110

Анонимен

преди 6 години

До КрайНоменклатурен рокаджия в услуга на властта!

109

ДКМС

преди 6 години

лауреата на световния младежки фестивал!!!!!!!!!!!!

108

Венци Мицов

преди 6 години

Абсолютно вярно от протеста на 39 та или бунтът на мравките

107

Край

преди 6 години

Щурците, Сигнал и ФСБ си бяха казионните рокаджии на властта преди 10 ноември. Ще му се сега да е мъченик ама тогава не му стискаше дума да обели. НИКОГА не е бил забраняван и не му се е пречело на нищо на Киро Маричков та сега да се изкарва активен борец срещу комунизма. Колкото повече плюе толкова повече заприличва на Георги Димитров с опашка.

106

БКП а ГЕРБ се зове

преди 6 години

Творчеството му е от времето на зрелия соц на стара слава!

105

комсомолец

преди 6 години

До КретиКирчо си е рожба на бкп-то открило му широки хоризонти за изява!

104

Анонимен

преди 6 години

"Опорни хора" ?!?Това хора достойни за зазиждане ли са?

103

Анонимен

преди 6 години

Още един ***.А нали бяхте много хубави музиканти бе?От 5 групи голям избор в соц затвора а хората правят музика на световно ниво не се натискат на заплатака от бкп-то

102

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачПоради липса на други подобни музиканти лансираха него. За други бе забранено!

101

Анонимен

преди 6 години

Пътен убиец със скрита проба за алкохол обяснява на народа колко е *** и колко си е виновен, че не се е оправил за 27 години на угоднически кимаща "журналистка"

100

Анонимен

преди 6 години

Ами нали затова ревахте през 91 година за демокрация.На ти сега демократична държава и селиния Кирчо

99

Анонимен

преди 6 години

А този,като уби човек защо не го вкараха в затвора?

98

Анонимен

преди 6 години

Всяка нация е селска по принцип защото допреди 50,80,100 години хората са живели предимно на село,в нашия случай трагедията е насилственото погражданяване за само две три десителетия.Ако всичко се беше развило нормално сега и мисленото щеше да е друго,но комунизмът унищожи българското в българина а когато е бил "масов селянин"е бил ЧЕСТЕН,ТРУДОЛЮБИВ И УЧЕНОЛЮБИВ!Освен това ми е омръзнало от "десни"жълтопаветни ПСЕВДОснобари на които комунизмът много им пречел но някак си станали известни АМАН!

97

Анонимен

преди 6 години

ДО 115СЕГА НЕ СМЕ РЕПУБЛИКА ИЛИ ЩАТ, СЕГА СМЕ СИ КОЛОНИЯ НА ЕС.

96

Smej

преди 6 години

В края на социализма имаше следния феномен - голямо население, много добро образование и висока критичност към скапалия се видимо строй. Това критично население беше публиката на всяка добра имитация на западен продукт. Така се прочуха "Щурците","ФСБ" и т.н.Това са талантливи хора, но имаха късмет и с тази критична,основно градска публика. Сега има срив в раждаемостта, свободата на словото е премахната, но няма как да възникне критична маса недоволни.

95

КРЪВ И ЧЕСТ

преди 6 години

Човек като одъртява става глу,пак, като тая ***, били са някаква рок група през комунизма, имат две, три хубави песни (не мога да отрека), но всичко с времето си. Времената се менят, и да използваш такъв език към нацията, все едно още си живееш в комунизма си е подсъдно....

94

Георгиев

преди 6 години

Никой не очаква наготово, но законите са калпави и в полза на ЕДНА ВЪРХУШКА, което господинът пропуска, а това говори за мисленето на УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ 30 ГОДИНИ.

93

Анонимен

преди 6 години

оценки на народа ни от де.би.лч.ета не са ни нужниобратно в блатата блатно жи.во.тнотоя си е направо за гербер алчен и продажен гьон.сурат на всичкото отгори затри хора безнаказаноборбата с де.бил.щина.та трябва да започне с такива като него

92

Поручика Балканец

преди 6 години

Имам предвид понятието "сeляндyр".

91

Поручика Балканец

преди 6 години

Всъщност "селянин" е понятие отразяващо местоживеенето на субекта. Повечето интелектуалци в България, повечето от които превъзхождащи иначе уважаемия от мен г-н Маричков живеят във вили по селата и това на практика ги прави селяни. А понятието "***" е вид манталитет, светоглед и характер. Понятието "***" е характерно за значително мнозинство от живеещите в градовете и най-вече в Столицата. Не коментирам не особеното интелигентното генерализиране за нацията.