54

Чиновник

преди 6 години

Простолюдието масово се мислите за големи тарикати. Но има и по-големи тарикати от вас, които печелят добри пари от това, че сте *** като налъми. Ако започнат да ви продават качествен хляб няма да го купувате първо защото ще бъде два пъти и половина по-скъп. Искате евтино, ето ви евтино.

53

Анонимен

преди 6 години

некакъв защитник или адвокат на лидл има тук.Бг продукцията може би е единствената във въпросната верига от която не трябва да се плашиш. Всички останали неща, внос със съмнително качество . Унгарците и чехите не случайно реваха, че западните фирми имат двоен стандарт спрямо качеството на продуктите за изтока, а според някои за бг е дори тройно по ниско качеството.Яж си фипрониловите майонези и оцветените лидълски салами, но не вменявай в хората и те да го правят.

52

Анонимен

преди 6 години

до 51хахахахахаПроизводител съм.Продавам и на Лидл,и на по-малки търговци.Стоката ми е една и съща!!!Вярно за Лидл със специални етикети,но не и със специално съдържание.Много наивност видях тук из коментарите!Който не е производител или доставчик в Лидл може да си трае.И аз не разбирам от ядрена физика и затова не коментирам.

51

анонимен

преди 6 години

2 дни на стаина температура и почва да хваща мухьл 300 гр на стратос 99 ст

50

Глутенозависим

преди 6 години

Господа притеснени от глутена, може ли да ми дефинирате какво точно е глутен и защо ви е страх от него? Освен това, хлябът няма как да е нездравословна храна и никога не е бил. А храната в промишлени количества няма как да се произвежда чисто. Има твърде много гърла за хранене и ограничено производство. Няма как да се мине без примеси. И в миналото и сега. Но сте оцеляли и все още оцелявате, така че не виждам защо сте се разкрякали толкова.

49

Анонимен

преди 6 години

Само не мога да разбера защо се пишат такива глупости! Как точно хлябът ще набухне като се сложи консервант? Ако филията сивее или кафенее абсолютно не доказва по никакъв начин, че хлябът е направен от вносна пшеница! Абсолютна глупост е да се каже, че в лимеца има нула глутен! Той може да е много малко, но го има. А "шрота", за който говорите (демек смилане на цялото зърно) е пълнозърнесто брашно!!Направо не вярвам на очите си!

48

Анонимен

преди 6 години

Българските фирми, произвеждащи за ЛИДЛ нямат продукция по другите магазини, произвеждат храни с високо качество, обвързано със стандартите на веригата ЛИДЛ.Затова не се променят всеки месец, както в други магазини.Храната и питиетата са качествени и вкусни, електроуредите са надеждни, а и с 3 години гаранция!Не искам и да чуя за магазин с български собственик!

47

Анонимен

преди 6 години

Поредния голям разбирач, излязал да се прави на интересен - глупост, клише, глупост, пак клише и т.н.

46

ds

преди 6 години

Съгласен съм с коментарите за ЛИДЛ , хляба им наистина е хубав . Разбира се аз го оценям на вкус , не мога да коментирам показателите му . Забелязах обаче , че при другите стоки на ЛИДЛ анализите на качеството се правят от външна фирма , което е много добра практика . Надявам се и с хляба им да е така , макар че не съм виждал да е отразено на етикета или някъде другаде

45

Анонимен

преди 6 години

От години си правя хляб. Пълнозърнест - само тип 1850, въпреки по-малкото съдържание на глутен. Бяло брашно не слагам. Пуснаха в едрова верига пълнозърнесто тип 1850 на Софимел - по 10 бр. Днес преди да излезна за работа си забърках един в хлебопекарната за 2 мин. Понякога слагам различни семена - сусам, лен, слънчогледови, тиквени семки, дори сушени домати, маслини, стафиди ... Става супер. Децата много го харесват препечен на тостера. Препоръчвам, който има възможност да си прави хляб!

44

Анонимен

преди 6 години

Имам хлебопекарна машина. Ходя в едно магазинче където мелят брашно пред очите на клиента. Правя си хляба.

43

Анонимен

преди 6 години

Менте хлеб, менте сирене, менте кашкавал, менте колбаси, домати и пр. зеленчуци менте/ внос с ножовка да ги режеш/, менте управлеунци.

42

Анонимен

преди 6 години

Живея в Германия...срамота е че тук хлябът е в пъти по хубав от този в България! Истински хляб,разнообразие от стотици видове, пресен и т.н За съжаление е така.

41

Анонимен

преди 6 години

Аз също пазарувам в Лидл. Основно заради цените.Само не си мислете, че българските стоки в Лида са различни от тези в другите магазани. Никой не произвежда специални стоки да Лидл... За чуждите стоки нямам мнение.Цените ги постигат с извиване на ръцете на родните производители.Производителите с ниските цени оправдават ниските заплати на работниците си.Онези, с ниските запрати пазаруват на промоция от веригите.Веригите пък, искат ниски цени от производителите..и така колелото се върти..Идилия!

40

Хляб

преди 6 години

Правете си хляб вкъщи - има достатъчно марки домашни хлебопекарни на пазара

39

1234

преди 6 години

Стоката в Лидл изглежда качествена, на относително добри цени! Особено новата марка "Родна стряха". Хлябът изглежда не много бухнал, но има вкус близък до домашния хляб, и след ден-два започва да се "рони". Не знам дали това е добре, но се различава от масовите хлябове.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Социализма не е виновен,виновен е гена!Оня крадливия,алчния,завистливия,продажния,страхливия,подлия ген,дето го носим всички от край време!По тези земи винаги така е било,и така ще бъде!

37

!

преди 6 години

До 35Каква жалка и заблудена оФца си ,но се биеш в гръдите ,че си българска породиста каракачанска оФца ,да !?)

36

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм, всичко в Лидъл ми допада повече отколкото в кварталните магазинчета!

35

Анонимен

преди 6 години

до 34Бандите, това е тъжната истина !!!