11

Анонимен

преди 6 години

Първа първа ще се отдели, когато стола на Путин се разклати а сега смучи огромни суми от руски федерален бюджет и усилено се ислямизира. Всички жени ходят със забрадки, хиджабите също са много а почти всички ръководни фактори имат по две жени. Дерусификацията е повсеместна и етническите руснаци, предимно рускини са едва 10 000 от 1 200 000 население на страната. За сравнение преди само в столицата Грозни руснаците бяха 210 000 от 400 000 население.

10

Анонимен

преди 6 години

ДРАГИ ВеСкОНие не сме нито в първата, нито във втората група страни, просто защото вече не сме държава.Ние сме обикновена колония.

9

антисоросоид

преди 6 години

Интересно ! Коментари които обиждат държавни ръководители на други държави не се трият понеже са писани от наркозависими сороски драскачи.

8

До 6 BeCkO

преди 6 години

Брей ! Какъв задълбинен политически аналис !

7

мда

преди 6 години

До BeCkOКогато един президент - тичаше през ден за инструкции в посолство? Когато всеки ден сутринта се започваше се с интервью на посланика на определена държава - това говори за независимост и висока цивилизация?Принадлежност към 2-ра грепа налица - грепа на независими държави - в смисъл че не зависи нищо от тях.

6

BeCkO

преди 6 години

Така е в подвластните Губернии - мАсква решава кой да командва. От едната страна са Азербайджан , Казах , Киргис , Тюркмени , Узбеки + стан от другата Литва, Латвия, Естония. Първата групичка страни от краят на ссср стоят с един и същ (най-много втори) ръководител и то по подразбиране - член на местните терористи от кпсс. Другите прибалтийски страни - избори както е в цивилизованият свят на всеки 4-5 години. За късмет и ние крачим към втората група страни , за ужас на червените полу-човеци...

5

до 4

преди 6 години

Ае пък ти ? Нещо не виждам някой да му е опрял пистолет в главата и да го държи насила, ако иска да се махне или да замине някъде ще замине Другото е за дeбилите аман от евтини циркове.

4

Анонимен

преди 6 години

истински мъже и управници ! не като нашти

3

Анонимен

преди 6 години

Тиквата и той все се отегля и все отеглен ходи. Време му е да иде да пази некоя джамия в Египет като доброволец инече нема отърване от тоя навлек Да вземе Ненчев, Дянков Трайков и Миро Мършата със себе си

2

Анонимен

преди 6 години

Ислямисткият главорез Кадиров - пръв приятел на джуджето Путин.

1

АБВ

преди 6 години

Само 1,6 % по - малко от нормалнте за всяка тоталитарна държава 99%! Е, сега на тия 1,6% ще им разкажат играта. Ще се скатават тия гадове!