31

Анонимен

преди 6 години

Путитн ще нарита през дебелите свински *** третополовите само ако гъкнат Окрайна е пътник мачкай Вова мачкай наред.

30

юбералес

преди 6 години

До АнонименСинът на Джо Байдън - Хънтър е назначен за консултант на Украинската газова компания. Тръбите са публична собственост на Украйна и до днес.

29

Анонимен

преди 6 години

60% от тръбите за Северен поток 2 са вече закупениА нас ще ни стрижат, яко .

28

Анонимен

преди 6 години

Украйна е в правото си!Съседите й,видяха,че проблеми във вътрешен план, и с Русия и започнаха с претенциите!Никой не иска,да има силен съсед,както постъпиха с нас 1913г.!Защо Унгария,не скочи на Словакия в защит на свето 600х.малцинство?Правата които румънците искат за своите в Украйна,ги няма в Сърбия и наполовината!Полша чак сега ли се сети ,че украйнците не са заклеймили избиването на поляци?

27

Анонимен

преди 6 години

До БългаринРусофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи, а сте единствено обикновени руски слуги и лакеи. Не мърси името българин!

26

юбералес

преди 6 години

Уж нямаше да има държава Украйна, пък тя каква стана.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Забрави да кажеш, че са си подарили газопреносната мрежа на фирмата на синът на Джо Байдън и вице на Бараката. Затова и спряха ЮП да си купуваме от там газ. Американците дори са обсъждали идеята те да купуват от Русия и да е препродават на Европа на 2-3-ни цени нали сме приятели. :-)

24

Анонимен

преди 6 години

Каквото търсят ще си го получат . Постоянно реват за пари да купуват оръжие и все не им стига . Това е луд народ . Презокеанските им братя похарчиха милиарди да ги разтурят като държава и да си разиграват коня . Настаниха се в Европа като в бащиния .Създават измислени напрежения да имат интерес да стоят макар не от всички да са желани . Хората виждат истината , но няма кой да ги чуе какво искат , а те искат мир .

23

Българин

преди 6 години

Държава Украйна няма как да има. До няколко години ще се разпадне на много по-малки съставни единици.

22

Анонимен

преди 6 години

Даже и агенция Франс-Прес е въвлечена във фалшивите номини

21

Анонимен

преди 6 години

Забавно ми е как русофилите правят паралели между Украйна и Македония, при положение, че болшевишка Русия стои зад създаването на македонската нация и език. Господ забавя, но не забравя. Върна го и на сърбия и на русия с Косово и Украйна. :))))

20

Анонимен

преди 6 години

За италианци по теми за източна европа не искам да чувам. Италианската мафия е подвластна на Русия. Навремето Берлускони редовно рравеше фелацио на Путин. Ренци и той така. Да си стоят в жабарника и да не се месят в теми, които са им далечни. Единствения приятел на *** който й подаде ръка беше Полша, която приюти, храни и пои бедни и клети украинци, застигнати от путиновата любов! Полша е най-големия застъпник за интеграцията на Украйна в ЕС.

19

Анонимен

преди 6 години

Франс Прес са пропуснали, че въпросния закон засяга и българите там.Украинците се чудели какви били... Те и нашите македонци се чудеха... Сега обаче вече са народ, много по-древен от нас. И украинците ще се хванат на тази глупост. За да могат по-лесно да бъдат владяни.

18

ТHE Патриот

преди 6 години

Укропия е пропаднала фашистка държава!А на кривия еврохомо-халифатски съюз един кактус отзад!

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Вие толерастите сте християнофоби и врагове на европейците, но за сметка на това сте ислямофили и фенове на всичко грозно и ненормално.

16

1939

преди 6 години

В центъра на Европа се възражда фашизмът и се води жестока гражданска война а Европа се прави че не вижда ,но после да не е късно.

15

Анонимен

преди 6 години

Русофилите задължително са и украинофоби и сърбомани.

14

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Всички гледат на Запад, и бягат от калния вертеп Русия. Факт!

13

Анонимен

преди 6 години

САЩ сега ще нападне Русия заради хохлите муахахахах.

12

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези нагласени новинки, стига!!!