84

1

преди 6 години

ако те беше предредил афроамериканец с голям....куфар нямаше да мрънкаш

83

Banova li?

преди 6 години

Taя винаги ще си остане за мен Деси Главата от 123то в Красна Поляна. С който и да се хване все си е Деси Главата. Така е като ти е голяма главата като камбана...

82

дрис.бг

преди 6 години

това е Роуан Аткинсон.........хахаххаха

81

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност не е бил българин а русофил.

80

ШибиРиби

преди 6 години

Поредния цъpвyл стигнал до кактусите на Аризона и си мисли че пикае олио. Историята му е кокошкарска. Бритиш еъруейс си имат пълно право да селектират пътниците и това че бългapak е бил на опашката е случайнот. Митев Митев *** си батка ***.

79

Ми

преди 6 години

Детската обича парите ,а Пльовно обича да го мислят за мъж. Общи интереси.

78

Манолски

преди 6 години

Разговор между синоптички:- Деси, какво е харизма ?- Това Натали е дето го имат грозните и дърти...... милионери !

77

Анонимен

преди 6 години

Тоя който е снимал и написал този пост да си направи един IQ тест за да осъзнае колко е *** и малко да се отрезви. Това да не ти е билетче за влака че да си го купуваш от гишето, това е презокеански полет.

76

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Клоунът Алехандро от Хийтроу сигурен ли е, че е пререден именно от Плевнелиев? Или човека си е имал първа класа и предимство? Естествено че не, но измекярите все някой им виновен.

75

Хорни под прикритие?

преди 6 години

ако чиляк е комуниска или комунис, то рогата му и те ли са коминистически или са кому ниски, кому високи.махат ли операционно рога в спец антихорнови клиники или по метода на убеждението че не се видът от самолет приностелят им започва да твърди че тва под рогата не е той

74

Пепо

преди 6 години

Не мога да разбера завиждате на Деси, или просто се опитвате да клюкарствате? Чехъл или муйко, беше доста дълго време сам,златотърсачката го намери, даде си г.за за секс, и сега го върти на малкия пръст. Шмоклюто когато правеше пари около крадеца от Банкя, никой не писа кое е законно и кое не е , ама сега се опитват от мухата слон да направят!

73

Плевенлиев

преди 6 години

Вуле се пише с О

72

Анонимен

преди 6 години

На 4-та снимка виждам една женска физиономия на отекчена жена. Само да си осигури някое апартаментче и някое и друго милионче и ще му бие шута от вуле!

71

Анонимен

преди 6 години

държи се като на работно посещение нали не е очаквал да го заснемат какъв е смисъла да се държат така дървено

70

Анани

преди 6 години

Значи седя си вчера на опашката в бакалията и изведнъж разбрах, че сиренето свършило. Казаха ми да изчакам. Чакам си и кво да видя, Тръмп и жена му направо прередиха опашката и им дадоха сирене. Това е безобразие..... връзкари!!!!!

69

boto

преди 6 години

Тва за 5 майка у социалните мрежи какво прави човек.... пък даже се и възмощава, че са го прередили. А пък дали хората не са си взели билет първа класа или пък такъв със приоритетно качване? А неее не може да бъде сигурен съм, че са си букнали от най-евтиния даже само с ръчен багаж.Деси Банова освен синоптичка е и водеща на събития и още доста неща. Предполагам и там са се запознали, но това си е тяхна работа. А темата е умопомръчителна Плевнелиев бил позор за България ... нямам думи...

68

Анонимен

преди 6 години

Любовта е сляпа! Или от финансовата красота на Росито ще да е....

67

lost decade

преди 6 години

(титаник)Първо дамите с децата ........

66

Плавник

преди 6 години

Само някой прос българин може да си помисли, че British Airways са го прецакали, за да се качи един велик бивш президент и една телевизионна синоптичка.

65

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !ОО, товариш изтрезня ли бе ?! От няколко часа не беше цвъкал !