10

Анонимен

преди 6 години

Който има диплома без покритие, той и да постъпи на работа, няма да работи качествено.Оставете ги да се сблъскат с проблема, че за да се нахранят, трябва да дадат пари от джоба си и да няма друг начин да се доберат до пари, освен да работят за тях! Само това може да им подейства благотворно.

9

И като им набутат

преди 6 години

насила в ръцете подарени дипломи без покритие, та какво?По-спокойно да карат автомобил пияни и дрогирани, защото ще имат право да вземат шофьорски книжки! Но и знанията им като шофьори ще са същите като училищните, тоест никакви!И ще могат да се кандидатират за работни места, за които се изисква поне основно образование. Не че са се залетели да работят, но някои все пак ще се възползват и ще се отнасят към нас като към будали, полагащи усилия за неща, които на тях им се дават даром!

8

пожелание

преди 6 години

Сега всички виновни да връщат парите !!

7

вижда се

преди 6 години

Поредното доказателство ,че до края на свта няма да станем бяла държара !! Та такова чудо и в Африка не се е случвалио !

6

истина е

преди 6 години

Тази директорка и даскали са буквално за разстрел !!

5

Анонимен

преди 6 години

Така трябва да бъде,нали сме Европейци.

4

Анонимен

преди 6 години

Стабилна държава сме-подала си оставката и готово!!!!!Стана вече традиция-краде като луд,нарушава 200 закона и като го хванат-извинява се,подава оставката и всичко точно!!!!

3

ElTorro

преди 6 години

Кеймбридж и Бастилията... ех спомени.

2

Осман

преди 6 години

Навсякъде е така. Не само в Бяла.

1

Осман

преди 6 години

Повечето младежи са от ромски произход. Навсякъде е така.