60

Инициативата

преди 6 години

Инициативата е на младежката организация на БСП - синовете и внуците на Политбюро. Сега БСП е в еуфория и във въздигнато чувство за власт . Вече имат човек за кмет на София. Ще свалят правителството и ще вземат властта . Ще ни поведат към Светлото Бъдеще. Както по времето на Тройната Ламя. Да живеят всички Бекапета/Бесепета по земните кълбета.

59

Анонимен

преди 6 години

Град Макрон и село Меркелово и магистрала ЕРДОГАН държава Гюбекстан

58

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има какви са тези от"Спаси София"? Значение би трябвало да има какво е качеството на ремонта на бул.Дондуков. Преди 2-3 дни минах от там и твърдя, че качеството на ремонта, меко казано не е добро. Относно тротоарите например, било е излишно да се "ремонтират" след като състоянието им е като това преди ремонта

57

Додо

преди 6 години

До До49Най много се открадна при Фандъкова, разбйиш.

56

ФАКТ

преди 6 години

Гергинчо от "спаси "София носеше знамето на npaйда тази година в София

55

123

преди 6 години

До 55Ама ТИ наистина ли ???ТИ си явно от тези - с лоботомията!

54

До 123

преди 6 години

Ти........ наистина ли?Ако е така значи Иво Христов е напълно прав.Наистина малоумщина!!!Майко мила ,и такива като теб щвъкат по земята????

53

Анонимен

преди 6 години

прав излезна професора за 80-те % де.би.лче.тае те и затова го погнаха де.-биче.тата

52

Анонимен

преди 6 години

София, като Стара Загора. Ремонти и все некачествени, важното е да се усвоят едни милиони. Герб , обещава.

51

До49

преди 6 години

Никой нищо.Най много се направи при Фандъкова,ама децата от къде да знаят.Те едно си знаят,,Тиквата,Гроб,Цв.цв.Боко" и т.н.Акъл не се използва ,изреченията са едни и същи независимо дали е за прогнозата за времето или за земетресение-за всичко са виновни горните. А , и от време на време ИВ.Костов/от по дъртите активисти/ И се опияняват от самите себе си.Жалки и невежи.Увредено интернет поколение.

50

123

преди 6 години

Ах, колко са смешни ГЕРБ ! Леле, леле - приживе УЛИЦА й кръстили!Не е истина! Супер малоумщина!

49

Софиянец

преди 6 години

Лица под 30 години просто няма ка да имат мнение.Лица присламчили се от прованса също.Какво ще спасявате на София бе неспасяемиСОФИЯНЦИ сме доволни от Фандъкова След Панев и Междуречки,Каракачанов и Янчулев можем да направим сравнение.А малките и ,,мигрантите"от цяла България просто нека си лаят.И ако не ви харесва -прибирайте се!!!

48

от провинцията

преди 6 години

След години е много вероятно да има такава улица или паметник. Сега е още рано все пак, но жената наистина има заслуги към София.

47

Някой си

преди 6 години

Имате ли спомен от другите кметове да е направено нещо запомнящо се /след 1990/?

46

Анонимен

преди 6 години

Тия xoмосeкшyъли от Спаси София съвсем ниско паднаха, да правят такива тролски колажи. Жалко, добре почнаха, обаче то не става така, от прости модератори във форума skysrapercity директно на топло местенце в общината. Ще ги запомним като злобни малки човечета, време им е да ги изключвате от ефира уважаеми журналисти

45

Анонимен

преди 6 години

И "Цар освободител" трябва да се преименува защото такъв Цар няма и не може да има.Цар означава "Владетел", а не "Освободител". Такова словосъчетание може да го роди само един васал.

44

Щерю

преди 6 години

А-а, те комунистите и на ангелите Божии намират кусури... пък те какви "цветя" са за мирисане...

43

Стар

преди 6 години

Интересно ми е колко софиянци/не соф.жители /има в тази ,,Спаси София.Второ-защо всичко ново се чупи,рисува,краде,троши,мачкат се градинки и велоалеи,унищожават се пейки и детски площадки,спирки,кофи за ***,спрели на НЕВЪЗМОЖНИ места автомобили,навсякъде хвърлени опаковкии, фасове,бутилки.Огледайте си махалата и тогава коментирайте Ако ще уелският принц да дойде за кмет всички ние ще го провалим.А критиците -пубери са начело на ,,разрушенията ,заедно със ,,шведите".Да се плюе е лесно но..????

42

С две леви ръце

преди 6 години

Допусната е малка грешка. Технологията на релсовия път е от по-миналия (19) век.

41

Хихихи

преди 6 години

А на бай тошу кога едно булевардче че кръстите бе?