19

радев

преди 6 години

посланието е , че България не може да е главен играч на балканите

18

2013

преди 6 години

Много активни са защитниците на Сърбия. Това са наследниците на онези, дето създаваха македонска нация в Пиринско и аха-аха да ни пришият към Югославия. Едно време в името на пролетарския интернационализъм, днес в името на евразийското и уж православно братство. Изумително е колко продажници има у нас.

17

Анонимен

преди 6 години

На какви се правите повечето в тоя форум ,много самокритака се лее ,дори да не сме прави на всяка цена трябва да се защитаваме стига с тая сервилност характерна за нас,за веше сведение да оставиме здравеопазването на нашите сънародници там ,знаете ли ,че сърбите там всичко възможно правят да няма инвеститори за да няма работа и нашите хора един по един да се махат от тия райони ,от 600 000 хиляди днес са вече около 10 000 хил.

16

Анонимен

преди 6 години

Има нещо гнило в товабългарско ВМРО. През лятотоимаше пак някакъв случайв Македония, когато бяхаминали незаконно границатаза да оправят паметници.След като пушилката им серазнесе, оказа се че не сасъгласували с властите действията си, а никой е нямало и да импречи.

15

TPE3BEH

преди 6 години

Безродниците са много активни в тая тема, браво другарЕ!

14

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази хуманитарна мисия? От СЗО не са обявили да има някакъв мор в Сърбия. Пишманпутриотките просто са решили да си направят малко РR.

13

Анонимен

преди 6 години

Браво на момчетата от ВМРО

12

Сърбоман

преди 6 години

Аман от тая сърбоманщина.

11

(-_-)

преди 6 години

А, аз просто да попитам - чий го крепят тия лекари там? Кой ги изпрати на тая 'хуманитарна' мисия и защо?Не е ли България тази страна, в която има дефицит на такъв вид специалисти?По-добре не чоплете какво стояло зад действията на Сърбия, ами разберете какво стои зад действията на 'България'...

10

Само питам

преди 6 години

И припомняме.. Някой сезира ли европейският парламент за побоят над български гражданин от турски граничари на българска територия? Или А турците може? Много бързо се потули този случай без нито една реакция от правителството! Що е то?

9

bzzzzz

преди 6 години

благодаря, наистина говоря за реакцията лекари и хора в нужда.

8

До 7 bzzzzz

преди 6 години

ВМРО щеха да извият като чакали, че турция ни напада

7

вмро

преди 6 години

какво търсите в чужда държава.трябвало да ги пратят в затвора и сърбите са си в правото.

6

bzzzzz

преди 6 години

Ако бяха дошли 5 турски лекари в някое родопско село, каква щеше да е реакцията?

5

Анонимен

преди 6 години

" Зад действията на Сърбия стои посланието " . Спазвайте законите ни и няма да имате проблеми.

4

Анонимен

преди 6 години

Жамбазчито за толкуз времи у юроскупщината би трябвало да знае, че за всяку нящу се изисква разришенье *** владата.

3

Анонимен

преди 6 години

Хуманитарна мисия в друга държава без разрешение от властите. Те тва ганьовско вемереоско мислене избива рибата. Малеее, колко безмозъчни са станали в БГ ! Добре, че навреме се дръпнсх у немско.

2

Анонимен

преди 6 години

Каквото са търсели,са го намерили,и пак да са доволни,че сърбите са ги държели само 3 часа! В България,нима старите хора по селата,до които ,няма даже обществен транспорт не заслужават безплатен мед. преглед!

1

Анонимен

преди 6 години

Цветанчо не могат да го арестуват и да го върнат в България вече колко време стана, а тия лекари веднага ги опандизили... За кокошка няма прошка!