9

Анонимен

преди 6 години

Отдавна трябваше да се сложат забранителни такси за ползването на камини на дърва.

8

zeus

преди 6 години

Хаха, годишна норма е някакво разтегливо статистическо понятие, зимата в София замърсяванията са в пъти над нормата, понеже и тук масово се ползва твърдо гориво. Като лятото е по-чисто това как ще компенсира отровите през зимата? Истината е, че заради ниските доходи хората са принудени с каквото гори, а недосегаемите по принцип си горят безнаказано гуми целогодишно.

7

Анонимен

преди 6 години

От кюмбето по хубаво си няма , никога не бих преминал на климатик ,

6

мЪрсник!

преди 6 години

me tooЧък Норис

5

ЦК на Либерастите

преди 6 години

Най-зле е около летището защото на всяко излитане заминават по 5-10т. самолетно гориво, а за строежите на ГЕРБ работят над 1000 самосвала който мятат буци и вдигат прах и черен дим от дизели без катализатор, същото така 1/3 от замърсяването е от асфалтовите и бедоновите бази!Да не говорим ,че СО насърчава ромите да горят автомобилни гуми в "бедните"квартали за да връщат стоманената жица.

4

Анонимен

преди 6 години

Мръсен е въздуха защото навсякъде е кално и прашно, не се чисти и разбитите улици и тротоари задържат мръсотията която не се оттича при дъждове. Също и аборигенската строителна култура. Вятърът и автомобилния трафик просто раздигат тази мизерия която дишаме и се набива в дрехите ни.

3

Анонимен

преди 6 години

Замърсител било топлото....?!

2

Анонимен

преди 6 години

Напротив. Мърсен е елемент от менделеевата таблица под номер 119.

1

Правопис

преди 6 години

Имате правописна грешка в заглавието.