17

демо крад

преди 6 години

Не обвинявайте демокрацията.Няма таква.Има неофеодален либерастки режим.

16

Шчечев

преди 6 години

Сега няма белене, има *** които обират и колят безнаказано възрастни хора. Корупция в невиждани мащаби. И затова не е виновен соца.

15

Анонимен

преди 6 години

Може да е просто съвпадение, покрай демокрацията на тия години стана модерно младите да *** от редица неща, от които на времето мряха само старци.

14

До 3

преди 6 години

Ти от къде знаеш колко е изпушил?Защо си сигурен,че не е предозирал дори само от 1 цигара?Това,че ти си имал късмет и не си се гътнал от 1-2 не трябва да те кара да мислиш,че това е безопасната доза.Дозата никога не е ясна на нещо нерегулирано и незаконно.Дори съдържанието не е ясно.Има отрови,от които дори капка е достатъчно да убият населението на цял град.Влез в някоя психиятрия и се огледай,колко млади хора вървят с празни погледи,дори вече да срещнеш такъв млад човек на улицата е ежедневие

13

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ИНФАРКТ ОТ ДРОГА МОЖЕ!!!НО ДЕТЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА УМРЯ ОТ СЪРЦЕ БИВШИЯ!!! ТЪЙ , ЧЕ ДОКАТО АУТОПСИЯТА НЕ КАЖЕ КАКВО Е Е САМО СПЕКУЛАЦИЯ!!!И ДА ДРОГАТА Е ВРЕДНА АМФЕТИТЕ СЪЩО!!!

12

До 13

преди 6 години

За съжаление все още има такива заблудени, като тебе, които забравят да се питат защо рухна ултра идиотската планова икономика? Да не говорим, че явно си нямал роднини в Белене! Други с мозък в главата се питат и намират отговорите, а такива, като теб все още реват за бай тошо.

11

Шчечев

преди 6 години

И при бай Тошо са ставали сакатлъци, ама не в такива мащаби като сега. 90% от хората бяха доволни и щастливи от живота си. Семействата не живееха толкова разделени като сега. Това са фактите другари демократе.

10

Анонимен

преди 6 години

Жалко за момчето!Съболезнования на роднините му!

9

Анонимен

преди 6 години

И двамата родители на Кристиян са родом от Борован, но отдавна са разведени и имат нови семейства и живеят в чужбина.---Горкото хлапе. :( Дали гурбета не стана извинение да си изоставят децата. Разбирам поне единия родител да го гледа, но и двамата...

8

Анонимен

преди 6 години

Това че се е друсал е новина колкото и че вчера е валяло сняг.Всичко беше ясно още като са го намерили.

7

Пена от Враца

преди 6 години

До лилиИ защо ги съжаляваш? Не им пука на тях. Развели се, зарязали го и всеки хукнал в чужбина да дири келепира. Създали нови семейства,

6

Ас

преди 6 години

Нямате капка срам и морал гнуани *** и с трагедията на хората намирате тема да си защитите маЗните пари.

5

До 2

преди 6 години

За какво съжаляваш родителите му? Че са се развели и са си хвана ли пътя и ''койот къде е'', а момчето са го зарязали да се бори само с живота още от тинейджърските години ли?

4

Бай Тошо

преди 6 години

Да ви е честита демокрацията другари. Вдишвайте с пълни гърди от нея и и се наслаждавайте.

3

Анонимен

преди 6 години

Колкоцигари са изпушили?10,20?Само недейте да обясняваъе как са помирисали цигарата с амфети и са се натръшкали.Не защитавам наркотиците просто казвам ,че всичко е първо от глупост а после от всичко останало.Интересно как така е легнал да спи след като е предрусал с амфети.Не че нещо ама през ВСВ военни пилоти не са спяли по една седмица когато са ги ползвали.Ама не са предозирали.Е тва е огромната разлика.Хайде Бог да го прости и никога не смесвайте алкохол и стимуланти.Или едното или другото.

2

лили

преди 6 години

Най-много съжелявам родителите му ,а него -не !!

1

Анонимен

преди 6 години

Сто процента има замесен рушветчийстващ младопенсиониращ се тyлyп на държавна хранилка.