41

Анонимен

преди 6 години

До cripto shpekТази финансова пирамида ще се срути до нулата! Зер краварите могат да измислят нещо свястно освен финансови машинации, тотален фалш и измама???????????????? Е, който се е фанал........да му е честито.............Абе, поне малко хората да се учат от историята, финансовите депресия и крах на борсите поне от 1923-та година насам колко са, народа на акъл не се научи!

40

cripto shpek

преди 6 години

"докога ще продължи това?"Докато напишете статията и вече се стабилизира и отново пое нагоре?! :))))

39

Анонимен

преди 6 години

Искам само да ви кажа, че 5000 или 6000 долара за биткойн са нищо. Това не е таванът, а началото. По-добре започвайте да инвестирате сега, защото в момента биткойн е на ниво на което типичния инвеститор е компютърен манияк, хакер и техничар или пък опитен финансист или просто зарриебн ентусиаст. Няма да ви кажа, какво избухване ще има след година, когато криптовалутите влязат в масова употреба и баба ви се нареди до криптомата да тегли биткойн. Дори тези които купуват сега, пак ще са милионери.

38

Анонимен

преди 6 години

Това че има хора които са си направили пенсионните си фондове благодарение на криптовалутите, не означава че в момента ако инвестирате в нея вие ще си направите вашия пенсионен фонд.Да сте го направи преди време не сега.Криптовалутата единствено ви дава възможност да боравите с различна валута, която има предимсво лесно разплащане на голямо разстояние ,не зависи от разстоянието и независимост от икономиката на определена държава. Т.е при следващата криза на Америка, нямаш загуби.

37

Крипто Валутов

преди 6 години

Давайте ми вашите пари, при мене са на сигурно место. Обещавам.....Човека зе паарите, каза "Чакай малко..."

36

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

Барухчо, ако беше толкова велик нямаше да си го мериш с плебса тук. И ти си от онези 80%, не се прави на тарикат.

35

Анонимен

преди 6 години

ясно основите на търговията не знаеш, пък с голяма уста и големи претенции. Виждам колко си търгувал и колко претендираш че си взел. Ще ти кажа още 1 нещо, пазарът дава точно толкова, колкото знаеш, нито пипс повече или по-малко. А от твоите познания виждам на минус.

34

УМЕН

преди 6 години

"А защо ''иновативните'' японци блъскат по 100 часа седмично и припадат и *** като мухи на работните си места."Ми щото са лууди бе, баце. Лууди, лууди, жаби насъъън. Щото са вечнонапъващисежълтури. Е затова. А аз си къркам водчица със сьомга и ми дреме на лаангата.

33

Анонимен

преди 6 години

брухчо, стига пера минуси ами отговори, че като гледам терминологията много ти куца, че да се правиш на толкова умен. Недей рови сега в интернет докато ги прочетеш нещата за всичките ми въпроси, луна ще ми излезе пък очаквам от нея 3 стотинки и поне 2 седмици.

32

Анонимен

преди 6 години

31 Брухчо, я кажи какво те накара да си помислиш че биткойна ще се качи, след като е паднал под 210? Та щом говориш за риск и колко минус ти въртеше щом играеш без сл. Какъв мънименджмънт ползваше, че да оцелее сметката? Какъв анализ ползва за да се потвърди мнението ти?

31

Барухчо

преди 6 години

До Анонимен 29Разбирам напъните ти да се правиш във форумите на "по-мъж", но ставаш смешен вече. Личат си здрави комплекси. Тук сме се събрали да коментираме биткойните и хейтърите, които грам досег нямат не само с тях, но и всякакви други инвестиционни инструменти. Такива големи мъже като теб в един момент си купуват мотор или кабрио, та съвсем да си докажат, че са мъжкари. :D :D :D Добре, хайде, признавам - супер пичага си, як мъжата и алфа мъжкар. Поклон! Господ си :D

30

Анонимен

преди 6 години

27 намалят имат закон за 2 деца, нямат право на 3то. Но китаеца се ориентира най-бързо и най-добре. Направиха ''лаборатории'' около централите и купуват евтин ток и копаят криптовалути като луди, с почти без разходи.

29

Анонимен

преди 6 години

До БарухРискът си е много добре пресметнат в ISIN номерата с които оперирам ежедневно, а в Edmond De Rothschild номер за виртуалката ти няма.

28

Анонимен

преди 6 години

Между другото и нашето правителсво подкрепя биткойта , това става с закон преводи над 10 000 лева не се плащат в кеш.Може по банков път където си плащаш за превода , или с криптовалутно плащане където нямаш такава финансова загуба, Нормално е хората да не се стремят да раздават пари на банката ,и единствената алтернатива им е криптовалутата.

27

Анонимен

преди 6 години

А защо ''иновативните'' японци блъскат по 100 часа седмично и припадат и *** като мухи на работните си места. Защо китаеца, който дърпа ралота сега е първа сила и скорo ще станат 2 млрд китайци ?

26

Анонимен

преди 6 години

24 :) е познавам един луузър дето купуваше биткоин на пакети 50 долара 10 биткона. Купи си 10 пакета навремето, ама с тях купи и други 4, преди 2 месеца осребри всичко и купи още ... но познай само от бита не купи. Пича си вади парите от форекс и реинвестира в каквото му дойде наум. От 28 година на борсата, дали ан него да се фоверя за анализа или на вас че 50 000 щял да стигне? :D

25

Бен Коен

преди 6 години

До Анонимен китаецИзобретателят се води японец, ама ние си знаем че е от еврейски произход. Китай като един работен вол, не може да инициира нищо по свое желание, освен да дърпа по силно ралото.

24

:)

преди 6 години

Биткойн си е волатилен, а и големите акули вече правят далавери и с него, мили деца. Това не значи, че след 1-2 години няма да е 50 000 долара. А лузърите... те ще са си винаги лузъри и винаги ще стоят отстрани и ще умуват.

23

Анонимен

преди 6 години

21 да пада, като имам сл нека пада колко си иска, от там също ще прибера парите след първата корекция.

22

Барух

преди 6 години

До Анонимен 16Амеба си оставате вие, дето не смеете елементарен риск да направите. Не говоря за големите играчи и истински разбирачи по борсите, за какъвто нямам претенции да съм. Говоря за 99% от плювачите, които всичките са "разбирачи" на маса и виждането им за живота е "стой си на сигурното, т.е. кютай цял живот на заплатка" и "заръши нещо, после си намери работа и така си мижитурствай до пенсия". Такива не ги търси за риск или да променят нещо в тоя живот. Хора без пари, коментират пари.