13

Българин 1

преди 6 години

Мач не се печели само с едно полувреме,а и състава май не беше,като че ли много правилен.

12

Анонимен

преди 6 години

10Май нещо не си внимавал в училище. Или мислиш, че Лудогорец имат шансове срещу Хофенхайм в Германия? Германците ще ги бият и адиос класиране. Пак прочети написаното.

11

ганчо

преди 6 години

1.Като не знаете да играете футбол, така Ви се пада. 2.Защо си изгонихте добрия треньор???????3.Защо не пускате българи да играят във вашия отбор????4.Футбола Ви е демодиран и първобитен.5. Това е отбор съставен от наемници и не е български.

10

Вуйчо

преди 6 години

Игра ли някой българин снощи???!

9

BG fan

преди 6 години

"Вали... гърми.." Математиката не ти се отдава особено май!? Брага водят с 2 точки, при това отстъпват на Крейзи в преките двубои....

8

ЦСКА

преди 6 години

Кирьо, всичко се връща! Цяла България те мрази!КЗЛ, КЗБФС, КЗКиро!!!

7

Анонимен

преди 6 години

За жалост на бг футбола, тъй като все пак се носят някакви точки и коефициенти, Лудогорец няма да се класират. Това на практика беше най-важният мач за тях, в който се провалиха. Турците в последния мач играят у дома срещу Брага, които са на първо място - вали, гърми, няма кой да ги измести и естествено ще излязат с младежите. Нещата са напълно ясни - първи Брага, втори Басаксехир, Лудогорец отпада.

6

Анонимен

преди 6 години

Така е във футбола - последният в групата бие първия на домашния му стадион...

5

Анонимен

преди 6 години

Смешно и жалко делиорманско извращение.Ако не са купените мачове и съдии тия ще отпадат още в първия предварителен кръг на евротурнирите.Както се случи оная година с молдовците,на които и името не запомних.

4

щщд

преди 6 години

А в Брага, когато и Господ,и съдия бяха с Херо! Къса е човешката (херовата) памет,когато трябва да си спомниш подаръците.

3

Фиорентина

преди 6 години

Шпикера снощи на 2-то полувреме: Моци престана да се връща в нашата половина-хахахаха Мооци-Мооци-Мооци за какво му е бнали вкара гол от 3-метрова засада.

2

:):)

преди 6 години

Херо е пътник...

1

Анонимен

преди 6 години

Дано отпаднат! Това ще е поздравът на целия бъларски народ към Киро Парахода!