13

Ф.С.В.

преди 6 години

Председателя на Европарламента за 2018 г -БГ ще покани поамериканчените араби Саудитска арабия-за да обявят война на Иран - да не забравяме че дъртото кофило (Царя)танцуващо до Бойко-бе обявило война на Ирак когато бяхме председатели на ООН - Мда-пак ще тръгнем по пътя на войните - Сега е време да заплашим Иран за забраната на нашият велик самолет- Голям смях ще падне в Иран -ще се смеят поне до 2020 г !! И Северна Корея трябва да заплашим - Мисля си С. Арабия е толкова богата -за какво и е БГ?

12

анонимен

преди 6 години

5 звездни хотели и какво ще става в тях обучение в радикален ислям и тероризьма ние сьдим имамите от пазарджик сега ще имат лукс хотели и среща с 48 девственицинякои няма ли в това правителство да се светне за какво иде реч танцьт сьс сабине е без пари

11

Пучдемон Алафрангата

преди 6 години

ВсЕко начинание в което участва лъжливият и крадлив дедо Мони от Мадрид е вредно за България!

10

Анонимен

преди 6 години

Гадост. Очаквайте мазни саудитци да идват тук и да баламосмат българките, а после да ги превръщат в секс робини обратно в СА. Само ДОЛНА КРАДЛИВА мутра може да се сдуши с ислямисти. Саудитска Арабия е врат номер едно на християндтвото. В С. Арабия няма НИТО ЕДНА църква, а християните са БЕСЕНИ на електрически стълбове в центъра на градовете! Публични екзекуции, ампутации на крайници, удъри с камшици до кокъл... това са новите ви партньори!!!!! Браво мутро!!!!! Колко ти плати чаршафа??????

9

АНТИ

преди 6 години

Бизнеса с молитвени килимчета ще потръгне.

8

Анонимен

преди 6 години

Туризма имал 75% ръст!!! Може ,ако броят арабите идващи тук да проповядват радикален ислям,и тези наши мюселмани ходещи да се обучават в С.А.

7

СА=САЩ=ИД

преди 6 години

Колко бойци от ИД ще подготвим .......

6

Анонимен

преди 6 години

Туризъм ще развиват, 5 звездни хотели щели да строят! И до всеки хотел джамия, нали?! Ама Баце като помирише пари и е готов на всичко.

5

талибантурист

преди 6 години

ИдвамеЩе останем дълго

4

до 1

преди 6 години

Тиквата прави каквото му заповядат туй за инвестиции са глупости. СА си имат абсолтно всичко нищо не им трябва от тая мизерна дупка, готвят война със Иран и туй навлизане със самолета не е случайно ми се струва Дребни хибридни провокации дано не го отнесем всички.

3

отдавна казано

преди 6 години

Станеш ли приятел с камиларя,ще си преправиш портата спрямо камилата.

2

Анонимен

преди 6 години

Това хубаво,но МНОГО ПО-ХУБАВО ще е като си реализират инвестициите да плащат на работниците заплати като в Риад.

1

ХАХАХА

преди 6 години

Какъв туризъм, каква търговия с тия подччовеци и главорези бе! Ще призная визитата на *** за успешна когато видя саудитки по монокини на Слънчака или пък българин пиещ водка със шопска или бира със свински наденички в заведение в центъра на Рияд. Дотогава съм обявил едностранно ембарго, мораториум, санкции, пълен игнор и вето на чаршафосаните камиларошебеци.Българите сме с благороден арийски произход и не можем да се унижаваме дори да общуваме с креттеноиди продукт на маймунски инцест.