26

Анонимен

преди 6 години

Глобите ви ние ще ви ги платим,не К.От началото на годината БСП такъв театър играят,че България заприлича на лудница.Нищо конструктивно.Само плюене,а сега вече и в Европа.Пък и с новите заплати можете да работите с една седмица по малко за същите пари...

25

Факт

преди 6 години

ГЕРБ пак се самозабравиха.

24

xy

преди 6 години

селска скандалджийка.я по-добре да каже как откраднаха заедно със свинаря пловдивския панаир.щото панаира стрпуваше има няма 500 милиона, не е лошо да каже и колко отидоха и в нейния джоб.пък ако не иска да каже , къде блее цацаров.

23

Анонимен

преди 6 години

Как от пожарникар се става министър - търкайте уши. Гербери, купете си по 50 кила свински уши и започвайте сухи тренировки. Може пък да стане от вас някой министър. Ако не стане, може да произведете огън.

22

Анонимен

преди 6 години

Главчев сигурно иска да ни изгони от форума, понеже обиждаме суджук бабаит, казвайки всеизвестни истини - герб са мутри

21

OMG_Lucker

преди 6 години

Прочетох, какво се е случило, след това гледах и клип на случката. Ами според мен Главчев въобще не беше в правото си да прекъсва дори Нинова, камо ли да я изгони, нямаше за какво. Тя цитираше премиера и според мен НЕ ОБИЖДАШЕ НИКОГО.Разбира се това са доста елементарни прийоми на гусина Главчев, именно заради подобни неща са ми адски неприятни да ги гледам- прекъсват се, заяждат се, подсвирквания, присмехулни подмятания, за да объркат и разконцентрират човека дето е на трибуната, жалка работа.

20

Анонимен

преди 6 години

герб се едно нищо, ръководено от един никой и следвано от едни ... 00

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГлупости! Нищо няма да направят, само говорят.Голямо писане по форумите, големи страсти.Кучетата си лаят, керванът си върви

18

Така е

преди 6 години

Корделка да внимава много с Борисов. Така ще я хлъзне по пързалката , както затвори голямата уста Манолова.Борисов израстно много в политиката. както в национален , така и в европейски мащаб. Нинова е едно пале пред него.

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГ-жа Лъжа не обича да ходи в Брюксел , защото там никой не и обръща внимание включетелно и Станишев . Това и напомня къде и е мястото . Благодарение на нея вече никой не иска да види и чуе т.н. Президент на България . Жалки хорица . Срам .

16

Анонимен

преди 6 години

Досега искаха оставките на два министъра,сега искат оставката на втория човек в държавата,явно са получили сигнал от кремъл да правят золуми

15

Анонимен

преди 6 години

МАЧКАЙ НИНОВА, БОЙ ПО МУТРИТЕ НА БОРИСОВ И НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ.

14

Анонимен

преди 6 години

Случайно ли е, че където управлява герб, там се шири безнаказана престъпност и бруталност. В Перник ги докараха до Див Запад

13

До 9

преди 6 години

От кога пиша в този форум за овчедушието ни не помня вече. Писал съм и преди, че парламента трябва да се взломи когато те са на заседание, та да се поизпотят както последният път (между другото вече 5 години ги бавим)

12

Анонимен

преди 6 години

Суджук паша обича да ходи в Брюксел, където привидно и ехидно го хвалят, в НС не обича да ходи, понеже вдига кръвно, когато му напомнят къде му е мястото!

11

Анонимен

преди 6 години

Всичкото е такъв глупав цирк, че не ми се коментира!

10

Анонимен

преди 6 години

Ниновица в затвора - това ще бъде един добър сигнал към Брюксел

9

Анонимен

преди 6 години

Затруднен съм да направя разлика между червените олигарси и гербавите мутри явно лапаницата намалява и се опитват един друг да си дръпнат килимчето. Въпроса е защо ние ги търпим и се ядем помеждуси вместо да ги изметем???

8

Анонимен

преди 6 години

Тиквата се бои да застане очи в очи с Нинова и бяга от парламента като един страхливец. Дори Главчев не е в състояние да докара Тиквата в парламента шубето е голям страх.

7

Анонимен

преди 6 години

.. с бсп или без, ако герб наистина желае, то закон срещу корупцията ще мине, така че Нинова не се напъва срещу това. Но си мисля, как точно след филма за далаверите по границата герберастите скочиха да бранят суджуците си... издишате гербери, издишате. Ще ви набием яко шутовете много скоро, за последно ще бъдете натирени, където ви е мястото - за рециклиране...