36

Су 34

преди 6 години

А, къде са целите Балкани, Крим, Кавказ, Сирия, Палестина, Египет?Те къде са?

35

Су 34

преди 6 години

Факт е, че Турция е слаба и бедна държава с огромна инфлация. Доказателството е тази гавра с пиртретите на Ататюрк и Ердоган. Това не е своеволие на нисши военни, а добре премерено предупреждение срещу Анкара!

34

До Су

преди 6 години

"Викам, защо тези Балкани вече 127 години не можете да си ги вземете?Къде е причината?"Къде са ти трите морета бе сусаче...

33

!!!

преди 6 години

" Ти сигурно и арменския геноцид ще отречеш?"Да отричаме и него... Защо арменците след като бяха поканени официално и то ДВА пъти бягат от историческо научно разследване... с комисии и от други държави ...Защо????Тяхното и вашето е "Хвърли кал срещу слънцето па може и следа да му остане!"

32

Анонимен

преди 6 години

До Су 34Причината е научния прогрес и важността на топлите морета за търговията с ресурси. БГ е имала късмета, русите да са пожелали част от пая, иначе и досега да сме си били на тихо зад дувара. Гръбнакът ни е скършен преди хилядолетие.

31

Велико Маляков

преди 6 години

До Анониментова не е българско име -Маляков ,но за примера който даваш 1912-13 тогава България нападна Турция и почна кланета .....Турция не е нападала България от 600 години насам...

30

Су 34

преди 6 години

Викам, защо тези Балкани вече 127 години не можете да си ги вземете?Къде е причината?

29

кон с капаци

преди 6 години

До Велико МаляковКакво да четем, геноцидът над българите от Източна Тракия и Мала Азия е документиран исторически факт. Ти сигурно и арменския геноцид ще отречеш?

28

Анонимен

преди 6 години

Пишиш се мехмет но си някой *** на волен

27

Анонимен

преди 6 години

До Велико МаляковНе си Велико ти, историята я знаем, ти явно също, но лекичко пропускаш някои факти. След ПСВ, вярно, че турци не колят българите защото сме съюзници. А кой колеше и изселваше българите от Тракия след Междусъюзническата война? - турците! Разбира се до голяма степен сами си бяхме виновни за това, допускайки негодника Фердинанд да ни вкара в тази война. Но е факт, че турците тогава изклаха и прогониха стотици хиляди българи от Беломорска Тракия. Не се крий зад българско име!

26

Цървуля

преди 6 години

Едно е празни словоблудци да лаят по форуми друго е да се носи отговорност за цяла държава.Бежанците са на нашата граница не на немската или пък френската.Когато си 3000 км от турската граница е лесно да лаеш против Ердоган.Няма никакво значение дали го харесваш или не ако пусне само 100000 туземеца с нас е свършено.Който си мисли че Европа ше ни помогне е пълен глу..пендер.Така че преди да плюете се замислете

25

Анонимен

преди 6 години

До Do 32ти от офиса на атака ли драскаш че си толкова смел...

24

Сука 69

преди 6 години

До Mehmed BeiЩом си се писал Мехмед обрежи се поне да си 100% под прекритие.

23

Су 34

преди 6 години

И защо не дойдеш да си ги вземеш тези Балкани?

22

Велико Маляков

преди 6 години

Има агенти които за всички беди на България винят турците.Само погледнете картата на България от 1915г.След робството сме с двойно по -голяма територия от сега.Трагедията на България е Първата световна война -губим над 50% от територията и 115 хиляди войници и офицери.Тракийските бежанци от Беломорието са подложени на кланета,но не от турци ,а от братя по религия....Турция тогава е съюзник на България....Четете истинската история, а не на агентите писана по- поръчка...

21

Анонимен

преди 6 години

България, е на път да се удави за трети път през последните 100 години в една и съща локва. Тука някакъв обяснява какъв добър съюзник ни е Турция. Аз съм на 99% сигурен, че именно от този съюзник идват провокациите срещу съветските паметници, както и изказванията по телевизиите на "патриоти" като "проф".Божо.На Турция и текат слюнките да откъсне "неблагодарна", "вражеска" България от Русия, та да ни превърне в плацдарм за джихад срещу цяла Европа. 500 години явно са малко за някои да поумнеят.

20

До22

преди 6 години

"България и Турция са единственоте устойчиви геополитически съюзници на Балканите.Останалите са шматки"Да, то и без това Турция се меси не веднъж директно във вътрешната политика на България. Имат две партии които си ги финансират и работят за техни интереси вътре в България. Строят джамии, и не скрито претендират територии. Турските знамена се вееха в парламента, като бяха на гости а вътре в парламента десетки техни хора работят против България! Много добър съюзник са! Примерен!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22БГ е плацдарм, ако намираш нещо геополитическо в един плацдарм, жалко за теб. Бойко е просто един говорител. Решенията отдавна са взети и то не в университетските аудитории.

18

Анонимен

преди 6 години

До 23Турция не е в отлични отношения нито с България, нито с Русия, нито с когото и да било. Но всички са длъжни да се съобразяват до определена степен с нея. Ние, до огромна степен. Турция също е принудена да се съобразява, особено с Русия, след като дефакто е вън от НАТО.България обаче за да си гарантира сигурността от турските мигранти, не бива да разчита само на ЕС и дори НАТО, тях Турция при първа възможност ще прецака.Нужно е Русия да стане наш гарант. Но тук едни сили правят провокаци

17

100%

преди 6 години

Ало, лаборантите, а ако беше се нахвърлил да ги плюва, как щеше да е?Що за рефлекс е първо да коментирате, а после да мислите?