123

Анонимен

преди 6 години

До ТРОЯНЧАНИНВ цялата провинция е пълно с празни жилища, магазини, офиси, заведения, училища... Скоро провинцията ще се превърне в призрак.

122

Анонимен

преди 6 години

Какво ще ни наблюдават? ББ каза, че сме много добре, развиваме се. Всички се чувстват европейци, макар и на гладен корем. Хранят ни от Европа с трето качество. Какво друго му трябва на европееца от дъното на класацията?

121

seira

преди 6 години

ВНИМАНИЕ!ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА "БАЛОНА" Е ДА СЕ ИЗКАРАТ ДОБРОВОЛНО ВЛОГОВЕТЕ ОТ БАНКИТЕ И ДА СЕ "ИНВЕСТИРАТ" В ИМОТИ ЗА КОИТО, АКО НЕ СА ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ ИЛИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ДАНЪЦИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ ОТ 3 ДО 5 ПЪТИ!!!АМИН!

120

АНТИ

преди 6 години

Събота събота събота,събота е следобед,тук ни омайват приятно.Тресне як земетръса,апартаментите нови,ще са накуп на земята.

119

предубеждение

преди 6 години

4,5% лихва била много ниска ха ха ха ха ха за тука има ли някой ха ха ха ха баси аматьорската статия е , ама те и заплатите едни такива аматьорски , даже и китайците с времето ви минаха метър и по заплати и по цени на апартаменти ....... не не е балон цепелин е...... голям зрелищен сеир в *** .......

118

до селянин 117 от г

преди 6 години

съгласен съм с тебе но няма къде да е складирам 500 т. царевица пък и на село много крадат. предпочитам да изчакам догодина като дойде съвета на Европа на Бояна да се вдигне цената още.

117

Гъбаря

преди 6 години

До daniel yordanovКолега тия заплати в Белигия тето ги вземат наще са 3 пъти по ниски от на белгийците.

116

Joko

преди 6 години

До Венци МицовПрав сте Венци. Продължавам да се чудя на неспирния поток мераклии от провинцията да си купуват апартамети тук.

115

Дарвин философ

преди 6 години

Ако наема и месечната такса в банката са ти равни кво лошо има да купуваш така или иначе ги даваш, риска е нулев дори и да ти вземат имота не губиш нищо.

114

Венци Мицов

преди 6 години

В София отдавна не става за живеене , скъпо , тъпо и прашно ... живея на 17 етаж и не ползвам асаньора

113

Сотир

преди 6 години

Колега си продаде панела в кв.Сухата река и си купи каменна къща на брега на океана в Португалия....

112

Анонимен

преди 6 години

Брюксел ги боли, защото 95% от българите имат собствен дом. Друго си е на запад, където всички жилища са собственост на една ограничена шайка, която може да налага цените и да цоцa цял живот от хората баснословни наеми.

111

Селянин

преди 6 години

До гошо ***.Ами с 200 хилки кеш да беше купил 500 тона царевица за два месеца щеше да ги направиш 300 хилки ....

110

Въйййй

преди 6 години

Най- накрая истинска статия и в Днес .Поздравления.

109

Анонимен

преди 6 години

на зелено не се купува това е урок номер едно от 2008 г, прекалено рисковано е

108

имотен балон 2 част

преди 6 години

Не се надува балон !Балона вече е надут до пръсване Банки,брокери и строителни фирми,платени статии нон стоп...Машината работи на пълни обороти вече две години.Не купувайте на тези цени нищо,особено в София .Не слушайте брокерите и банките за уж изгодните лихви и че сега било момента .Цените са нереални заради банките и почти нулевите лихви по спестяванията на хората ...самите банки както и 2008 стана ,отново надуха НОВ ИМОТЕН БАЛОН !!!

107

гошо тъпото.

преди 6 години

миналата година декември се включих на зелено тристаен апартамент в Бояна сега вече е покрит и завършен грубия строеж дадох 220 хилки сега ми дават 250 хилки явно съм нещо сбъркал според вас умници

106

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Че се строи с евтини материали на Морето е вярно.Мине ли гаранцията на апартамента, почват ремонти неотложни.Но при влажния морски климат, при това строителство бързо "на МАХ",най-добрия майстор няма да построи качествена сграда.

105

ГЕРБИЛ

преди 6 години

Те хилядарки пускат през балконите, та за квадрат ли няма да ги ги дадат?! Няма по- *** народ от българския и затова сам ще се затрие!

104

Анонимен

преди 6 години

Ако имате излишни пари и ви изпадне хубав имот, струва си.Ако ще се заробвате с 30-годишен кредит и половината заплата да отива там, не си струва. Ще живеете като мизерници. С цел инвестиция не се купуват масови двустайни - все едно вместо едно златно кюлче да инвестираш в два вагона арматурно желязо и да си го къташ в двора. Купува се нещо скъпо, луксозно и уникално.