19

Млад шофьор

преди 6 години

Похвално за богатите страни от ЕС, но ние тука в бедна България какво да правим, като около 90 % от автопарка е на повече от 10 години ? Плюс това, ако се случи такова чудо у нас, веднага ще плъзнат едни услужливи момчета, които срещу скромна сума ще "оперират" тези помощници, за да не пречат на българския джигит. То ако говорим за нововъведения какво пречи, да се слагат и ограничители на скоростта в колата, които да се включват автоматично при преминаване през район с ограничения ?

18

123

преди 6 години

Истината е, че това се предлага не з апо-голяма безопастност, ами зада се направят едни планини от пари и за да може накой да контролира всеки апсект от живота ни. Няма да караш сам, Няма да работиш както искаш, Няма да решаваш сам.... Няма няма .... И това ако не е точно по Оруел.

17

JJIvanov Geolog

преди 6 години

Връщам се от теренни проучвания във връзка с особен стрес на земята.Стреса е предизвикан от нарочно инсталирани скенери на милиони автомобили.Увреждат се важни трудно охранявани аномални зони до дълбочина 3000 метра вече.От Беклемето до Свищов има активирани 17 000 опасни аномални участъка.Има искове за пълна ликвидация на човечеството като исключително опасно за оцеляването на живота следващите милиони години..

16

до 11

преди 6 години

При последното ми пътуване по АМ Тракия от София до Бургас на няколко пъти попадах в следната ситуация. Карат си два турски тира един зад друг и като ги наближиш, единият тръгва да изпреварва другия. Добре, че движението не беше натоварено, иначе не се знае дали щяхме да стигнем до Бургас. Поздравявам и българските тираджии, нито веднъж не направиха подобна простотия. Подминахме отбивката за Свиленград и ... започнаха изпълненията на ямболските ***.

15

АМАН от НАРКОМАНИ

преди 6 години

Поредно нагло престъпно наркоманско предложение..АМАН от нагли наркомани командващи Европейския съюз..Целта е превръщанена хората в БИОРОБОТИ командвани от анални бактерии мутанти подава природата увреждана тежко от милиони автомобили с контролирани от извънзмени наркомани скенери инсталирани вместо доказано безвредни фарове

14

:):)

преди 6 години

покрай безопастността пак едни фирмички ще се нагушат. Осигурен пазар за десетилетия напред.

13

икономист

преди 6 години

Замисълът е добър - все пак говорим за човешки животи. Дано наистина цената за клиента да е поносима, ще се извъртят едни милиарди като цяло. Спомнете си преди 20 години колко странно ни беше, че всички коли ще имат ABS.

12

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на българите не е това, че колите им са стари и нямат системи за сигурност. Проблемът е, че повечето карат като дpoгирани мaймyни. Ако ще да им сложат и хиляда системи за сигурност, пак ще се напият като cвине и пак ще се изтряскат някъде.

11

123

преди 6 години

Ахам и след 3 дни в България ще се чува от всяка кола, викът на помощниците: "Спри да сляза." Особенно ако е настройвано от германци.

10

Анонимен

преди 6 години

Някой предлага системи за сигурност и по-малко жертви по пътищата. Бай *** почва да плюе, че от системите за сигурност нямало смисъл и жертвите по пътищата са окей. Ето затова няма никога да се оправим.

9

17

преди 6 години

"Безпилотен автобус катастрофира два часа след дебюта си във Вегас."https://***/world/bezpiloten-avtobus-katastrofira-dva-chasa-sled-debyuta-si-vav-vegas.html

8

гошо печения

преди 6 години

Ами да не излизаме от вкъщи, че застрахователя може да се наложи 2 лв да плати. Ще пратим робота да купи хляб и готово. Не излизайте. А автономни мотори как ще направят или ги забраняваме. Първо направете автономни тирове програмирани на магистрала да не изпреварват.

7

Анонимен

преди 6 години

Без автомобил не мога. Без ЕС - мога!

6

Анонимен

преди 6 години

Щяло да бъде само малко по- скъпо....Ама на депутатите не им пука, защото им се полагат едни бюджети за транспорт, както на тях, така и на техните сътрудници (в ЕП тези пари са доста крупни суми). А обикновения данъкоплатец да прави вятър.

5

Св

преди 6 години

- Купих си автомобил с автономно управление.- Аа, супер, и къде е да го видя?- Ми отде да знам....

4

Анонимен

преди 6 години

До хммммига, светка...ама като нещо се развали, ще видиш колко пари ще отидат за ремонт. същата история с една хай-тек пералня, която закупих.

3

inatut

преди 6 години

Бай *** е способен да шунтира всяка система

2

хммм

преди 6 години

има логика, как ще го приложат в закони е друга тема :))) и трето как ще ги направят "достъпни" ... карах едно чисто ново нисанче с всички екстри и асистенти за модела , ами готино е - мига, светка и свири за доста работи , ама май 10 бона е разликата от базата до модела с екстрите :))) и то за нисък клас кола :))) ... те да криминализират в цяла европа изкупуването на катализатори пък другото лесно ще го оправим :)))

1

Анонимен

преди 6 години

поредната простотия! На бас, че тоя е социалист!