76

българина

преди 6 години

не губете надежда, навръщане на самолета може да му се случи случка над иракска територия например....

75

bolbov

преди 6 години

България ще стане публичния дом на СА.За жени ще идват арабушките,а ние ще чакаме отвън за инвестиции .Докато дойде Годо.

74

ПУКА МИ..ХА,ХААА

преди 6 години

НЕ Е ВАЖНО КАКВО ПИШЕ В "ДОЙЧЕ ВЕЛЕ"....ВАЖНОТО Е , ЧЕ АЗ СЪМ ДОБРЕ ..!АКО ПЛАТЯ И АЗ-------ШЕ ПИШАТ И ЗА ДЕБЕЛИЯ ЧЕРВЕН Г.Ъ.З НА КУРВЕЛКА.ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО.....ХА,ХА,Я,ХААААААААААА...ТОВА Е ТО ---СВОБОДАТА НА....... "ПЛАТЕНОТО СЛОВО"!ПАРАТА ----САМО ТЯ ЕБ""ВА МАМКАТА НА ФУКАРАТА...

73

ПИШЕТЕ

преди 6 години

ДО Гласувалите за ГЕРБ и БОРИСОВ - може да видите Статия на Дойче Веле в Днес бг - След 25 години управление на Борисов , България е *** на ЕВРОПА .

72

Анонимен

преди 6 години

Продажника еднокнижник някак го разбирам, но патриота - историк как се примирява - това е големият въпрос!

71

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми нормалната част от България обожава Бойко,не ми е ясно ти какъв си явно явно путинофил и враг на Родината за която Бойко се бори

70

за....Аууууу...

преди 6 години

Ами ше си ходи вече "Лукойл" за Александруполис.Щото у Бургас --нема вече кво да прави освен да зарежда на дедо ми .....потурите.

69

Мда

преди 6 години

Тоя(Борисов)все по-често взе да се сравнява с Т.Живков и същите смешки пуска!Да не се е вселил в него духът на Тато?Че ако реши да управлява също толкова....

68

Хм

преди 6 години

До ВИЦПродължениеСамолет до кулата:Ама само минаваме!Кулата до самолета:Куфарни търговци на стари реактори не пускаме!Айде обратно!

67

оле

преди 6 години

Кутевчетата са подивели.

66

БОЙКО Е ВЕЛИК

преди 6 години

Браво Бойко-нека те плюят ти си върши работата,БЪЛГАРИЯ ТЕ ОБОЖАВА

65

Анонимен

преди 6 години

Резултатите ще бъдат колкото от Катарското му турне преди години т.е никакви, поне тогава махна един министър, сега и това няма да направи.

64

А бе

преди 6 години

Що нямаше танц със саби(като при Тръмп)?*** и ний сме верен съюзник???Е,на Баце можеше да дадат бухалка вместо сабя,да не се пореже,а и му е познато оръжие от едно време.

63

ВИДЯХ

преди 6 години

Гледах клипа с Борисов - Арабите си направиха Майтап с Цялата Делегация .Умряха от Смях .Като Животни в Цирк ги разкарваха и им се смяха .

62

ВИЦ

преди 6 години

Самолета до Кулата на ИРАН - Возим Борисов .Кулата на ИРАН до Самолета - Махайте го от тук .

61

Анонимен

преди 6 години

"Визитата на Борисов в Саудитска Арабия не протоколна, а резултатна!"---Е, като РЕЗУЛТАТ ще му направят безболезен СЮНЕТ. Може и да го уважат. Да стане "ДЪЛБОКОуважаеми г-н М-р Председ. БОКО".

60

Анонимен

преди 6 години

Помните ли как миналата година Бацо ходи в Иран да им пробутва двата руски реактора, дето ги плати за Белене!Аятоласите го потупаха по широките рамена, измериха му акъла, пократиха многозначително глави и го изпратиха да си ходи!От тогава досега ни се чу ни видя нещо да се развие по тоя въпрос.Вече не го пускат и транзит да минава през Иран!Няма да се учудя Бацо, този супермен и спасител на света да се е опитвал да продава петрол, камили и пясък на суадитците.

59

Ура

преди 6 години

Вечна дружба с най-демократичната страна в света-С.Арабия!Да ни са честити новите джамии и молли обучени там!Приветстваме хилядите умерени и неумерени,които ще настаним у нас!Да живей Бул*гаристан-най-новото емирство и неговия султан Бойко бин Банкяни

58

АуууууУ....

преди 6 години

...УВЕХНА ВЕЧЕ РУСКАТА ГАЗ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....НОВИЯ ГАЗОВ ТЕРМИНАЛ В ГЪРЦИЯ , ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ...ШЕ ИЗЯДЕ ХЛЕБЕЦА НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО КОТИЛО У БЪЛГАРИЯ!МОЖЕ ...И "ЛУКОЙЛ" ДА СИ ТРЪГНЕ ЗА АЛЕКСАНДРУПОЛИС!КОЛКО МУ Е....

57

Кметът на Симитли

преди 6 години

Визитата му тук беше по-резултатна!