9

dfsdv

преди 6 години

Снощи ппткрих кои са хейтърите.Те са хора ,който са имали не леко детство,вероятно е било бедно дентство и е трябало да работят от малки.Нямали са това ,което другите са имали,видели са родителите си в не добра светлина,поради по-бедното битие.Те не са лоши хора ,но романтиката в характера им е изкоренена още от ранни детски години,чували са само упреци и хули и сега вече като възрастни хора ,носят едно негативно и горчиво чувство,от което искат да е отърсят ,като плюят ,храчат и обиждат.

8

Шопо

преди 6 години

Момчета ,не се правете на тенис -специалисти ! Вижте в брошурата на ,,Кауфланд,, дали има на промоция кебапчета и евтина бира ! Апнете,пийнете ! Ако мама и тате са оставили 5 лева на масата...Некадърници !

7

Румен

преди 6 години

Много омраза, а Гришо е направил нещо, което никой българин не е постигнал.Контузиите са част от спорта, а Гришо е добре подготвен щом останалите не издържаха до края на сезона. Успех момче и по-малко злоба.

6

Анонимен

преди 6 години

За цялата тая история са виновни алчните за кинти АТР. По тяхната *** игра и Надал, което не му прави чест.Беше ясно, че е контузен, но отиде в Лондон за да не спадне интереса към турнира.Видя се, че от болки в коляното Надал не може да се движи.Няма ги Ноле, Мъри и Вавринка.Остана един Федерер да крепи турнира. Той ще ошамари всички младоци и ще стане шампион!Този турнир от години е една пародия и се печели от онзи, които е най-малко изтощен в края на дългия сезон. Тази година Федерер!

5

Анонимен

преди 6 години

Ами то при тоя развой на събитията Дришньор отива служебно направо на финала срещу Федерер.И там като се откаже и Федерер, който играе с две тежки контузии към момента - ето ти Дришньор СВЕТОВЕН ШАМПИОН.Ураааааааааааааа, урааааааааааааааа ...радост сиромашка бълхаристанска.

4

Анонимен

преди 6 години

коректното беше да се откаже преди Мастърса, а не да се появи там, за да вземе едни пари и да се откаже след първия мач. Така прецаква и този, който сега ще го замести. Още преди Мастърса се знаеше, че е контузен, даже организаторите направиха смехотворното изпълнение да променят програмата и да му насрочат мача да един ден по-късно, уж да имал повече време да се възстанови...

3

Анонимен

преди 6 години

Сега остава и Федерер да се оттегли и ще гледаме Мастерс на Палячовците.Все е било, ама такава пародия на турнира като тазгодишната не е било никога.Жалко за тениса ...

2

Анонимен

преди 6 години

Ха ха и Надали се отказа поради контузия.То в тазгодишния смешен Мастърс останаха само дебютант и калитковци - като Григор. Някакъв световно неизвестен испанец ще замести Рафа.Ми то на тоя турнир имаше само двама истински тенисисти - Надали и Федерер.Сега в времето на Дришнето да се прави на голяма тенисистка в очите на слепите.

1

д

преди 6 години

Всички се откажете,че *** да стане номер едно та да задоволим хейтърите ,които мразят да се изказваш за *** и сие .