38

Анонимен

преди 6 години

До 41 Ти май не гледаш картата хубаво!През Турция,Гърция,Македония,Сърбия,Унгария.Но може Русия,да удари пак на камък,защото правителството на Груевски падна,замени го проевропеското на Заев от който се очаква ,да изпълнява командите от Брюксел.

37

Василев

преди 6 години

До АнонименВъпроса е не откъде ще дойде нашия газ, а как руснаците ще продават на Южна Европа без да мине през наша територия и да заобиколи Украйна!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевЗа да стигне трябва да тръгне, а какво ще стане ако не тръгне и Меркел накара Тиквата да носи газ със дамадажани от Катар.

35

Анонимен

преди 6 години

Божо ,кое е това което и са дали на Захарова ,да прочете,и кое си е добавила от нея?От къде узна,за това или и това са ти свободни съчинения,както историческите събития и анализи ,които ни пробутваш.Ти пък си голем убавец ,та си взел,да обиждаш жената.Виновен е този ,който и е дал този пасквил ,да огласи.

34

Василев

преди 6 години

Много ми е интересно как руския газ, ще достигне Южна Европа без да мине през България и същевременно да заобиколи Украйна???Хубаво е говорителката на Джуджето двамата да гледат хубаво картата на Европа и да си мерят приказките!!!Агент Дензъл Филипс!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Тоя тъ-пан-ар за втори път целенасочено обижда високопоставен руски дипломат.

32

бългериа фърст

преди 6 години

Хубаво е, че Божо е бил арестуван в Сърбия. Лошото е, че са ни го върнали и от там!

31

Spiritus Rector

преди 6 години

Истина е, че Червената армия и нейните съюзници от Англия и САЩ са спасили 50 000 български евреи. Четете внимателно - преди започването на преследването на евреите в България, тук са живеели над 48 000 евреи. Борис 3 спасява част от тях, защото го е било шубе от възмездие. Знаел, че след победата на Съюзниците той пръв ще увисне на въжето. Това е причината за спасяването, а не защото много е обичал хората, и в частност евреите.

30

погр ебален агент

преди 6 години

В гърдите на Мария Захарова има много повече субстанция, отколкото в главата на Божо Дебилов.

29

възмутен

преди 6 години

Сърбия винаги ни е била враг. Насъскваха Македония срещу България, приеха и не ни връщат Цецо аидука от пирамидата КТБ. Винаги са тормозили българите в Сърбия. Правителството трябва да си иска западните покрайнини. Вместо да настояваме за приемането им в ЕС може да почакат няколко десетилетия.

28

Анонимен

преди 6 години

Тук не става дума за Б.Димитров,нито за някаква Захариева,нито за циц/и,а за това,че умишлено се подронва и провокира българското достойнство,затварят се,тероризират се и се унижават български граждани.И ако не се реагира и не се защитят тези граждани,сагата ще продължава.Що се отнася до Б.Димитров,той и още няколко учени+археолози,популяризираха интереса към историческите науки у нас и в чужбина.

27

Голям прос

преди 6 години

Каква е връзката, че Мария Захарова е плоска като дъска с това, че българските евреи не ги е спасила пряко Червената армия? Нещо не вдянах.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Като говориш за илитерати, кого имаш предвид, простака Божо, или себе си, а може би и двамата?Аз не знам дали "доктор на историческите науки" е повече от професор, но е повече от ясно, че не е професор. А по отношение на конкретния случай с Божо, то за него е достойна само титлата д.бил.

25

Анонимен

преди 6 години

Прав е!Моя приятелка разказа как са се държали сърбите на македонската граница преди години преминавайки с автобус,сърбите са ги затворили без причина,а тя се е молела падайки на клене и с плач,да я освободят.

24

Анонимен

преди 6 години

И КАКВО КАТО ТИ СИ БИЛ АРЕСТУВАН, ДА НЕ СИ НЕЩО ПОЛЕЗНО НАПРАВИЛ ЗА ХОРАТА ТАМ?

23

семко

преди 6 години

Тази новина разкрива колко е тъжно положението в България. Пиарът на Дядо Божко по-добре да спре с неговите коментари относно жените. Нека се съберат 100 лева и човека да отиде на еротичен масаж за да се кротне с тъпотиите, които говори.

22

Анонимен

преди 6 години

Ало, "професоре", защо досега един път не излезе с опровержение , че не си професор?Да не би ти да си този ПРОФЕСОР от този сайт? Прилича ти!

21

Изумен

преди 6 години

До МитевИзказването не е тъпо, то е нагло, просташко и показващо, че професор и министр на страна в ЕС, въобще не уважава и не се съобразява с елементарното възпитание, да не говорим за европейските ценности.Що се отнася до евреите и тяхното спасение, то на мен ми е интересно как спасителите на евреите, пишат антисемитски лозунги и свастики по паметника на други евреиски спасители? Изведнъж българите мразещи евреите, силно се засегнаха от това, че някой се опита да им открадне спасителната ми

20

до Митев

преди 6 години

Митев ,ти си борисовче..празно множество,ветровееее...

19

Митев

преди 6 години

До АнонименСъвсем не е толкова тъпо изказването.Целта е да се неглежира наглостта на руската / путинова/ дипломация. Няма начин това изказване да не е съгласувано на най-високо ниво. Това е продължение на историята с азбуката. Имперската политика на СССР не не прекратена и е още по-ярка при Путин. Само , че сега е 21-ви, а не 20-ти век. Путин мисли като Николай II