15

анонимен

преди 6 години

Само дето в момента Тракия има нужда да се почисти до малко след Пловдив , нататък сняг няма! Така че да не говорят за 1000 км магистрали.... оправдания само.

14

Край

преди 6 години

Ми какво търсиш из Добричкия край. За тия пари толкоз поддръжка и даже това е много - в момента ни ДАВАТ пари за да си поддържаме пътищата. Като немате пари - бай Тошо ви каза - да одите да се перете.у

13

Анонимен

преди 6 години

Българака е *** и си избра *** Оправник-ТИКВА а сега мрънка.!!!Аз ОТКАЗАХ да живея в държава която се управлява от глупав клоун и *** народ(80%).НЯМАМ ПРОБЛЕМИ!

12

Край

преди 6 години

За да се поддържа пътната мрежа на България с пари само от бюджета /както е редно и както скоро ще стане/. Винетките трябва да са мин 4-500 лева за колица. Така, продавайте дръгелите на Надин и на гарата - Пеевски ви я е ремонтирал тъкмо.

11

до Край

преди 6 години

Ти ако си ***, аз не се смятам за ***...100 лева винетка за пътища като от третия свят е изключително много!Пътищата в Добричка област например са отвратителни и не стават за нормално пътуване дори през лятото! Наложи ми се да пътувам до Балчик преди известно време - 5 стотинки са много за винетка по тия пътища! 21 век, срамота!

10

Морски

преди 6 години

Не се ли наядохте вече със скъпите винетки,все не ви стигат парите,гербери крадливи,като не можете да управлявате - вън,ще дойдат по-кадърни.

9

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че няма как да изчистите 1000 км магистрали!Първо защото това не са магистрали, а някакви бутафорни пътища, които всяка година са за основен ремонт, второ защото просто сте некадърни!Проблемът е, че се плаща за снегопочистване толкова, все едно наистина всички магистрали се почистват до асфалт!

8

Край

преди 6 години

Дайте си сметка че чиновника умира от КЕФ да чисти сняг. Най-хубаво се краде от това дето изчезва после. След 5 дена никой не може да ти каже и да докаже колко пари са били нужни за изчистването. Колкото повече ревете толко на властта и е по сладко - също като при ония смешни движения.

7

Анонимен

преди 6 години

Гербаджиите преди месец: Подготвени сме за зимата!Гербаджиите днес: Снегът пак ни изненада посред зима!

6

Хахахаха

преди 6 години

До 2 АнонименНе сравнявай Европа с бедна и мизерна българия.Все едно да сравняваш Мерцедес с Трабант.

5

Край

преди 6 години

1. Винетките у нас са в пъти по-евтини отколкото в другите европейски страни. Гърция Солун - Атина в 500 км. едната посока е с тол такса от 48. ЕВРО. И ако мислите че 2016г. нова година не я посрещаха на магистралата хиляди гърци много се лъжете.Все повече се убеждавам че сме малък но МНОГО *** народ.

4

Анонимен

преди 6 години

Бла бла бла... ама когато става дума за скъпи винетки що не мрънкат, а?

3

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Няма как за 1000 км магистрали на парчета. Какво да кажат тези държави, които имат десетки хиляди км магистрали. Те направо трябва да се откажат от снегопочистване и да чакат щъркелите.

2

Анонимен

преди 6 години

В Европа как може?

1

Валентин

преди 6 години

Мисля, че чиновници, които произнесат фраза от типа на "Няма как", "Не може да стане", "Ама вие какво си мислите" трябва директно да бъдат уволнявани от държавния апарат. Аз не им плащам заплатите, за да ми обясняват, че нямало как, а за да намират начини и решения.