9

Анонимен

преди 6 години

Първо това не е така . Това е игра между два отбора . Северна Корея е просто пешка на едните , както Южна Корея на другите . Сайтове дето пускат такива новини преди да ги анализират са като бързите кредити :) , които после стават лоши такива :) С една дума американска пропаганда - предплатена с цел объркване на населението и част от американската коалиция срещу руската такава :)

8

nikoi

преди 6 години

LUDIA DA SE NALUDUVA KOGATO E DALECHE OT RODNOTO SI MESTO

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8ЛЕКО ЛЕКО!!! АКО СЕВЕРНА КОРЕЯ РЕАГИРА ИЗОБЩО НАЙ-МНОГО ДА УСПЕЕ ДА ЗАТРИЕ ЮЖНА КОРЕЯ!!! ЗА ЯПОНИЯ МАЛКО И Е ДАЛЕЧКО А ПЪК ЗА ФАЩ НЕВЪЗМОЖНО!!!ЯДРЕНИТЕ ПОДВОДНИЦИ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ СЕ ПРЕДАДАТ ОЩЕ ЩОМ ПОЧНЕ ВОЙНАТА ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОТОПЕНИ МОМЕНТАЛНО :D

6

до 1

преди 6 години

Задай си въпроса защо един медиен магнат да речем Мърдок който има редица медии в в стотици държави ще иска разлешение сам от себе си да си копира новините Туй да не ти е бостана на село дето да късаш тикви със разрешения от селския пъдарин царвул такъв. За свобода на словото нещо да си чувал ?

5

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТА НА ФАЩ ИМА НАШЕТО ОДОБРЕНИЕ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ!!! ЩОМ ИМА НАШЕТО ОДОБРЕНИЕ ДРУГО НЕ МУ ТРЕБЕ :DИСКАМЕ ОТ ОНИЯ БОМБИ ДЕТО СА ПО 10 ТОНА, 3 ТАКИВА ДА ПУСНЕ И ЯДРЕНО НЯМА ДА МУ ТРЕБЕ :D

4

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея повече от половин век е под жестоки санкции и икономическа изолация и няма нито намерение нито възможност да започва война с който и да било. Но ако САЩ я нападнат СК ще унищожи Южна Корея, Япония и поне няколко щата на САЩ. САЩ никога няма да посмеят да започнат ядрене война със СК, а за конвенционална нямат потенциал, армията на Севрна Корея ще ги размаже.

3

Су-57

преди 6 години

Върховното командване на КНДР докара янките до нервна криза и рак на простата. Cкоро янките ще си нарежат ядрените оръжия на скрап вместо да си прехвърлят ядреното копче от ръка в ръка. В конгреса им тъй или иначе е пълно със хора като Макейн и Хилъри, които са още по-сбъркани и от Тръмп и навсякъде виждат корейски и руски хакери и розови слончета.

2

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕ МИГВАЙТЕ ВЕЧЕ , ЧЕ МИ ПИСНА ДА ЧАКАМ :DОДОБРЯВАМ НА 100% ВОЙНА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ПО-МАЛКО Е ВИНАГИ ДОБРЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! АКО ЩЕ ТОВА ДА ДОВЕДЕ ДО ТРЕТА СВЕТОВНА И БЕЗ ТОВА СМЕ ПРЕНАСЕЛИЛИ ЗЕМЯТА И ТРЯБВА ДА СЕ СМЪКНЕ БРОЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ДО ЕДНО 100 МИЛИОНА ПРЕ ДОСТАТЪЧНО Е ВМЕСТО 10 МИЛИАРДА КАКТО СИ Е РЕАЛНАТА СТОЙНОСТ СЕГА!

1

Анонимен

преди 6 години

Задайте си въпроса някога медия като Дойче веле, Ню Йорк Таймс и другите, от които Днес.бг превежда статии - тези медии някога ще копират ли статия на български автор, толкова ли нямаме креативни журналисти ами всяка вечер трябва да четем разни чужди медии, повечето от които под контрола на САЩ.