22

Генерал Говедаров

преди 6 години

Преди по море общ фронт с Румъния, Турция и Украйна, а сега с Албания и Македония! Кой ни командва срещу кого ни насъсква и какво иска? Моля уточнение!

21

Не разбрал

преди 6 години

Какво? Правим армия с Албания и Македония срещу кого? Нали се сещате, че всичко това е по разпореждане на краварите срещу Сърбия и Русия! Само че обора пак не са познали, българин срещу руснак пушка не вдига! Да се измитат говедата зад голямата локва или ако не, Владимир Путин да вземе мерки!!!!!

20

Бай Вълчо

преди 6 години

Отворете си очите - окупирана територия сме, чужда жива сила и техника се намира тук постоянно. Не ги взимат решенията тези палячовци.

19

Анонимен

преди 6 години

умен ход, прекалено умен, за да е идея на някоя от трите държави....................................................По-скоро БЕЗумен, прекалено БЕЗумен, за да е идея на някоя от трите държави.

18

Анонимен

преди 6 години

Може и ИД да включим към тази "платформа". Той БойкУ вече осъществи необходимите контакти на най-"високо" "ниво".

17

Анонимен

преди 6 години

умен ход, прекалено умен, за да е идея на някоя от трите държави.

16

реалист

преди 6 години

Силата трябва да е в главата, а съединението прави силата, така че.......Те онези са го измислили...

15

Дядо ви

преди 6 години

Как ще стане? С трите танка? Един в България, един в Македония, един в Албания?

14

луди

преди 6 години

Божке, едни от най-силните армии на Балканите се съюзяват, треперете врагове :) 10 танка, 2 самолета и 50 войника идват за вас.

13

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХАХАХАХАХА отдавна не се бях смял така, както от тая новина! ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАТрапезния войвода с Албания и Македония може да направи само обща софра! И без това си му личи че не става от масата

12

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Petrov,Те са взаимно-свързани. От общите макроикономически показатели, зависи и благосъстоянието на обикновените хора. Не може 20 години крали, навързали са се като свински чeрва и за три-четири години да стане.

11

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЗадникът на Европа усеща, че скоро ще го изгонят от ЕС и търси нов алтернативи, където да се провали. На рехавата луда баба Меркел и се клатят краката, а Макрон не ще да я оноди. Cтава сложно за банкянския пудел.

10

Защитници

преди 6 години

Досега си мислех, че само Турция ще ни защитава, ама излезе, че и Албания ще й помага.

9

Petrov

преди 6 години

Странджа, да ни бяха вдигнали заплатите а не кредитиния рейтинг - е тогава да кажеш на Борисов браво. А той пак праща Шкембе войвода в разни маргинални територии и го представя за "лидерство".

8

С.

преди 6 години

С Македония и Албания...Веченяма кой да ни се опре. :)Военна сила номер едно в света.Хе-хе..

7

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов превърна България в ключов играч на балканите, югоизточна Европа и света, напук на диверсиите и саботажите на позитанци... - и не случайно вчера ни вдигнаха кредитния рейтинг...

6

Анонимен

преди 6 години

Браво! Това е начин за защита срещу вечната сръбско-гръцка ос. Трябва да включим и Хърватия.

5

Анонимен

преди 6 години

Значи някой иска да ни нападне е сега им разкатахме фамилията на всички. Демократите ще си пикаят в устата и ще пръскат враговете.

4

Анонимен

преди 6 години

Ние какви ще го играем в тази платформа ? Макетата и шип тери не могат да се гледат на нас май ни остава ролята на дръглив лъв миротворец начело с тиквата.

3

anonymous

преди 6 години

Албанската и косовската мафия- най-опасната мафия в цяла Европа.Македония - изкуствена и фалшива държава.Има ли място България в тая компания?