146

Анонимен

преди 6 години

Чиста провокация към немюсюлманите и невербален натиск и заплаха. С две думи - ислямски ценности...

145

Анонимен

преди 6 години

Аз най-напред прочетох "мюсолмани се молят за пощада" а то кво било.

144

Анонимен

преди 6 години

От всички статии, публикувани днес тази е предизвикала най-голям интерес.На българите най-големият им, жизненоважен проблем са мю.слитата в Париж. Толкова силна, разяждаща омраза носят в душите си, че само чакат статия свързана с мю.слитата, за да изхрачат отровната жлъч от душите си.

143

случаен

преди 6 години

До аз-ът-ако САЩ и Европа не бяха подпалили пустинята сега щеше да е по-спокойно за всички даже и за мюсюлманите в Европа

142

Хайде

преди 6 години

Да бъдат посъветвани най-учтиво да се връщат в страните, в които няма недостиг на джамии, за да не изпитват такива неудобства !

141

аз-ът

преди 6 години

европа е за християните. марш в пустинята ***.

140

чичо Гошо

преди 6 години

"Много " се радвам за франсетата!Първо са молитвите на площада,после оплождането и за десерт-рязане на тикви.Искахте евтина и проста работна ръка,получихте я.Само дето не искат да работят.

139

Унуфри

преди 6 години

Eврoпeдaлитe тепърва ще има да се учат откъде изгрява слънцето, но ще става по възможно най-трудния начин. Толкова им е акъла просто...

138

"-"

преди 6 години

Съвремената форма на ислямската религия е доста "агресивна" и не търпи компромиси и толерантност спрямо други религии, култури и традиции!Конфликтите с исляма са неизбежни!

137

случаен

преди 6 години

т.нар.мирно съвместно съществуване между различни общности е обратно пропорционално на надигащия се див патриотизъм по целия свят,ще става и по-зле,както са я подкарали...

136

"-"

преди 6 години

Протестите срещу все по-усилващото се влияние на исляма във Франция са все по-слаби и ялови.Либералната политика на френския политически елит дава все повече правомощия на мюсулманите във Франция и след 20 - 30 години франсетата християни ще са малцинство. Защото:"Злото, което сам си сториш и най-големия ти враг не може да ти го стори".

135

раби

преди 6 години

нормално след 10години няма да има проблем и демонстранти?????

134

Анонимен

преди 6 години

Франция не е мюсюлманска държава, затова не би трябвало да и пука има ли джамии или не !Който иска джамии, да отива там, където има джамии.Всеки нарушаващ реда арест и затвор, както правя в мюсюлманските държави.Там никой няма да ти построи църква.

133

Анонимен

преди 6 години

Ами французите да приемат исляма и да се обединят. Катедралите стават джамии и всички са доволни. "По-умният отстъпва", казва народът.

132

Анонимен

преди 6 години

Лесно се управлява *** народ с религия...в случаят с исляма.Има над десет вда религии,но проблеми създава само той...което ще рече само едно...много кофти религия...

131

Исмаил

преди 6 години

Айде сега... Та нали на Великден се молят и християните на вън. Ами на юрдановден нали с мръсни *** се хвърлят в реката и замърсяват водата и измират от това много риби..

130

Анонимен

преди 6 години

Родината на т.нар. арабски цифри е Индия- индийската цифрова система брами. По-късно, през 9в., отиват при арабите,които също ги доусъвършенстват графично. После са преведени на латински и отиват в Европа, където са познати като "арабски", но в основата на тази цифрова система стои трудът и таланта на индийските математици.

129

уикипедия

преди 6 години

Те идват от хиндо арабската бройна система ,разработена от индийски математици ,приложена от персийски математици и предадена по нататък на арабите на запад .Цифрата нула идва от вавилон ,но пак индийците я прилагат в математиката .Арабите са просто тези ,които ги популяризират

128

наблюдател

преди 6 години

И какво сега, идва един брадясал нерез от другия край на света и иска да се дупи пред вратата ти и ти пречи да минеш, а не можеш му биеш шута. А ти ако идеш в страната на нереза, а си казал гък и са ти резнали тиквата. Жална и майка на Европа.

127

ДО 136

преди 6 години

И арбските цифри не са индийски и аритметиката не е индийска . Арабски са . За това се наричат арабски а не римски . Има и римски цифри - от римляните . На това ни учеха през комунизма . Това ни учеха - това съм запомнил .