62

ВЪПРОСИ

преди 6 години

Някой задава ли си въпроса на кого пречат ракетите на Северна Корея? Досега те пращали ли са тези ракети към чужда държава? Има ли пострадали след изстрелването на Севернокорейските ракети? Защо непрекъсднато им се налагат санкции? Защо се ограничава правото им на търговия и стокообмен с други държави?

61

Анонимен

преди 6 години

СТИГА ВЕЧЕ ПРИКАЗКИ!!!!!!!!!!!НО АКО ИЗОБЩО ИМА ЩЕ Е ПРЕЗ ЛЯТОТО ДОГОДИНА!!! СЕГА ВЕЧЕ ИДВА ЗИМА И МОМЕНТА СЕ ИЗПУСНА!!!

60

Боби

преди 6 години

До Анонимен 60Ано НАивни та ти сам не си вярвашСамо един ВЪПРОСКОЛКО ГОДИНИ САЩ СА В АФГАНИСТАН? И свързаните с него въпросчета:Изтриха ли от лицето на земята Талибаните които са въоръжени с Калашници и тук там някое РПГ или едрокалибрена картечница?Тръмп даже се принуди в началото на мандата си още 6000 военни отново да прати тамА СКорея има много повече от Калашници, РПГ и Едрокалибрени кртечници. Само Артилерийските системи по ОФИЦИАЛНИ ДАННИ са 12000 (Да 12 000) а РСЗО над 4000

59

Боби

преди 6 години

До Анонимен 58 продВтора забележка Бункер Бъстер бомба се пуска принудително от голяма височина(6-10-16км) за да може да набере скорост(бомбите даже преминават звуковата бариера тоест движат се с повече от 330м/с) или кинетична енергия която я ползват да пробият железобетонния покрив на обикновените бункери.Самолета на Голяма височина е ИДЕАЛНА ЦЕЛ ЗА ЗРК в оптически диапазон(тв)Самолета на Голяма височина в разредения въздух маневрира като "ТИР"/"Трактор" ако ще да е най-последно поколение

58

Анонимен

преди 6 години

Някои сериозно ли мислят че Северна Корея може да води война със САЩ ? - та те ще ги изтрият от картата на света за нула време и то само със конвенционални оръжия.Ким ако иска да се върне в каменната ера нека продължава в същия дух.

57

Боби

преди 6 години

До АнонименАно Умни Войната в Ирак Втората - САЩ бомбят обикновени бункери на Садам - Никакъв ефект Стандартната лазерно насочвана 960кг(1000паунда) бомба не върши работа. Принуждават се спешно да преработят от стари едрокалибрени оръдия 280мм цевите в корпуси на бомби - дълги и тънки с дебели стени специален връх и чак след това изтърбушиха бункерите които бяха на 50м дълбочинаСамо си представи колко струва една подобна бомба и колко ти трябват за TOTAL WARА ядрен бункер на 150м дълбочина?

56

Анонимен

преди 6 години

Боби, то няма да е с преимущество на хора и техника. Ще са бомби, както в Сърбия.Корейците няма да клекнат толкова бързо като съседите ни, но ще.

55

Боби

преди 6 години

До от ЮАР продСценарий 3 ЯДРЕНА ВОЙНАЗаради 1952 година бомбардировките където здрави са останали само тунелите на ЖП и планинските пътища СКорея закопава всичко по-ценно под земята вече повече от половин век. Ядрената бомба е безсилна срещу обект закопан на 150м под земята а колко радиоактивно замърсяване ще се се вдигне във въздуха не ми се мисли при подобен опит.Значи пак ще бомбардират ГРАДОВЕЕ 1000% СКорея ще отговори с Атомни бомби и срещу ЮКорея и Япония(САЩ военни бази) и срещу САЩ

54

Боби

преди 6 години

До от ЮАР продСценари 1 прод - САЩ ще подавят допотопната система на СКорея ... Да ВВС са малко и тотално остарели но ПВО не е Имат включително Корейски вариант на С-300(Собствено производство) разработен заедно с Китай Вероятно защото много прилича на Китайския.Сценарий 2 конвенционална наземна операцияЗа да нападнеш ти трябва от 2 до 5 пъти по-голямо преимущество в техника и хора съмнявам се че САЩ и ЮКорея ще успеят да мобилизират минимум 2 милиона войници а за по-сигурно трябва да са 4-5

