152

Анонимен

преди 6 години

1981 избягах от България и никога не се върнах. В САЩ станах мултимилионер, един от най-богатите хора в Чикаго и сега заради тази инициатива, вчера за първи път от близо 40 години стъпих на родна земя! За начало смятам да инвестирам 10 млн. долара в Родината. Бог да благослови Слави Трифонов, че ме накара да се върна!

151

Гери

преди 6 години

Слави,велик си!

150

хейтър

преди 6 години

Правим списък на останалите от 80%,които плюят Слафчо.Като се смени властта-естествено изстиват работните местенца.Кеф.

149

Анонимен

преди 6 години

Истината ,за жалост е,че просперитет за България може да има единствено ако се управлява от Европарламент!Не знам дали е юридически ,практически и реалистично това,но българи не бива да се допускат да управляват !Близо 30 години се изредиха какви ли не управляващи....,ами НИЩО !Явно системата до корвните е окупирана от МАФИЯТА и нямат значение физическите лица на кормилото ( марионетки ) ! Кервана си върви по отъпкани корупционни коловози !Явно трябва нова конституция и кардинални мерки !

148

убавците от %

преди 6 години

Дайте списък с имената на тези 2000 убавци. Кой доктор, кой известен химик, кой преуспял предприемач... Да не се окажат всички от онези 80%?

147

Станислав

преди 6 години

Успешни бизнесмени ... и какво ще правят като влезнат в политиката. Трябва да си закрият фирмите и да живеят с заплата 3000 лв. на депутат или да си прехвърлят фирмите на жената която ще печели съвсем случайно обществени поръчки. Проблема в България е точно от смесването на бизнес и политика, не може един депутат да е успешен бизнесмен, ясно е че иска да е депутат за да спечели още повече.

146

умна миска физик

преди 6 години

Човек с успешен бизнес в друга държава ще си подава CVто и ще се явява на препитване за да става политик? Това малко като виц звучи

145

Анонимен

преди 6 години

Какво му е на сегашното положение,та се боите от промяна.По-лошо няма кащ да стане.Е,ще загубите заплатките,но щом кон боб яде и вие ще ядете.Колко му е!

144

кон боб не яде

преди 6 години

Да пишеш умрЪт,показва колко ти е умът! 80%!

143

кон фъстъци яде ли?

преди 6 години

По-скоро Слави и неговите 2 000 SV-та ще умрът от старост,от колкото нещо да се промени

142

Анонимен

преди 6 години

Славчо като си толова смел напусни БТВ ! Ама че не му стиска душицата , то не беше ослепяване ,окуцяване и то все братче като му дойде време да изтече договора .. номера разиграваше . Стана богаташ и пак още и още иска ... Тодор Колев мир на праха му, излезе по свестен човек .Видя че не става ЗА КОМЕРС и се отдели сви се и не се изтъкваше до като не умря като куче ...Ех , Адаме Адаме ,ако беше жив щеше дасе смееш и да плачеш накъде е тръгнала България!

141

Голям прос

преди 6 години

Бре, бре!!! Ако и политиката му е като пеенето...

140

СЛАВИ - ПОЛИТ. ЕЛИТ!

преди 6 години

СЛАВИ ТРИФОНОВ - ЛИДЕРЪТ НА НОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!ЯВНО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА КОПАЕМ ДЪНОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩО НЕ ГО РАЗКАРАТЕ ТОЗИ *** ОТ ТАМ ?

139

Анонимен

преди 6 години

А Путин ни даде на турците.Днес се целуваха с Ердоган.Да скъсаме дипломатическите отношения.

138

Реплика

преди 6 години

От "Факултето" също имат желание да се включат в чалгата !

137

Началника

преди 6 години

Селският тарикат Цветанов днес беше освиркан жестоко вэв връзка с оградата.

136

Шефа

преди 6 години

Стига с тоя селски тарикат Слави Трифонов - пуснали му 2000 не знам какво си ...и какво от това?Този продажник обслужва вече силните на деня умело , прикрито , с леки закачки , а големите им издънки ,,,,о няма такива - Слави и хората му не ги видели!Противно предаване - да атакуваш непрекъснато представителите на опозицията!Единствено "Малките" му измиват слепите очички!Иначе продължават да са простотия до шия!Език на улични хулигани!

135

Анонимен

преди 6 години

И аз пуснах CV, завършил съм докторантура по медицина в Оксфорд и смятам да стана министър на здравеопазването.Смятам да привлека специалисти и да внеса модерно оборудване в България. Много съм доволен от г-н Трифонов!

134

Анонимен

преди 6 години

do 132Вярно си е ,Баш Майстора е новият бай Ганъо- всичко може всичко "разбира "от две книги чел -недочел и няколко пътувания до Америката !Окраде много ро .мски ,сръбски ,ту .рски песнъовки и въртеше на Мулти груп парите пез БМК-то . Застреляха братчето масон и всичко пропадна ,наложи се по без *** на другият брат Мърдок и до днес слугува в БТВ . ЕФИР 2 БЕШЕ ДОКАРАН ДО ФАЛИТ ЗА ДА СЕ КУПИ СИГНАЛА .Царя си дойде и кат почна мазненето. Забравихте че той иниацираше царя за премиер че имал конституционно право .СРАМ И ПОЗОР !

133

Анонимен

преди 6 години

ОЧЗ - Организация на Чалгарите и Задграничните!