9

Искам мир

преди 6 години

Браво, Доналде! Браво, Тръмпе! Само така

8

УМЕН

преди 6 години

Тръмпи се бъзика финно и с местната козяшка тролагитка, ама те едва ли схващат, щото са от онези 80%.Нали бе, Странджа, Паци, Шопе.......

7

ДА ЖИВЕЕ КИМЧООООО

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ КИМЧООООООООООООООО ДА ЖИВЕЕ КИМЧОООООООООООООО, СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕ

6

до 6

преди 6 години

Не така дрогарю първо трябва да се всее достатъчно страх. Tака ще се вдигнат акциите на оръжейните компании и ще се продадат достатъчно оръжия. Дори да има война САЩ ще стоят настрани, защото те не искат война на тяхна територия Говoриме едно а от другия край пускаме амолетоносачите и как беше Огън и Ярост да чака Ким.

5

Анонимен

преди 6 години

Ким едва ли ще преговаря със един комарджия, лихвар и изнасилвач на жени като Тръмп.Ако Тръмп беше севернокореец щеше да лежи в затвора.

4

bez_ime

преди 6 години

До Анонимен"никой не ти иска демонокрацията."сори ама вече я продадохме. износът върви нагори - економиката - сашту.

3

socialen

преди 6 години

САЩ са Олигархия, пропаднала страна (failed state), защото не демократично избраният президент управлява, а една шайка, ръководена от Хилъри Клинтън.

2

socialen

преди 6 години

След това му изказване Хилъри Клинтън ще му скрои поредния номер.Държавната администрация на САЩ е в ръцете на Хилъри Клинтън и шайката и.

1

Анонимен

преди 6 години

Ким не общува с теористи и ти никога няма да си му приятел, Ким има работа за вършене, а не да се разкарва като панаирджийса мечка напред-назад Гледай си в собствения си двор никой не ти иска демонокрацията.