81

Анонимен

преди 6 години

До 87 АнонименПо-зле сме вече и от руска губерния,***!!Вървим към бантустан,прайд или каквото определение ти харесва от някои области в африкански държави!!

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 86И ся ко прайм??? Излизаме от ЕС и ставаме руска губерния?? А, тролчев?

79

Анонимен

преди 6 години

Дайте да се разберем един път завинаги!!Някои умело се опитват да наложат мнение,че едва ли не управлението на България и политиците му нямат нищо общо с тези на ЕС!!Напротив!!Стриктно се спазва всяка точка на едно указание,наредба и закон прокарани от евробюрократите!!Затова сме затегнали коланите,затова сме първенци във фискала,затова сме бедни и мизерстваме защото една централна европейска банка го иска,за да получаваме без проблем външен след външен заем!!Евромизерията скоро няма да я изпър.

78

до 83

преди 6 години

и как достигна до извода , че за положението в столипиново...врачанско и т.н е вина точно членството ни в ес?? може пък вината де е на путин...или обама или....китай....бе нормално за нашите проблеми вината е чужда...и за това , че си беден ***

77

cazzo duro

преди 6 години

Руските *** умора нямат. В ЕС било лошо. Щото в гладната Русия е много убаво.........

76

Анонимен

преди 6 години

Според този евробюрократ преди 1989г. сми били на ръба на катастрофата, но днес сме направили решителна крачка напред. Разходили го из София, видял стотина скъпи коли, показали му някои за пред гости фирми, нахранили го и напоили и човека смята,че у нас е рай. Защо не го разведат из Столипиново или в селата из Виндинско или Врачанско?

75

до 81

преди 6 години

значи вината не е на избирателя , че избира негодница а е виновен ес , че се опива да ни подпомогне ??? бе що не казваш нещо против нашите работодатели плащащи мин заплати,срещу съд и прокуратура които обслужват корупцията и власт имащите а говориш срещу ес ??покажи какво позитивно като заплати и заетост ще се получи ако излезем а не просто да тролиш

74

Анонимен

преди 6 години

До до 82Не получили а определени хора са получили а това което се получава се арчи бутафорно и некачествено. А и скоро след 2 години само ще внасяме и нищо няма да получаваме!

73

до 82

преди 6 години

бе не са ли 25 трилиона евро да сме внесли...щото ако видиш от бюджета където са предвидени вноските като перо сумата е около 800 млн годишно а получаваме 2,5 млрд обратно

72

до 80

преди 6 години

и какви бяха пенсиите,заплатите и стандарта преди приемането ни в ес ?? не помня да сме били добре преди 2007 когато ни приеха в ес ....а 2,5 млн обикновенни хора работят за запад получавайки заплати каквито в България няма да видим и след 50 години

71

Анонимен

преди 6 години

25 милиарда евро сме внесли в ЕС за 10 години,за да може такива като Ферхойген да получават 25 000 евро на месец и да ръсят каквото им падне.За същия период сме получили 16 милиарда евро,от които не малка част са потънали в джобовете на властта,а друга са отишли за мегапроекти,от които най-много се краде.Куче влачи,диря няма.След две години,когато еврофондовете спрат,вече никой няма да се натиска да управлява.Тогава ББ ще се прицели в президентския стол,но няма да му се отвори парашута.

70

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше референдум нямаше да кандидатстваме. Ако не беше информационното затъмнение за истината за ЕС нямаше да сме на такова дередже. ЕС ни доведе до просешка тояга, за едни малък процент богатство за обикновения човек бедност и робство...

69

777

преди 6 години

А сега е трагедия!

68

Балкани

преди 6 години

Страхотна икономика пък имат сърбите с тяхната 25% безработица, а макетатата 40% неработещи. Сладка мома поли вдига...

67

Анонимен

преди 6 години

Политически коректно изказване от един бивш еврокомисар.А иначе икономиката ни така се развива,че още малко ще цъфне и ще върже.

66

Анонимен

преди 6 години

За някои сватба , за други брадва. ИТ секторът е ок, но не мога да си кривя душата и да кажа че всички хора са финансово добре и живеят прилично. Тъжно е да гледам как се мъчат сънародниците и почти всичко е съсредоточено с София. Всеки гледа през своята призма...

65

Анонимен

преди 6 години

Няма как един еврокомисар,бивш или дори настоящ с 25 000 евро месечна заплата да даде реална оценка на иконимиката ни,без да я познава и само след поднесена информация от управляващите ни политици.От както се помня,икономиката ни все се развива,а ние все сме си на-бедни и най-нещастни.

64

Анонимен

преди 6 години

По време на лошия социализъм 90% от българите си построиха къщи и си купиха апартаменти.Кой може да ми каже какъв % от хората могат да направят това днес,без да вземат убийствени кредити,които ги заробват за цял живот.

63

Анонимен

преди 6 години

От какво се впечатли като дойде? От разбитите градове, мизерията или от мрачните физиономии на изтормозените хора? Къде го видя това развитие? Лицемери!

62

Анонимен

преди 6 години

Понеже икономиката ни се развивала,затова Македония и Сърбия,които не са в ЕС са с по-високи заплати от нас,а Сърбия дори преживя разделение и война.