27

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяхте направили Баце министър председател сега проблема щеше да е решен с тез момци. Щеле да си е главен секретар на МВР и направо Щеле да ги запука с РПГ- то.

26

Анонимен

преди 6 години

Проблема е че обират банкстерите и това задвижи целия държавен апарат. Да сте чули така да издирват тел престъпници, дето са обрали 100 пъти по големи суми. Не ги жаля банкстерите

25

Спонсор на МВР

преди 6 години

Тия са дарили много пари на МВР през годините. Платили са такса "Спокойствие", за да си бачкат на воля. Ся за к'во ги търсят? Фактури ли ще им издават, що ли?

24

Анонимен

преди 6 години

Моля ви се, представете си. Те вдигнали 300 празни кратуни с кучета, хеликоптери и дронове и ги търсили в грешна посока! Ами ако бяхте гледали поне малко филми от ВСВ щяхте да знаете, че при такова мащабно търсене винаги се претърсва района кръгово като окръжността постепенно се уголемява. Що за некадърник е управлявал тази операция?

23

Рачо Ковача

преди 6 години

Опасни са наистина, за подобни некадърници и дерибеи разположили се и назначени на високи заплати по партийна и шуробаджанашка линия из високите етажи на властта !Толерирани от "гейберастката върхушка" оплела държавата ни в своитекорупционни мрежи и схеми !

22

ПРЕДИСТОРИЯ

преди 6 години

Историята е Перверзна . Тези Партизани са избили и ограбили около 1000 човека в Перник .Наглостта им е до там че след Последното Убийство се разхождат в Перник с Джип Собственост на Убитите . Всичко това се случва пред Сградата на МВР Перник и от другата страна 1-во РПУ Перник .

21

Анонимен

преди 6 години

Опасни са да, за банкоматите и затова че ви карат да работите.

20

Анонимен

преди 6 години

До уточнениеЕвалла за поста - кратък, описателен, съдържателен и изчерпателен.

19

Шерлок

преди 6 години

Ами къде е обявата за главите на тези ? Подчертавам за главите .. телата не са важни.А и за главите на съдии, прокурори и полицай които ги покровитилстват !!!

18

Анонимен

преди 6 години

До ЛудиИ Лясковец... При бай Петко...

17

Луди

преди 6 години

Циркът е пълен. Само да се молим нашите командоси да не се изтрепят един друг като в Белите брези, че кога са пускали последно толкова полицаи, жандармерия и кучета на едно място.

16

Варна

преди 6 години

Полицаи и престъпници са като сиамски близнаци другото е пунта мара

15

Анонимен

преди 6 години

Някоя лоена МВР-рейска трътка е пропяла на престъпницитеВ едно гърне ***....

14

СЛУХОВЕ

преди 6 години

Сутринта София се събуди от Земетресение .Много Сайтове написаха че в Планините около Своге се води Истинска Война .Българската Армия е използвала Артилерия и МИГ 29 срещу Партизаните обрали Мандра в Сапарева Баня , Жандармерията е Оттеглена заради загуба в Жива Сила и Психясали Жандамеристи . Един от Ятаците е Арестуван в Перник , Държавата дава Награда от 1 000 0000 зкатни лева за глава на Партизан и Ятак , незвисимо дали е дете , бременна жена или Безработен Пенсионер .

13

Анонимен

преди 6 години

Ега ти и заглавието...ГЛАВСЕК...уплаших се, помислих че са скли глави!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Освен да си чоплят в носа и да ви чоплят Фейсбука, месинджъра и вайбъра НЕЗАКОННО за друго не ги търсете сополивите прасета.

11

Анонимен

преди 6 години

Голям го извадиха родните милиционери....Ама мек.....

10

Анонимен

преди 6 години

Опасни са ДАНС и правителствата от 89 насам . Най голямата истина е простата истина . Кой създаде престъпността ? Не и политиците , те са поставени впоследствие от това до колко са посветени в дадена схема . Анализите от чужд опит и внедрени наши сътрудници се събира само в данс .

9

Dublin

преди 6 години

Миналата година също е хваната такава група от 2-*** души. Единият от тях преди няколко дни е катастрофирал с мотор и е починал, другият обаче все още е в ареста....ne znaeh,ce v bg aresta na arestuvanite im davat motori...,moze bi za po-burzo pridvizvane ot kiliata do sudebnata palata...??!

8

Анонимен

преди 6 години

С такива сериозни дейности са се нагърбили тез,че ало-ало грабливите направо им се смеят както лисиците дет кат минат под балконите гаргите сами изпускат кашкавалчетата за да рекнат здрасти на лисичята и им пада в кеш само да се разхождат,а тука за да веземат от гнездото требва да гледат на кого е и има ли нещо,някой в него или бил богат станал беден заради кредити и кредитори кат КТБ,май на тях им изпопадаха кашкавалчетата в кеш,че и няма вече в апаратчета с тяхно име,а и на други кат банкрот