24

Анонимен

преди 6 години

Дано се оправи.Велик турски шампион.

23

До османлия

преди 6 години

Защо не си завреш една шашка в разработения ти *** и не я гръмнеш? Но някъде на самотно място, защото ще пръснеш фекалии и ще замърсиш? Отвръщението от вас е световно! Погнуса и погнуса, нищо друго.

22

Анонимен

преди 6 години

Отново за този. Защо ни занимавате с него, той предаде България по най-гаден начин.

21

Анонимен

преди 6 години

Стискам му палци да се оправи!

20

До пъдпъдък османлия

преди 6 години

За сажаление сте пъпъдък. Щом и в родната ти турция не признават еволюцията на човека а само вашия си господ, които е център на вселената и е създал всьо и вся... може да сте били нещо при Ататйурк, но вече сте нищо.... и вашата религия ви учи да се онождате мъже с деца(момченца) а не нашата за да ни говориш така. Така че драги ми смехурко тъни в собствената си нищета и еснавщина а нас ни остави....австралопитек, останал на най ниското стъпало на иволюцията.

19

Някои

преди 6 години

Какъв ястреб си бе пъдпъдък, ти си просто хейтър, които сам си се дави в собствената злоба и малоумие.

18

До 24

преди 6 години

Злоба има у всички народи, вашата я видяхме срещу невинните ви войници при театралния Пуч(и естествено 1000 срещу 10)!Иначе за конкретния случай, както вече писах пожелавам му да се оправи на човека, без значени за какъв се определя!

17

100 % TURK

преди 6 години

Злобата на българина е безгранична .Дори и в такива случаи да излъчваш злоба , си е уникат.

16

До 21

преди 6 години

Значи баце, хубаво щом не си момче мога да се обръщам към теб в женски род(мисля че при вас няма такова животно, но ти си полиглот, не пречи)Та баце с турчин никога няма как да има "бате що така", ако не разбираш. И на края, но не на последно място като си такъв чистокръвни турчин (нищо против), със както разбрахме академичен инглизки- какъв го търсиш в български форум?

15

До 20

преди 6 години

"Брат", да напишеш" гранотно" вместо "грамотно" е грешка на изписването - техническа, няма общо с грамотността относно българският език! Но за това пък да не можеш да асоциираш написаното е чиста проба неграмотност! И тези" колчета", дето ги поставям в края на изреченията се наричат удивителен Знак и се поставят в края на съобщителни изречения вместо тези неграмотно- изписани точки, които си поставил ти ;)

14

Do 18

преди 6 години

Всеки полуграмотен не пише * полу-гранотно* .Брат , не ни излагай .

13

"-"

преди 6 години

До Анонимен 16-------Агнешкото е не по-малко вредно от свинското!Тежко ядене е.А, като го "поливаш" ежедневно с доста алкохол... се превръща в много опасна консистенция!Всъщност, не религията, а човека е този, който решава дали да води умерено природосъобразен начин на живот.

12

До 16

преди 6 години

Момче, това че пишеш полу-гранотно на български, че знаеш някоя друга дума на английски и че св правиш на турчин, няма как да ти позволи да вземеш нещо повече от няколко шамара с този тон.Иначе питах за свинското щото знам доста като теб които не се срамуват да си признаят че ядат! А корана - нищо против вашата библия, но аз нашата не съм чел цялата какво остава за вашата! Просто няма какво да науча от агресивна религия като вашата, която обаче е много пасивна когато не е мнозинство!

11

Су 34

преди 6 години

Няма защо да се прави от турците българи, те по принцип са си българи.

10

До 9

преди 6 години

Момче, Първо бе пиши България с малка буква, ту си това което си защото България ти е била дом! Второ кривите дзурли и квадратните глави не са характерни за българите, по скоро за едни наши южни съседи! Трето относно човекът заради който е писана статията, дано се възстанови, не му мисля лошото. И в заключение да те питам като споменаваш Алах, ти и твоето семейство яли ли сте свинско в последните 5 години?

9

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 6 години

Скоро ще се яде жито! Аллах си го иска и туй то.

8

Су 34

преди 6 години

Нормално е Наум Шаламанов да прави неща за България, все пак той е чист етнически българин.Видя се, обаче, когато се отрече от Родината си, от рода си какво му се случи.Случаят с Шаламанов е предупреждение за всички туркофили, които се отричат от българският си произход!

7

Су 34

преди 6 години

При турската медицина е така - молби към Аллах!

6

Анонимен

преди 6 години

Лошо-оо: турската медицина не е напреднала и няма да успее да го спаси

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

"......всички турци да се молят......"Това няма да помогне защото ТОЙ НЕ Е ТУРЧИН!Главния проблем при него се оказал, че е генетично несъвместим с многобройните си роднини и не може да му помогнат при кръвопреливане и трансплантации.