32

Анонимен

преди 6 години

"нетипична Грозота" - ми то бива грозничко ,ама туй някак още по най , и като добавиш Уникално дебелокожие и нахалство стана СТРАХотна!

31

художника

преди 6 години

На тая красотата и е колкото акъла.

30

ъхъ

преди 6 години

До дедо ПразНа последно място сме, заради продажническия манталитет на такива като теб, дето за жълти стотинки на черното викат бяло,всичко уреждат с връзки и рушвети и които изобщо нямат понятие какво са чест, достоинство, добро възпитание и нрави. Трябва 2-3 поколения съзнателно да работят, за да се изкорени този архаичен крадлив и лъжлив балкански манталитет, останал в наследство от едни диви орди, вилнели тук векове

29

Анонимен

преди 6 години

Na slav4o darjsnieto mu besche prostaschko po tv s bg mis tanara ako bah na neja schtah da si tragna ot pred.na slav4o plevenski vse po prosta predavaneto stava

28

До 25

преди 6 години

Абе Докер колко такива,,умности" трябва да напишеш за ден за да си изкараш надницата?Ще страдате вие за Боко като дойде другарката Нинова,но няма да можете да се ,,изкажете"Комунистите такива думи и критика не разрешават.За това си има Белене,Скравена,Слънчев денЛовеч и т.н.Там ще ви превъзпитат ,както мъчиха 45 години много от нас.Плюйте ,после ще ревете.И без това сте едно хленчещо,лигаво поколение.Наистина не става от вас и,,*** за зеле"

27

Тирбушон vs Тъпомара

преди 6 години

наместо да извади една консерва копър и да попита Тъпомара дал може да ползава нейната отврячка че он сал биологичен тирбушон за тапи има... Годжи това е казал.. ми ко ? одиле са наедно на писуар нал тъй ба? а?И каква е връзката с промяната на Конституцията, Гласуването, Рогата на Росен и къде Гиго си плаща данъците след като ипи пре това си изпие хапчето за стабилизиране на победата... ипрез цялото времем некой крадне павет, баластра и разглобява Дондукофф за да го превърне Тиквутофф

26

РБК37

преди 6 години

А КАКВО е очаквал бъдещия примиер на България от нея ,да се разплаче , да се откаже от короната ,да каже примерно купих я или още нещо от този род ,естествено Тя знае къде отива и се подготвила към таквиз въпроси,а Дългия както го нарича псевдо журналистката Йосифова толкова нетактни въпроси е задвал ,че не му прилича за бъдеще да ръководи страната ,не че ще я водя или водеха по-кадърни ,но не е за примиер.Аз съм гледал 1-2 предвания преди 10-12 години и ми стигнаха да разбера че не е за мен .

25

Докер

преди 6 години

Абе и Боко Тиквата е кофти ама вие все го избирате, пък сега обвибявате някакво жури.

24

Жокер

преди 6 години

Българската женска красота е ненадмината! Въпросната миска е категоричен пример. Вижте и платната на Златю Бояджиев ако искате - какви "яки" красавици е рисувал.

23

Рокер

преди 6 години

С нода и мога да отварям бирени бутилки,докато седи зад мен на мотора!

22

а

преди 6 години

Снимката на статията е показателта за "красотата" на тази !

21

а

преди 6 години

Имаме Мис Пинокио 2017 !

20

probi

преди 6 години

Само вече не разбирам защо все още не е отнета незаслужената корона на Мис България 2017? Критериите за красота на журито - и те са ясни .Абсолютно необходимо е не само да се отнеме короната за красота и да се връчи на истинската красавица, но и сериозно да се помисли какви хора трябва да журират.Че се изложихме в България, изложихме се.Но че и светът видя какви ги натворихме - срамничко и неудобно стана!Както и откъдето да го погледнеш!

19

до "Додо"

преди 6 години

Има нещо - и Калин Терзийски я "защити".

18

известЕн

преди 6 години

по-известна като Тамара Отварачката(на консерви)

17

Курцио

преди 6 години

"- Госпожице, къде е вашият принц?- Че за какво ми е принц?!- Не може така... такъв кон без принц!"

16

дедо Праз

преди 6 години

Вий понеже се най убавото дирите сте на последно място в ЕС. Хората са по широко скроени и са един век пред нас.

15

Анонимен

преди 6 години

Народът е казал: "Не е виновен този, който яде баницата/Тамарчето/ , а този който му я дава /журито/.....!

14

Додо

преди 6 години

Засега не е много ясно (което само по себе си е нетипично), кой и защо я лансира и пробута тази крокозъба и арогантна вещицa за Мис България? Фиаското беше пълно, когато и онзи клоун и дърт пангалозин професор Любомир Стойков (известен с това, че се води професор към Българската Фешън tv), взе яростно да я защитава и да обяснява колко прости, невежи и нискокултурни са всички, които не я харесват! А в същото време арменския шебек - Хекимян като латерна повтаряше, че грешката е на фотографите!

13

123

преди 6 години

Това чудо е нос страх.