149

П.Петров

преди 6 години

Нямам против гейовете да могат по някакъв начин да регулират законово отношенията си, но не е приемливо това да се нарича семейство и да им дава право да осиновяват деца, защото хомосексуализмът е ОТКЛОНЕНИЕ и е във вреда на репродуктивната способност на обществото!

148

Анонимен

преди 6 години

Уууууууууууууууууууууууууу

147

Ludoto Lenche

преди 6 години

...*** the EU !!!

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 164Че заемем кръгова отбрана и нема да пущим тук ни един третополов! Диба тоа ЕС, дето вече задължават мъжете да пиkаят седнали!

145

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 133Освен право на брак, трябва да имат и право на евтаназия. При това задължителна - в никой случай не трябва да страдат...

144

Анонимен

преди 6 години

162 И къде ще одиш след булексита

143

Анонимен

преди 6 години

Всеки трябва да е свободен да бъде с човека, когото обича.

142

Анонимен

преди 6 години

Няма да стане! В ЕС да си се пляkат на воля, но тук ще стане страшно, ако рекат да ни наложат и перверзиите си! Тя и римската цивилизация се е сринала, след като са минали всички граници на приличието!Ще има BULEXIT!

141

тато

преди 6 години

Това правителство начело с тиквата ще признае каквото му кажат от ЕС и САЩ, така че бъдете спокойни

140

Анонимен

преди 6 години

С тоя казан върви да вариш ракия и недей дава компетентни мнения. Иначе мен ми е се тая дали ще им дават да се женят или не. Нека сами си решават какво да правят с живота си. Само не ми ги натрапвайте по всички медии и всевъзможни други канали - разбрахме, има ви, там сте и т.н. Ама да ми се бучи постоянно за вас, ами писнало ми е вече!

139

Колобър

преди 6 години

До Господа депутатите: ако вие приемете тази гнусотия защото ви натискат от Евросъюза,значи предавате и продавате нашата национална идентитичност! Нито православните,нито мюсюлманите българи приемат това! Замислете се какво ще последва - сега сеете вятър,после ще жънете бури!!!

138

Идеалист

преди 6 години

Вече напълно съм убеден, че по-скоро трябва да се напусне образованието наречено ЕС. От Брюксел ни управляват дърти п----сти. Пардон - гейове т.е. п--ти с пари!

137

Край

преди 6 години

Ще ги призанете сега - после ще ги направим и задължителни. Народ дето не може сам да си стои на краката - всичко ще признае.

136

dp

преди 6 години

LOL, толкова много несигурни в себе си "мъже" врещят ли врещят, искат да си им е забранено да са об.ратни че инак току виж се смесили с открито об.ратните.Жалка работа.

135

Анадолец

преди 6 години

ЧЕСТИТО Ви комшии... Немам други думи...

134

He-he

преди 6 години

Антишорошчета само в Скорея ви е спасението.

133

NWO

преди 6 години

Озаконени педофилия, зоофилия, инцест, трансджендъри, масова хомосексуална адженда във всички масмедии и интернет, признат сатанизъм като офизиална религия - това ви чака, иначе как ще станете 500млн.. Мислете с тия кратуни, не дзяпайте всяка вечер Всевиждащото око.

132

Циник до 147

преди 6 години

Пробваш ли да забремениш Мохамеда?А али?

131

qwerty

преди 6 години

Иначе в САЩ преди няколко години направиха опит,за начална стъпка,на процеса по узаконяването на педофилията.В някои училища пуснаха "учебници" по "сексуално образование" за 12 ГОДИШНИ деца,описващи педофилски сцени между учители и ученици,но родителите явно още "неузрели" за идеята,се вдигнаха на бунт и бързо сатанинските книжки бяха премахнати.Но има време,те и п е де ра сти ята я лансират от десетилетия.Прочетете за Прозорецът на Овертон.

130

Циник до али

преди 6 години

Ъхъм...ще реши ... когато турчин - роди от друг!