28

Жените в Русия

преди 6 години

бяха измислили и песен, затова е толкова популярен:'Путин не пьет, не бьет"( Путин не пие, не бие..) Представете си...А мъжете са "съблазнени', че ще видят други страни: Сирия( чели сте за статута на пребиваващите руснаци и семейства( както при нас навремето), сега "пече сделка " с Египет- и там ще заминат руски семейства- военни, специалисти...)

27

Анонимен

преди 6 години

Путин май е единственият руснак, който не пие. Това донякъде обяснява защо толкоз години им е президент.

26

всекидневни смешки

преди 6 години

"Има такава дума "спорт". Да не се бърка със "спирт" Не разбрах джуджето на учителка по руски език ли е или спортист..ха.ха

25

?

преди 6 години

А дали се "гордее' Русия, че рекламира "новия спорт"- БОЙ по СТАДИОНИ"( начело с ТУК, който се изяви и в Пловдив преди дни??? Поне така рекламира "новия спорт" министъра им( поместено в наши медии в превод).На такива руснаци трябва да се забрани да влизат в РБългария, за да не СЪЗДАВАТ НАРОЧНО БЕЗРЕДИЦИ, в изпълнение на хибридни задачи.(ночньие волки-тоже!

24

Анонимен

преди 6 години

Гледах един хокей с Шеломов, ония играе нападател и защитата на противниковият отбор се страхува да го докосне и тоя вкара гол.

23

Анонимен

преди 6 години

20, Джон Кенеди само може да лъска обувките на Генерал Шарл дьо Гол, създателя на обединена Европа (като контрапункт на англосаксонския свят). Когато Британия иска да влезе в съюза Шарл дьо Гол им налага вето - колко прав е бил! С британските мишки не трябва да се правят никакви компромиси. Освен това изгонва американските нахалници от Франция. Иначе до ден днешен щяха да бъдат окупирана държава като Германия и Великобритания. Железен е бил този човек. Истински патриот, истински французин.

22

Анонимен

преди 6 години

Кремълския психопат се опиянява от проливането на човешка кръв, не от употребата на алкохол.

21

И защо Путин?

преди 6 години

Всеки НОРМАЛЕН човек знае истините за спорта и живота ВЪОБЩЕ, а не да се приписват на Путин.( разбира се, в цивилизованите държави...)

20

Анонимен

преди 6 години

Изключителен политик! Последните 50 години не е имало такъв. Преди него - Джон Кенеди.

19

До 16

преди 6 години

Ха Ха Ха В Украйна Запада извърши преврат и докара фашистката хунта на власт след това се случи всичко друго . Ако небеше преврата Крим щеше да е в Украйна само че хората не искаха да живеят с Бандеровци в една държава. И пУтин ще остане в историят че върна Крим там където му е било мястото в Русия

18

До 10

преди 6 години

. Кога Волгин е казал че спорта е за ниско интелектулани индивиди... Спората е здраве говорим за любителският а не професионалният ,които е просто е надпревара на фармацията и....Путин демонстрира какво е да се занимаваш любителски със спорт и че той носи здраве

17

Анонимен

преди 6 години

Съвсем друго е танц със саби, из арабската пустиня..............Но танцът с бухалки е нещо много по-яко. ББ го владее до съвършенство.

16

Анонимен

преди 6 години

Путин... уважаван и хулен, обичан и мразен. Историята ще го съди за събитията в Украйна. Това беше най-голямата му политическа грешка, да се скара с украинците за парче земя и до днес руснаци и украинци да се избиват. Направи мечешка услуга на Запада. Русия никога не е била толкова изолирана, с наложени санкции и хулена от цивилизования свят. По времето на Елцин поне бяха отворени към света и имаше свобода, докато сега Владимир Владимирович създаде олигархична диктатура (путинизъм).

15

Анонимен

преди 6 години

търкаляне на тикви води ли се за спорт , че в Банкя има много

14

М да

преди 6 години

Абсолютно перфектен коментар на Путин....... И като личност и като държавник е модел за подражание..... Колкото сравнението с Боко..... Боко е нарцис за който победите в спорта са цела да покаже колко съм пич. Не сравнянвайте Путин с Боко смешно е.

13

без зоб не може

преди 6 години

Не бъркайте спортуващи за здраве, с професионалисти спортисти, където стимуланти(допинг) има много.

12

Анонимен

преди 6 години

"... отговори на въпрос на работник от депото на жп гарата Москва-Киевская, който го попита..."... КОЯТО го попита...Някои сме гледали репортаж от срещатаОт английски ли превеждате?!

11

Терсенето

преди 6 години

Съвсем друго е танц със саби, из арабската пустиня.

10

мъка

преди 6 години

Волгин: "Спортът е само за хора с нисък интелект, наздраве, Калине, да почерпиш децата в нужда с хонорара от гърба на Григор!"

9

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега да видим коментарите на Путинистите,които осмиваха спортната ориентация на ББ .