9

Yoyo

преди 6 години

селиднжъри ***:) вие за еврпейци капиталисти и колониалисти ли са имати брие:)

8

България "в НАТ

преди 6 години

Сега ще ви разкажа какво ми е разквал български граничен офицер. Отива на посещение в Турция и веднага го посреща генерал и със специален хеликоптер го взимат да го карат там където ще го карат. Да не говорим за военните почести. Човека каза, че в България никой не се е държал така с него.После отива в Македония и там на границата си имат хеликоптери с които патрулират заставата. Офицера се хванал за главата. Тук се охранява с магарета, няма техника, а там с хеликоптери се охранява границата.

7

Така е момчета...

преди 6 години

Докато се правите на "братушки" с най-големия диктатор на земята ....НИКОЙ НЕМА ДА ВИ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ И ДА ВИ ДАДЕ СЪВРЕМЕННО ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ!ЩЕ СИ КАРАТЕ С 8-те РУСКИ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ ,КОИТО ДАЖЕ И МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ГИ ИСКАТ ....ЗА ЧАСТИ!КОЙ--КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ .....И ДУШМАНИТЕ НЕ МОГАТ ДА МУ ГО НАПРАВЯТ!ТАКА ЩЕ БЪДЕ :ГЛАСУВАШ ЗА КОМУНИСТИ..... И ДУХАШ ЗЕЛЕВАТА ЧОРБА!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРПак *** гущера.А бе, момче, за препинателните знаци ти казах нещо. Не излагай умните и красивите!Виж в Гугъл що е то "препинателен"!

5

до 3

преди 6 години

Ние нямаме армия в момента, ама стигне ли се до критична ситуация веднага ще хванем оръжията. И преди втората световна война сме нямали и за нула време от 5млн население вадим 2млн армия

4

Анонимен

преди 6 години

Двете пластмасови туби на снимката направо ми пълнят сърцето....

3

Анонимен

преди 6 години

Я да видим сега един анализ на българската армия, че ми е по-интересно!

2

Кратун

преди 6 години

Как ли тренират македонските пилоти? Я даде малко газ, я е изхвърчал през другата граница....

1

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Македония-тежковъоръжена че и разполага с въздушна пожарна служба за гасене на пожари дето и ние нямаме,за униформите на техните армейци и полиция няма какво да коментираме,дори са съвременни в сравнение с нашите Това и умрял кон няма да го преживее,измислена държава е по-добре от нас в доста отнюшения