103

Анонимен

преди 6 години

Слушахте ли как свириха химна ни в Италия?Не можеше въобще да се познае, че е Мила Родино, някакъв музикален бълвоч беше.А нашият стоеше ухилен като ***.

102

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ ДА НЕ БИ ДА ОЧАКВА НЯКОЙ ДА МУ ИСКА МНЕНИЕТО ЗА СИРИЯ??? ХА-ХА-ХА-ХАА СЛЕД КАТО ИСКА ДА ИНТЕГРИРА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, ЗАДАВАЛ ЛИ СИ Е ВЪПРОСА ДАЛИ ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ИСКАТ ДА БЪДАТ ИНТЕГРИРАНИ ОТ НЕГО?ЩЕ ИМА ДА СЕ СМЕЕМ ПО ВРЕМЕ НА ПРАДСЕДАТЕЛСТВОТО.

101

Анонимен

преди 6 години

Обявявам всеобщо веселиев чест на булгарския премиери за негова сметка и за сметкана партията му джерб.

100

Анонимен

преди 6 години

Борисов, като нямаш капацитетне се ли сещаш,че трябва някаквиексперти да ти пишат речите, иначе веселието ще е всеобщо.Гьол! Гьол! Гьол!

99

Анонимен

преди 6 години

Западноевропейците още сечудят защо Русия не изпълняванарежданията от Вашингтон.Правете си сметка що за бардаке Брюксел.

98

Анонимен

преди 6 години

Абе Борисов и Русия и Турция в момента имат ВЕЛИКИ АРМИИ. За какво някой да те пита теб, Брюксел и др. като армии нямате, а в сирия се влиза с армия. Виж ако ставаше дума да се врътне някоя бъзрза далавера със сигурност щеха да те потърсят.

97

Анонимен

преди 6 години

Гей парада пред ндка след новагодина цели 6 месеца.

96

Анонимен

преди 6 години

Булгарския чудомир учуди мира:да не предава някъде от космосатова вундеркиндче на политагитката.Тук долу на земята нещата стоятдругояче.

95

Анонимен

преди 6 години

Боко, Боко и Русия и Турция винаги си били Велики държави, Велики са и сега. Кой тебе ще те ...... за нещо?

94

Мосю Густав

преди 6 години

Бойкооо, Бойко - гледай си кочинката, не ги мисли световните политики!

93

Веуик

преди 6 години

Как свиреха нашия химн в негова чест.....да се разплачеш от мъка.Деца от детската градина биха се справили по-добре.

92

диди

преди 6 години

Европа на гардероба Америка вика дай ми чепика!

91

Анонимен

преди 6 години

Абе Бойко я да си затваряш мазната уста. Ти ще даваш акъл, много голям европеец излезе бе ей. Пожарникар смешен.

90

чудомир

преди 6 години

Стара кримка е Бойко.ЕС къде е?Там където трябва.Турция е армията на ЕС в Сирия и се справя доста добре.Спря бежанския поток организиран от ислямския дитатор Асад и неговото приятелче.Заела е позиции на територия,и ако трябва свяля самолети и гърми джихадисти.Всички ислямски фенове на Асад и Путин могат да се плюнчат,но Асад ще падне,както паднаха и другите ислямски герой,Кадафи,Садам.След това идва ред на Иранската Гвардия на Ислямската революция.Исляма няма място в цивилизацията.

89

Анонимен

преди 6 години

България изпрати 350 полета с дипломатична поща оръжие за Ислямска държава с което избиваха християни в Сирия и после им продаваха органите и това с Благословията на париарх Максим и БПЦ ((( Обиколихме всички Световни медии за Българското оръжие с което са въоръжени *** от Ислямска държава -Хуманната религия Ислям която 500 г ни е клала , изнасилвала и всякакви садизми .. Отвличане на деца и превръщането им в убийци на собствените им родители ( Докато не умре и последния *** -мир няма да

88

Анонимен

преди 6 години

"Борисов: Путин и Ердоган решават за Сирия, Европа къде е?!"Който има армия, решава, другарю Борисов. Вие армия имате ли? ЕС армия има ли? Тогава няма да решавате, само ще приемате мигранти и ще цирикате по гeй паради.

87

Анонимен

преди 6 години

Първият държавник приет на толкова много места ! Само голямо браво за Борисов. Стегна се държавата доста последните 10 години. Помня е каква беше 90 те и 2000те ...Сега е деуго.

86

Румен

преди 6 години

Гоуем е!Много!Само могат да му носят кафето!Желая му още 30 години на власт!

85

Сержант

преди 6 години

Къде е Европейският съюз ? Приема си обратно останалите живи джихадисти г-н Борисов. Може пак да потрябват.

84

Анадолски

преди 6 години

А и какво стана с кюрдистана бе?!Барзани официално се изтегли :-) Много се бяха развълнували някои тук :-) Вече сащ и европата нямат думата, както беше преди:-) много ги е яд знаем ние :-) Трябваше вече някой да им каже стоп на тяхната "демокрация"!!! "Демокрацията им", която създава и храни терористи причиняват хаос, гражданска война за да могат те милите ми "демократи" да се налеят с петрол!!! Ердоган след срещата си с Путин преди час кацна в Катар! :-) :-) :-)