19

Анонимен

преди 6 години

Така е ГРОБ-арите грабят нагло суджуци, торти, мезета.

18

Ето с кои...

преди 6 години

..престъпници най-добре се справя нашата полиция - насладете се! И се пригответе участниците в тази ювелирна акция да бъдат обявени за "полицаи на годината"!Честито на всички!

17

определено

преди 6 години

До Анонимен 19Между беден човек и....... разликата е огромна!

16

Joey

преди 6 години

I'm not even sorry...

15

смисъла!?

преди 6 години

Прави ми впечатление,че съдилищата присъждат някакви страховити суми като компенсации!Например,100,000 лв ги нямат за нищо!От друга страна те не могат да бъдат платени!Ако може някой да обясни какъв е смисъла на цялата тая работа!?

14

Анонимен

преди 6 години

500 лв. за парче торта. Драма за нищо и полиция. Явно това е някой беден човек, дайте му парче хляб и го оставете да си върви по живо по здраво. Милиарди се откраднаха, а глада скрит зад лъскавите молове.

13

Да бе,

преди 6 години

изглежда много смешно, но само за момент си представете, че вашата жена с детето са някъде в сладкарница и пристига нагляр, сяда на масата при тях и започва да им яде поръчката, да ги притеснява и стресира. Малко са 500 лв.

12

Анонимен

преди 6 години

Нали се сещате , че ако е имал свободни 500лв, щеше да ги извади още докато сяда на масата и щеше да хапне парчето , докато тортата съхне на масата.

11

Анонимен

преди 6 години

Все пак смятам, че ако полицията не може да се справи с кокошкарите какво да очакваме за големите престъпления. Логиката е, че след като големите престъпници са на свобода то кокошкарите да не ги пипаме е крайно погрешна! Престъплението си е престъпление независимо от размера и всеки трябва да си понене отговорността! Да, тортата не струва 500 лв, но тези пари трябва да му бъдат търсени заради дързостта, цинизма и това, че е разкарал полицейски екип! Ако не може да ги плати ще боядисва пейки...

10

Анонимен

преди 6 години

Наркоман.Захарен глад!

9

:):)

преди 6 години

като не гони дребната престъпност ви е крива полицията, сега пък що се занимавсла с такива дреболии. Угодия няма. Ех тоз Иво Христов. ...оплюха го но.....

8

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Нормално, шопски ценности

7

сфб

преди 6 години

До АнонименСмъртното наказание е за озлобени души като теб,драги/а!

6

:):)

преди 6 години

до4 и ако не беше зетя друг щеше да получи сделката. И не са 1,2 милиона откраднати. все пак не са обрали банка а нещо е свършено насреща с тез пари. Ти кскви искаш някой без печалба да работи. Тук печалбата надали е пивече от 200х и то разпределена и със съответния данък обложена.Стига популизъм и хейтърство.

5

гого

преди 6 години

той пък като ще ги плати тез 500....

4

Анонимен

преди 6 години

Тъ-пите куки фанаха и смачкаха престъпноста пръц. Тортата не струва 500 лв. Министъра на здравеопазването отмъкна със зетя си 1.2 млн лева изпод носа на всички в голямата сладкарница наречена БГ, колко трябва да върне.

3

Бандит

преди 6 години

Нямал е хляб,ял е пасти.

2

sante_dog

преди 6 години

Престъплението на Века! След глобения в градския транспорт в София за непродупчен билет, това е второто най-тежко престъпление за последните 12 месеца. Сега сериозно - така трябва. Щом нарушава реда да си носи последиците. Не трявба да има маловажно нарушение.

1

Анонимен

преди 6 години

A смъртно наказание кога ще имаме, а?! Нищо друго няма да спре тази деградирала *** да достига нови и нови дъна.