92

Паметлив

преди 6 години

Като си спомним какъв беше рейтингът на предишният президент-явно и тая институция има функции,като някои се справят добре,други-очевидно не.Сигурен съм,че на Радев му предстои поне още едно служебно правителство и тоя път ще е напълно подготвен!

91

Анонимен

преди 6 години

До DimovТози Е Президент. Но ти май харесваш мъжеподобни с нежни кунки, зализани косъм по косъм главици, тренирали пред огледалото мимики и жестове? Сравни мъжките здрави и грубовати ръце на този виртуоз на авиаторското майсторство с меките ръчички на предшественика му! Изказът на този човек е лаконичен и точен - той никога не е казвал, какво искал да каже! Което е казал, го е казал недвусмислено, честно! Радев, народът ни е с теб, ние ти вярваме! С теб има даже идеологически различни хора.

90

Анонимен

преди 6 години

До Стамен ПоповРаботата му не е била да забива гвоздеи. В замяна на това други и сега забиват стръвно гвоздеи в ковчега на Родината! И ти ги подкрепяш!

89

факт

преди 6 години

треперят герб от Радев, няма как , да свикват , то даже и 40% са му много на борисов

88

Гражданин

преди 6 години

Я не се излагайте ,бе - Радев бил с по-голям рейтинг от Бойко Борисов ?! Изглежда някоя от " лампите " ви е изгоряла,та не виждате разликата между човек,който прави много неща и човек,който нищо не прави ? Ама България не била добре - а кой е тоя ,който може да я оп рави като с магическа пръчка ? Нинова ли ?! За да се оправят нещата се искат години,а не само да се лае на празни обороти!

87

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерЧака ни военна хунта!

86

Венци Мицов

преди 6 години

Президента е в нокдаун ... а през цялото време мисли , че бие по точки

85

георги

преди 6 години

няма какво да коментирате Радев е най добрия защо българите са толкоз злобни

84

Dimov

преди 6 години

Тоя бил президент ли? По смешната физиономия човек го прави на карикатура, някакъв ***, ***.

83

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ

преди 6 години

незнам кой за кого гласува ама последните 10г. ударихме дъното - най-бедната и загиваща държава в Европа

82

Анонимен

преди 6 години

той и в бг политиката бе приет плевнелиев, ама хората неспряха да му се смеят а той да се излага в БГ и чужбина

81

Стам

преди 6 години

До 51 до 54Каква объркана глава?Нима може да се сравнява приетия от цял свят,включително от английската кралица,Плевенлиев с обикалящия ,като просек Радев?

80

Fero

преди 6 години

Хахахаха тази стъкмистика от някой Пенсионерски клуб ли е? Май и вие самите не си вярвате. Президента е по-зле от всякога!

79

Анонимен

преди 6 години

Половин милион роми гласуват за Герб "по съвест" а другите два милиона пак "по съвест" гласуват за БСП и ДПС ! А впрочем какво е това РОМ , някой знае ли ?

78

Анонимен

преди 6 години

Кои гласуват за ГЕРБ.Имаме 350 000 държавни служители,от които най-много 10% вършат някаква работа,а останалите са назначени и то на добри заплати с единствената задача да гласуват за ГЕРБ като дойдат избори по гръцкия модел доскоро.Имаме още около половин милион роми,90% от които "по съвест" също гласуват за ГЕРБ.Това може да се провери от изборните протоколи в ромските махали.Имаме и няколко десетки хиляди служители на олигарсите,които правят същото от страх.Към тях добавяме и чалгарите.Това е

77

Симеонов

преди 6 години

Българската социология е абсолютен ке ***.Продажниците кънчо и андрейчо станаха мултимилионери със съчиняването фалшиви рейтинги.За по-убедително откраднаха името на една световна социологическа агенция и под благосклонния поглед на корумпирания български съд отказват да се откажат от ползването на чуждото име.Така де,като ще лъжат нека да е от името на почтена фирма,така по хваща вяра.А реално си е много просто-изреждаш 10 имена на топ политици,питаш хората кого харесват и 1 се оказва ББ

76

Анонимен

преди 6 години

Ама тука има ли наивници които си мислят че Бойко и Румен Радев управляват България ?

75

Стамен Попов

преди 6 години

Ако това е истина ,трябва да помислим дали теорията за *** не е истина.Та Радев не е забил един гвоздей за тази държава.

74

Анонимен

преди 6 години

Какъв рейтинг може да има поплювкото Радев? Само дето се изсилват путинските агенции на Андрей Райчев и Кънчо Стойчеви тяхните разклонения, вече никой не им вярва на рейтингите.

73

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има рейтинга на политиците, след време никой няма да си спомня за това, важно е какво остава след тях, а Борисов ще се запомни с много неща.