58

wild horse

преди 6 години

Маршрут през Иран- само "калинките" от правителствения отряд могат да сътворят такава глупост. Този път е ползван до 1990, сега Иран е най-големият враг на саудитите и те ще използват този Ганьовски гаф,подсмихвайки се на наш гръб. Боже какво бездарие....

57

Oт справката

преди 6 години

Само изстебители на България, Русия и САЩ са свалили пътнически самолети.

56

Анонимен

преди 6 години

Гочо, дай си на Боко адреса и му планирай ти полетите тогава. И няма да има проблем. Това, че си си свалил някакво приложение те прави експерт и по въздушно право и по планиране на полети.Няма NOTAMI няма AIP сваляш си програмата и газ.

55

Анонимен

преди 6 години

Съвсем скоро и на двете мечки руската и иранската ще им одерат кожите.

54

Анонимен

преди 6 години

Това си беше Кремълска провокация.Визитата е осъществена, така че иранците са левваци.Русия продължава с евтините номера.

53

Пророкът Гочо

преди 6 години

за 51 - на изток не пускат,ама през Ейлат пускат :)

52

Анонимен

преди 6 години

Казах му на Радев да качва Боко на Миг29 и да го кара в Саудитска Арабаия ама той се уплаши. Вика ми: Ти знаеш ли че България спрямо Иран е като муха пред мечка. Те са страхотна техническа нация с невероятно оборудване. С това руско тенеке ще ни направят на дан перан заедно с Боко. От нас нищо няма да остане най-много да намерят 2 партийни книжки от членството ни в БКП.

51

Пророкът Гочо

преди 6 години

Интересно защо Баце не прелетя над Израел и Йордания като толкова им се слага? Или над Египет? Пътят е еднакво дълъг.Дали на борда на авиоотряд 28 не е имало нещо, което нормалните държави не искат даже да прелети над територията им и иранците са разбрали за него в последния момент?

50

Анонимен

преди 6 години

До 48 Никой не минава през Израел и Йордания и за Саудитска арабия Евреите не пускат никого на Изток през тяхно въздушно пространство. А през Египет за Рияд е далече. Щото се минава поне на 150 км. От границата с Изрел, през Сирия никой не минава през Ирак също. Най-кратко е Турция Сирия или Ирак, Саудитска Арабия.

49

uuui

преди 6 години

жалко, че тези ирански изстребители не са имали оръжие на борда.

48

Анонимен

преди 6 години

Експерта е много червен, така че това е партиец а не експерт. Ако на власт беше БСП в тази ситуация "експерта" щеше да каканиже точно обратни приказки.

47

до 35 Я па Я

преди 6 години

Не ни прави на ***!Дори и на глобуса/ а не плоска карта/се вижда ,че маршрута до Рияд през Иран е обиколен.Дори да минат през севрозападен Египет е по- кратък! Да неби от там ,да е забранено да се минава,както и през Израел и Йордания?

46

Келеш

преди 6 години

Тиквата сам си е виновен, защото ако водеше адекватна политика, щяхме да сме развита държава и щяхме да имаме няколко дузини модерни изтребители, като 2 от тях спокойно можеха да го ескортират и тогава нямаше да се стигне до въпросния проблем.

45

до Кром

преди 6 години

"Престиж"? Имаме ли "престиж" или достойнство като нация въобще? Дали би имало случай, в който да ни се подиграят по подобен начин в нашата история? Това ни е дъното! Ние сме една държава, която има "престиж" само когато се гледаме в огледалото - нямаме икономика, нямаме армия, нямаме въоръжение, а имаме само едни лешояди, които продължават да ни ядат.

44

Krom

преди 6 години

Този "експерт" прави изявление с което уронва престижа на нацията ни въобще.

43

Krom

преди 6 години

Хора, хайде да сме малко по умерени. Ройтерс описва отговора на Иранското външно министерство като "техническо недоразбиране" но нашите специалисти видяха страхотен заговор. Първо, не е необходимо да се насочваме към ИДИЛ. Да не смятате, че реактивните мини за Град които използва иранската Хизбула не са произведени тук? Хайде без истерии и сравнения от псевдо експерти като този - муха - мечка. Нека не се самоунижаваме. Все пак сме една нация.

42

топескперт

преди 6 години

Поредната руска провокация. Иран са хора на рашките. Джуджето се мисли че ще ни уплаши като насъска иранците да си направят шега, ама се е объркал много сериозно.

41

Анонимен

преди 6 години

Днес.Б.Г. На 20 метра от Сградата ви е Г.Д. Г.В.А., защо не отидохте до там да питате има ли, няма ли грешка ами се занимавате с Ангел Борисов и предположенията му? Защото аз съм 98% сигурен, че някой в отряда не си е свършил работата. И хората са си прави като не си си изпипал плана не минаваш. Но Ангел Борисов си мисли, че е като при бай Тошо, като тръгне за някъде бай Тошо и се затваря цялото въздушно пространство да ама не. Като не знаеш от къде ще минеш не минаваш.

40

Анонимен

преди 6 години

Иран знае,че Тиквата ще продава оръжия на Саудитска арабия,които отиват за ИДИЛ

39

Я, па Я

преди 6 години

Е, сега се сетих. От Рим за София се лети на север над Босна и Херцеговина, Сърбия и тогава БГ. В самолета двама си разглеждат таблета и гледат някаква карта. Единя обаче гледа и се чуди защо не летим над Албания и Македония а обикаляме над Босна. Опитах се да му обясня но не се получи. На хора които са ходили на училище по задължение и са пропуснали повечето маТрял няма как да им се обясни.