя ракета.

34

Анонимен

преди 6 години

Удряй Тръмпе ;)После и Русия наритай !

33

Макс Вебер

преди 6 години

Ех, американци вие не разбрахте ли, че загубихте навсякъде? Точно както Третия райх и СССР! Колкото и да сте силни и могъщи срещу целия свят сте безсилни. Третият райх прегази Европа, СССР окупира Средна и Източна Европа, нахлу в други държави и се срина.И вие сте на път да се сринете... Изгубихте Ирак, Ирак, Сирия и т.н. Целият мюсюлмански свят ви ненавижда. Европейците разбраха, че играете двойни игри, ядосахте Русия с конфликта в Украйна, на прага сте на война с КНДР. ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?

32

Анонимен

преди 6 години

До 31 Ами именно вие упреквате САЩ и аз питам защо не казвате същото и за Русия ?? Второ Всяка държава може да работи с когото си иска ? Защо Сащ да нямат интереси там ? Може да инвестират? В България как инвестират ИТ форми и Немски заводи ?Кой си ти да определяш , къде могат да имат интереси?

31

Анонимен

преди 6 години

31 Само че е там работата ., че където са американците всичко цъфти а където са руснаците вехне