88

Ало аБУРИГЕНИТЕ

преди 6 години

А е ся целували ръка , вдигали ръце ми да свикват ..утре като стане някой от тях журналист и трябва да се издигне до половинка на министър или бивш президент как ще знаят ,как ? От първи клас трябва да се учат тези работи,Деса Ба,нова колко "ръце" е цункала , колко крака е вдигала .Взимайте пример от бай ви Харви и чичо Кевин ,всички трябва да ги учите Холивудските навици ,свиквайте с модерните тенденции абу.ригениии !

87

Един ФАКТ

преди 6 години

Примера на Вожда е.заразителен.Припомням на Форума за едно видео , където се вижда как млади герберасти целуват ръка на Вожда. Айде тия дето се възмущават от Даскалицата първом да се опълчат на Вожда. Да , ама Не. За Вожда може, за Даскалицата - Не.Късно е , сънародници мили, заразата плъзна.Сега - СЪРБАЙТЕ !

86

Скитник

преди 6 години

Така трябва!! Тези разглезени полу- *** наречени деца, трябва сурово да се наказват за да станат хора! Щом родителите не могат оставете учителите да направят това. Целуването на ръка е израз на дълбоко уважение и почитане, прави се при религиозни празници, израз на уважение на дамите и тъй нататък. Но вие тези неща не ги знаете защото сте родители на тези "деца"

85

Тук става

преди 6 години

въпрос за първокласници! Тези учителки трябва да бъдат уволнени!

84

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПроблемът може да бъде предотвратен- в клас 15 деца. 30 деца- два класа. Учителят може да работи с всяко едно от тях. Ще работи и с калпазанина.30 деца- проблем15 деца- няма проблем.

83

свиквайте!

преди 6 години

Тези същите ученици, които безчинстват в училище, са бъдещите млади учители, които утре ще назначите в училищата. Оттук насетне ще ставаме свидетели на много странни методи, които ще прилагат галените ви и покровителствани МЛАДИ учители, които държавата безогледно намества в училищата. Това е новото поколение. Свиквайте!Айде, сега пляскайте минусите! :)))

82

Анонимен

преди 6 години

Всички училищни проблеми се свеждат до следния хипотетичен случай:Клас от 30 деца, 29 нормани и 1 га.менче. Га.менчето руши всичко и пречи на останалите.Вариант 1 - учителката става, извърта един задвратник на келе.ша, че комбалите му да изскочат. Резултат - 30 учещи се деца.Вариант 2 - учителката се моли на га.менчето. Резултат - 30 неучещи деца, защото са видели прекрасния пример на "различното" дете.С тоя тормоз на малцинството над мнозинството трябва да се спре. ОВРЕМЕ.

81

Анонимен

преди 6 години

На младата учителка отскоро. някой трябва да и обясни, че методите- ръцете горе, клекнали, изправени и т.н.- са упражнения за час по физическо, а не за класната стая.

80

що не пишете там?

преди 6 години

До Анонимен 19Абе, на вас в чужбина всичкото ви е все наред и супер в сравнение с тук!Че даже учителките ви 23 годишни и много любов и внимание, работата, животът ви там са перфектни, пък все по БЪЛГАРСКИТЕ форуми пишете, по- точно НЕ излизате от българското. Така отдалече е лесно да се хвалите, нали?Влизате тук да хулите българското!

79

Край

преди 6 години

Оставиха учителите без НИКАКВИ възможности да дисциплинират лигавите мутантчета и това изби в *** форми. Отношенията между училище и родители трябва да се уредят със закон. Директора трябва да може да налага глоби на родителите за прояви на синчетата и тогава да си ги млатят родителите.

78

какво не разбра?

преди 6 години

До Анонимен 89Ти четеш ли какво пише в статията?Учителката предложила странните методи е ПЕДАГОГ ОТСКОРО!Тя е от МЛАДИТЕ УЧИТЕЛИ на Я. Такева.Млади учители искахте- на ви млади учители!

77

защо изтрихте поста?

преди 6 години

До Анонимен 83Откога е забранено на учителките да се регистрират по сайтове за запознанства? Ти си зарязан от учителка *** и пишеш по форумите против тях. Самият ти си денонощно по сайтовете за запознанства, иначе няма откъде да знаеш тия неща.Жени, не се доверявайте на мъжете по сайтовете! Те са там, за да събират компромати срещу вас и да ги разгласяват във форумите! Не са никакви мъже!

76

Анонимен

преди 6 години

Може един ден да поиска да й целуват ***!Уважението се заслужава и никой не може да насилва никого да уважава някой *** само за това, че зависи по някакъв начин от него!

75

Анонимен

преди 6 години

Защо децата още от първи клас учат френски език?Още български език и граматика не знаят добре, вие на френски ги учите!В главиците им- каша!

74

Анонимен

преди 6 години

Уважението се заслужава, а не се учи!Изкукуригала дъртофелница!Родители, учете децата на домашна и обществена култура. С поведение!Най-слабите ученици стават учители. Съжалявам, че казвам тази истина. Видях се с класна, разговор не се получи, тя живее отвъд критическата възраст с кухи патриотарски лозунги. Сякаш живее другаде...Да наказваш дете е животинско!!!Детето трябва да бъде обичано, за да обича и то!Който не става за нищо, не бива повече да става учител!

73

Сократис

преди 6 години

И какво лошо има в това, едно дете да се научи на уважение? Имайте предвид, че учителите по френски, се придържат към традициите на страната,чийто език преподават.Така е било и с немския, който аз съм учил.Преподаваше ни директорката на училището и не се притесняваше да удари с показалката по главата, който се е провинил.А относно целуването на ръка, то има и стихове и песни "Учителко любима, целувам ти ръка" Не укорявайте учителите а невъзпитаните си деца, защото един ден и вас няма да уважават

72

ПЕЮ

преди 6 години

До АнонименТО ПО ОНЯ МАКАРОН СИ ЛИЧИ ЛЮБОВТА КЪМ УЧИТЕЛЯ

71

Радев

преди 6 години

До АнонименПО УЧТИВО ОТ ТОВА, С ПОКАЗАЛКАТА

70

Радев

преди 6 години

САМО ТАКА ЩЕ СТАНАТ ХОРА

69

Виви

преди 6 години

Увеличение на заплатите още трябва да им се даде и тогава ще искат и лични слуги да им назначават.Досега се заплата малка сега ръчички много не ги ли е срам винаги са уважени за празник.