139

(-_-)

преди 6 години

И катаджиите ще са въоръжени с апарати за кръвно.. Тая простотия въобще няма начин да се приложи в нашите условия поради простата причина, че няма как полицията и здравното министерство да обменят данните.. За сега и в близките 5-10 години.. ***!

138

Анонимен

преди 6 години

Пак ще изберем Бойко Борисов!

137

Анонимен

преди 6 години

А къде са епилептиците?

136

Анонимен

преди 6 години

Боко-рапоня ще ви Оправи!!Този *** народ трябва да се мачка ДЕНОНОЩНО!!Избрахте ли 2009та???Избрахте.Сега да не съм ви чул да гъкнете, *** балкански.

135

ГЛУПОСТИ

преди 6 години

Питам колко от ПТП-тата са се случили заради получен инсулт или инфаркт на водача зад волана - МОЛЯ ЗА СТАТИСТИКА?Причините са съвсем различни:- твърде много камиони по пътната ни мрежа, а те НЕ Е ПРИГОДЕНА за това!- лоши пътища- пияни или млади шофьори- агресивни и емоционално нестабилни водачи- ниска култура на пътя (простаци)- подкупни катаджий

134

Анонимен

преди 6 години

Колко години вече държавата ни се управлява с проба -грешка. По малкият началник казва да тези с високото кръвно без право на ...... Но най големият началник като се поослуша казва НЕ и въсторженият народ ще ръкоплеска и вика от кеф - " осана ". Нищо ново от римско време.

133

Анонимен

преди 6 години

българи с каруци ще тестват ли?

132

Анонимен

преди 6 години

*** майката и държава, що ще шофират с кариеси

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"От дрогирани, пияни, неграмотни с купени книжки и неправоспособни - катастрофи колкото щеш, но те се захванали с високото кръвно!"Все едно за предните няма закон ...

130

Анонимен

преди 6 години

Да се забрани и шофирането на жени, когато са неразположени!

129

Анонимен

преди 6 години

Кви са тези глупости? Джигитите не могат да ги намерят да си платят глобите, но хора без нарушение се спират превантивно?

128

Кирил Завалиев

преди 6 години

А ако няма направления за преглед???

127

Анонимен

преди 6 години

и ко ша прайм ся?! катаджията ще трябва да учи и за фелдшер! само не разбрах, като спре за проверка, и медицински преглед, ще трябва ли да платя потребителска такса от 2,90лв, или направо да дам 30 лева като за преглед от спИциалист?!

126

Тео

преди 6 години

На шега, на майтап, но това е стъпка в правилната посока. Един път пътувах, пред мен ТИР, слабо движение и изведнъж една кола в насрещното внезапно влезе в нашето платно и се удари челно в тир-а. Двете МПС-та бяха със 100 км/ч. От 4.5 метра кола беше останала само 1.5 метра от страната на шофьора, еърбега беше под краката му(или каквото беше останало от тях). Опитах се да го спася, след това в полицията разбрах че е 26 годишен диабетик.А ако беше станало три секунди по-късно, нямаше да пиша тук!

125

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ако наистина има такава директива, в което не се и съмнявам, много напомня за директивата за кривите краставици, което е още едно потвърждение за мало умието обхванало Брюксел. Както и за неистовото им желание за унищожаване на това недоносче ЕС. Може и да е подсъзнателно, но го има. А нашите де били им съдействат с пълна пара. Съвсем скоро време подобни прояви ще принудят народа да изиска напускането ни от тази помийна яма ЕС.

124

Анонимен

преди 6 години

От дрогирани, пияни, неграмотни с купени книжки и неправоспособни - катастрофи колкото щеш, но те се захванали с високото кръвно!! Е колко катастрофи са причинени в следствие на високо кръвно бе, смешници? В тая държава най--лесно е да те санкционират, когато си в рамките на закона. Колкото по нагазил лука, толкова по -лесно те пускат.

123

С високо кръвно

преди 6 години

А нащиат любим вожд след като има високо кръвно ще му вземат ли тапията?

122

Анонимен

преди 6 години

Виж, как не се е сетил Хитлер да въведе такива забрани?Нито при Хитлер нито при Сталин не е имало такова ограничение.Само здрави арийци, преминали медицинския преглед за приемане в SS да могат да карат кола!На бас че това е идея на някой луд националист като Симеонов или Каракачанов!

121

Анонимен

преди 6 години

Що да не изпозастреляте всички, които са стари и болни и да останат само фитнес интелЕгенцията. Те и без това са най-примернте шофьори

120

Анонимен

преди 6 години

Сега очаквам да забранят и на жените да карат, както в Саудитска Арабия. Така де, щото са рискови шофьори, нали жените не умеят да паркират като мъжете?