25

Анонимен

преди 6 години

Чиста постановка,без малко да свалят великият вожд!И трета световна война да почнат,без малко да влезем в историята,но как....Класическа провокация като при ВСВ и виетнамската война,както и в Ирак.Само дето не ги намериха тези оръжия за масово унищожение там...

24

Анонимен

преди 6 години

СЛОМОНЕ ПАК СТАНА ЗА РЕЗИЛ

23

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОТаман го поправиха и те пак счупи tъпомера! Май ти е залепнало релето,ще направиш беля!

22

А бе

преди 6 години

До лИ аз си помислих същото,ама рекох да не си пожелавам прекалено хубави неща,хи-хи!Определено нямаше да ми липсва Баце,а и герберското блато щеше да се раздвижи.

21

PD

преди 6 години

Да грешка на пилота се нарича, опита за проверка бдителността на Иранските служби за контрол на въздушното пространство. Единствения въпрос само пилота ли е в играта, или и другаде из службите ни. Политиците със сигурност не са. Саи да се досещат, колко им струва живота.

20

л

преди 6 години

иран, уж добре въоръжена държава пак им се до свидя една ракета да пуснат да ни зарадват предколедно двамца беха горе

19

Анонимен

преди 6 години

Пилота от Авиотряд 28 е шпионин на ЦРУ , искал е да ни скара с нашите братя..

18

Хм

преди 6 години

То сега ще се замаже положението,ама посланието е пратено.Иран има основания за себе си да е недоволен-ние на практика участваме в сирийската война на другата страна,снабдявайки умерените,неумерените и отчасти ИД с оръжие.Естествено през посредници(САЩ и СА).Ние също сме прави за себе си-далаверата си е далавера,а иранците не са ни никакви.Изводът:Баце да не се прави на мъж,ами да си проучва предварително маршрутите,да не го свалят някъде "на ползу" НАТО!Не че ще ни липсва,ама ни забърква в чу

17

naco

преди 6 години

Че КАК стана така,ЖИВОТА на Негово Величество другарят Борисов,да бъде ПОВЕРЕН в ръцете на толкова НЕОПИТЕН ПИЛОТ,след като дори и в Народното събрание Негово величество се ОХРАНЯВА от ЧЕТЕРИМА БОДИГАРДА????

16

Жокер

преди 6 години

Прибирай се Боко, че Корнелчето те чака с въпроси за инцидента хахаааа ! Крив ще те направи!

15

Анонимен

преди 6 години

Освен инвестирането в джамии из Цяла България, други инвестиции от Саудитска Арабия няма да дойдат...Интересно как вече във всяко село има джамии, които струват стотици хиляди и дори милиони левове...Чуждестранен инвеститор на джамия....интересно какви са тия инвеститори...

14

СатаНАТО™

преди 6 години

Получили са някакво предупреждение в последния момент и са сменилимаршрута.*** като нищо ще свали самолет над Иран, нали иска да набута иранците във война срещу НАТО.

13

Анонимен

преди 6 години

Важното е че Баце танцува ислямски танц със саби....със същите саби са обезглавявали хора и в Батак...

12

Келеш

преди 6 години

Цялата работа много мирише, ако е била такава грешката, защо 2 ирански изтребителя са посрещнали нашия самолет в тяхното въздушно пространство? Все пак на тези изтребители им трябва някакво време от навлизането в тяхното пространство, докато долетят до нашия самолет? Май изтребителите са били предварително и умишлено разположение в този район. Също е интересно защо изтребителите не са разпознали отличителните белези на държавния самолет и пилотите им не са отишли да пият кафе?

11

ахтунг мейдей

преди 6 години

"цюрюк, шефе, смених кода!"или"бакофф, атступай, Неиндентифиран Летящ Обект!"

10

Анонимен

преди 6 години

Всичко което се случва около Тиквата с негово активно участие е като "Пернишка сапунка".Лошото е че заложник е целият бг народ макар и 80% да си го заслужават напълното останалите 20% са невинни жертви.

9

Анонимен

преди 6 години

до анонимен 12във филма Въздушна граница

8

Анонимен

преди 6 години

тука било пълно-препълно със специалисти по международно авиационно право и отношения.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако е седял Баце в пилотската кабина и е ръсил мозък, нищо чудно пилотът да е оплескал нещо.

6

Анонимен

преди 6 години

Явно и пилота три папи са го галили по главата, затова не са ги пуснали над ислямска република Иран...не че в Саудитска Арабия не са по-радикални ислямисти де...интересно защо въобще поддържаме каквито и да било контакти със Саудитска Арабия, които са разпространители на радикален ислям...