53

Боби

преди 6 години

До от ЮАРУмнико Точно заради бомбардировките 1952 година от тогава а това е повече от половин век СКорея всичко по-ценно го закопава дълбоко под земята а всичко наземно е надежно фортифицираноСценарий 1 Само въздушна операция конвенционална - за да се разрушат фортификации ти трябват ТЕЖКИ и СПЕЦИАЛИЗИРАНИ Бомби - Носители за САЩ само Ф-15, Б-1Б, Б-52Тоест тежки самолети летящи високо(бомбата трябва да има определена скорост/енергия за да си върши работата) идеална цел за ПВО(Фортифицирано)

52

Боби

преди 6 години

До Анонимен 36"Истиснаката Корея е една ЮК. Истинският и свободен народ . Другият е фалшив и измислен свят. Много от вас са живяли в него."Ако вярваш в това добре няма да те разубеждавам. Но Пак те питам защо великите демократични САЩ са разделили Корея на две части 1945 ?Защо след 1951 година когато се стабилизира фронта още една година бомбят петънцето Северна Корея и реално ги връщат 1800 година обричайки ги на ГЛАД за десетилетия напред преди да се усетят че нищо няма да постигнат

51

от ЮАР

преди 6 години

За война не може да се говори. САЩ ще ги смажат за ден. Проблемът е, че Америка не е водила тотална война от ВСВ насам. В тотална война никой на тая земя няма шанс срещу Америка, дори да се обединят. Другият проблем е, че държавата най-заинтересована от съществуването на С.Кореа са самите Щати, защото военните бази в Ю.Кореа са срещу Русия и Китай, а С.К. е само повод да са там. Кимчовците го знаят и това не само ги устройва, но им гарантира царуването. САЩ ще ги смачат и без ядрени средства.

50

Анонимен

преди 6 години

Не знам без наличието на сателити как ще направляват бойните глави , освен ако не са откраднали някой АУАКС

49

Анонимен

преди 6 години

САЩ да почват войната и това е. Събра се твърде много плява на този свят и светът ще загине.

48

до 48

преди 6 години

Да бе, абонирай се и чакай!

47

Анонимен

преди 6 години

За радост реалната ситуация в света, както силите от които зависи бъдещето му, нямат нищо общо с платените кутевчета, които бълват каша срещу нищожни копейки по цял ден.Дерзайте мурзилета! Скоро ще се свърши и вашата. :))))

46

Боби

преди 6 години

До Анонимен 45"Пълни глупости, примесени с откровени лъжи.Типичен путинопитек"Анонимни кое от казаното от мен е ЛЪЖА? Според някой който може да се изразява по-различно от мен може глупаво да съм представил фактите но това си е лично мнение.А след като се изразяваш по този начин Аз как да се отнасям към Вас а? Да почна да Обиждам?

45

Анонимен

преди 6 години

"Медии: Вървим ли към война между САЩ и КНДР?"===Абе на медиите точно ли ще вярвате? Медиите политолози ли са, политици ли са, дипломати ли са? Раздухват колкото се може повече тая криза, за да правят тираж. И авторката и тя да се включи, да не пропусне. Нейните материали са особено нелогични, на моменти дори глуповати. Но пък пише по 20 на ден.

44

Анонимен

преди 6 години

До БобиПълни глупости, примесени с откровени лъжи.Типичен путинопитек.

43

Боби

преди 6 години

До Анонимен 39Подписан ли е Мирен договор между Северна Корея и САЩ? НЕ ДЕ ЮРЕ И ДЕ ФАКТО САЩ СА ИМ ВРАГ С КОЙТО ВОДЯТ ВОЙНАПоследния път когато СКорея предложи да се подпише мирен договор със САЩ беше 2015 година от трибуната на ООН. Ако САЩ са искали мир да са подписали договорът. Но с него върви и декларация за Граница, Ненападение,Търговия и прочие А САЩ не искат подобно нещо трябват им ВРАГОВЕ за да работи ВПК