23

Анонимен

преди 6 години

ЛАМБО,КЪРДЖАЛИЙСКАТА ПОМАКИНЯ ЦВЕТА М,ОЕ ДА Е ОСТРА,АМА СИ Е И МНОГО,МНОГО ПРОСТА ,ЩОТО СЪЩАТА МИСЛИ СТОЛИЦАТА НА ВИЕТНАМ ,ЧЕ БИЛА ПЕКИН...ТЕ ТАКИВА ПРОСТИ *** НИ УПРАВЛЯВАТ,ЗАТОВА СМЕ И НА ТОВА ДЕРЕЖЕ

22

Анонимен

преди 6 години

Тоя луд радослав цанов илиев няма ли кои да го прибере писна ни боико от тоя луд човек

21

нн

преди 6 години

Господин Данайлов, Големият Тодор Колев се пробва в политиката и разбра на време, че от артист политик не става и се отказа. Голям мъж излезе. Защо не се замислиш и ти за тази работа. Има неща който са до време.

20

Затова

преди 6 години

На тупите бесепарски лайкучки - такава остра булка им се пада.

19

Българин

преди 6 години

Да, мъчно им е на комунистите за техния л.а.к.е.й Сендов.

18

Анонимен

преди 6 години

До 21 - Абе каква структура създала - от бивши комунисти , е то няма бивши, те са си готови , само се пребоядисват и пак нова "по- демократична" партия - какъв напредък при ГЕРБ ??? Добре че ЕС наливат тук пари , фалшиви възторзи ,че икономиката ни върви напред, щото ние и гърците вече плаваме към Азия , та либералите от ЕС се мъчат да спасят нещичко щото Боко ги плаши,че може и в Африка да опрем ,както сме поели с "цивилизовония метод " на братята ро.. ми

17

историк

преди 6 години

Стефане, я дай по-кротко за обществото, че да не ти се наложи и ти да се извиняваш. Че то кой не узрял и кой презрял, да не кажа изкуфял, може да се спори. Никога не е късно да станеш за резил, не го забравяй, народа го е казал.

16

!

преди 6 години

ZдО20 С ЧЕРВЕНЕТО знаме 95 % съм уверен ,че ти щеше да си първите редове с червената връзка и червенето знаме ,много е лесно да се коментира след време нещата които не зависят от теб .

15

варка

преди 6 години

тази не е ли булката, която бърка столиците на Китай и Виетнам или държавите.Ето каквинекъдърници избират за депутати, ето защо вече на избори няма да ходя, аман от такивадепутати и суджуци.

14

Анонимен

преди 6 години

Не трябва ли да се гласува поста шеф на НС, мирише на диктатура, авторитарна власт и суджук туй назначение. Време и е на острата булка да си подава оставката.

13

trol 7

преди 6 години

Не разбрах точно какво значи се е изградила. От това, което се върти из нета, прочетох, че е расла с омраза към интелигенцията. Че мъжът и я следва по петите,т. е. поддържа , окриля и гледа дома. Че владее руски, научила го е от техникума. И при първата покана от ЦВ. ЦВ. да направят структура на ГЕРБ в Кърджали, на часа скокнала и проявила гражданска отзивчивост.

12

Анонимен

преди 6 години

Доста меко се е изказал ,защото в прав текст е искал да каже- "селска пръчка" , каквито са всички с комунистически манталитет , но понеже сега в "града" е модерно да се говори ,че сме "десни" по разбиране , та и тази селска булка се бута там - нищо ново в обрулената ни татковина от Татово време , когато селски партийни секретари оправяха "буржоазните залитания" на града

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Бат Ламбо е на такава възраст, че все булки му се предвиждат. Ходи с кислородната бутилка и все се цани за важен, а единствено го играе брошка на голямата Лъжа. И Караянчева ако остра, то Нинова трябва да е бръснач!

10

До 10

преди 6 години

Явно твоята любимка се е изградила е селската кръчма! Защото речникът е отвратително каруцарски. И това е била политичка! "Та една чистачка по улиците е по достойна от тази кратуна

9

Анонимен

преди 6 години

Остричка е дето я турят там сяда толкова е остра, ако Боко и беше заповядал да седне на електрическия стол и там ще седне.

8

Анонимен

преди 6 години

Стефан Данаилов присъства само на заседанията на партията му,не и в парламетано заплатката си му върви.кукУрнелия го развява единствено като непрани *** когато и е удобен обаче той няма никакъ авторит в обществото поради взаимната си полезност и облагодеталстване с червените си другарЕ-олигараси.

7

ист

преди 6 години

Стефане, то бива подмазване бива, ама чак толкова не бива.

6

Анонимен

преди 6 години

С поставянето на Караянчева на поста ГЕРБ показват липса на кадри. Как човек от народа може да се издигне до първенците на държавата? С партийно строителство .

5

Анонимен

преди 6 години

На *** пак не им изнася. Пак мрънкане. Спрете да рушите държавата и заемете позиция на истински отговорна и конструктивна опозиция, а не на нискоинтелигентни ***, които се занимават с кокошкарски работи.

4

Анонимен

преди 6 години

И бабите знаят как се разплита чорап. Та думата ми е за приватизацията. За да се разплете и се стигне до истината се започва не от началото, а от края.Разплитането трябва да започне от днес и да се стигне до началото. А разни Стефчовци да не се правят на много умни,че и той е втъкан в далаверите.