51

ист

преди 6 години

Разплаках се , два реда сълзи и три реда со, по, ли.Тази любовна изповед съм я чел поне в 100 книги. Плагиятства.

50

Край

преди 6 години

Деси айде да се попокриеш малко и да не ни занимаваш със себе си. Нито сме те избирали нито сме те вземали. Много поздрави на Страхил, но да ме занимаваш и с него ми иде в повече.

49

Шоп

преди 6 години

А синът Страхил от кого е, че не можах да изчисля?

48

Анонимен

преди 6 години

Истинска двойка, не като брака по сметка на бившето президентче и настоящето премиерче.

47

Жо

преди 6 години

НЕ Е ДОБРЕ, когато медиите в една държава се занимават повече с "Първата дама", отколкото с действията на Президента.

46

Анонимен

преди 6 години

COPY-PASTE

45

anonimen

преди 6 години

ленин ко ти кажат да скачаш скачаш ли маи пак те пое

44

Винету

преди 6 години

дрън-дрън Румбата сигурно е имал голям пищов още тогава ... не знам дали още стреля ...но със сигурност е застрелял "Незабравка" между веждите ... поне десетина пъти :)

43

Анонимен

преди 6 години

примерно за плевнелиев...защо не споменахте за кой се е омъжил и т.н. ?

42

Няма значение

преди 6 години

Очевидни лъжи говори тази персона."В последния срок на последната година подадох молба за напускане заради учителя..."- по онова време последната година всички, които учеха в гимназии отиваха в онова чудо на соц. образованието наречено УПК. Не е възможно тази персона да е била в последна година в езиковата гимназия.Много мразя да ме лъжат.

41

Анонимен

преди 6 години

опасни ейй...десега защо не ни занимавахте с нито една 1ва дама от президентите които сме имали ??? аа да, защото няма с каква далавера да уличит президента ГЕН. Радев !

40

Дългата Деса-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

39

123

преди 6 години

По повод на ученето в чужбина- на мои познати *** енд пульо децата им отидоха да учат в чужбина и повечето се върнаха недоучили. Не е проблем да се замине, те дават и стипендии. Но виж в Русия образованието е доста сериозно и доста по-скъпо. Освен това децата ни знаят английски, не са чували руски. Та затова не ходят там. На хейтърите да го кажа. Само че от няколко години Путин отпуска все повече стипендии на българи и вярвайте ми напливът за тях е голям. Дава се една година за учене на езика

38

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

главчев падна. сега кнсб ще поскачат малко, а януари пак ше пишете за деси. ама не за тая кокошка, а за оная на плевнята който по сл0чаеноз кара извънреден мандат. за едни самолети става въпрос

37

Сега нещо,

преди 6 години

което е факт( не "глупаво"); всички деца на защитниците и членовете на БКП/БСП следват в САЩ; нито едно- в Москва( Русия),въпреки горещите призиви да й се снемат санкциите.( За пред пенсионерския електорат?)Бъдещите пенсионерски години на защитниците от БКП/БСп е в САЩ(толкова "кълнати' по време на избори),при работещите ИМ там деца.Защо тогава това театро?(и в Парламента също.) А може с ум,да не бъдат КОНТРА,да работят за успеха на ЕВРОПЕЙСКА РБЪЛГАРИЯ( и за децата си)въпреки,че не управляват.

36

123

преди 6 години

Интелигентна и смела жена. За ужас на троловете. Само сравнете едно нейно интервю с глупостите, които говори ББ и целият му екип.

35

Анонимен

преди 6 години

Много хора не харесаха поведението на тази жена от самото й появяване - късата поличка и увиснала на рамото на генерала. Дори и неутралните се дразнят с това натрапване на безмислени разговори с една доста ограничена жена.

34

Анонимен

преди 6 години

Мен ме интересува как е пламнала тяхната любов и как заслепен от любов, великия летец е назначил наложницата си за ПР на N-тото поделение

33

Анонимен

преди 6 години

Деса харчи народна пара, но поне не служи на чужда държаваДомашния любимец на Деса освен че харчи народна пара, работи за антибългарски интереси

32

Анонимен

преди 6 години

Езиковата гимназия не е завършила, има ли висше образование - къде и какво...не става ясно! Не ни натрапвайте тази жена със съмнителен морал!