56

Анонимен

преди 6 години

Ами така е като се множите като зайци, 4 деца. На запад в Германия хората нямат деца, затова в Германия заплатите са по 4 хил евро и младите не скачат под влаковете.

55

Дърт комунист

преди 6 години

Изоставих дъщеря си навремето, защото не можех да я гледам, вече имах 4 деца", казва майката.Браво, да беше направила 40 деца!

54

Анонимен

преди 6 години

Ето до какво води присъствието на крадливи червени депутати в Парламента - младите хора са отчаяни и се хвърлят под влаковета, гласувайте пак за червените....

53

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи що си пропуснал?

52

Анонимен

преди 6 години

Виновна е депресията, а не системата, че младите нямат постоянна работа. Умните и кадърните при демокрацията имат високоплатена работа и живеят добре.

51

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та година при управлениети на комунистическия диктатор Тодор Живков през 45 годишната руска окупация младите хора в България масово се хвърлява под влаковете в отчаянието си, че няма постоянна работа и приятели, но не се говореше за това и медиите не го отразяваха.

50

Анонимен

преди 6 години

Свестните хора в Бг живеят така - на ръба, потънали в дългове, борещи се всеки ден за себе си и ако имат семейство - евентуално за него.. За да може червени депутати да ги квалифицират като д---и и цялата крадлива шайка да си съдава мегапроекти - Белене, КТБ, Цанков камък и пр. от които да точи парите на държавата, а на практика и кръвта и живота на хората ! Понякога просто една човечност, едно насърчение в такива моменти колко съдбоносно може да се окаже !

49

Анонимен

преди 6 години

Това дете живее втори живот. При тази ситуация е можела да умре от кръвозагуба. Вероятно бърза помощ е била наистина бърза и са успяли да я спасят. Но и спасена остава половин човек. По добре щеше да е да не беше правила опит за самоубииство а да беше се омъжила и създала семейство. Такива като нея има и момчета.

48

Кривондел

преди 6 години

Красиво младо момиче... Жалко. Депресията убива...

47

Анонимен

преди 6 години

Надявам се,някой да окаже не само медицинска помощ на това момиче,а да я подкрепи всякак докато се устрои и може да се издържа да бъде самостоятелна,да си намери добре платена работа и приятели,защото остане ли самотна,ще изпадне в депресия и не се знае как ще завърши.Голяма трагедия!Не обвинявам майката или бащата,защото в някои райони на България,ситуацията наистина е тежка и няма как да се издържат и изхранват.

46

Еврей

преди 6 години

За некакви сирийски терористи пари има а за собствения си народ няма как така бе тикво!!?? къда са програмите за подържка на такива деца за какво е тази държава за какво се плащат данаци за бежанци или за кой?? ас съм възмотен тиквата вече ми стана исключително противен и цялата му банда също

45

Елена

преди 6 години

Вапцаров,Вапцаров, ако възкръстнеш и видиш как децата ни преди се самозапалваха ,а сега се хвърлят под влакове,и то още преди зимата да е дошла,отново ще пренапишеш"Босоногите деца"

44

Анонимен

преди 6 години

Тиквата каза че има растеж и няма безработица и ГЕРБ са цъфнали.

43

към медиите

преди 6 години

Канете ганита в риалитита и сутрешни блокове, възвеличавайте техния интелект, плащайте хонорари за интервюта и публикувайте снимки на предните и задни издутини на видни бръмчалки. През това време отчаяни момичета, които не си продават душата на дявола скачат под влакове.

42

Аутошоп100.ком

преди 6 години

Онлайн магазин за нови авточасти на достъпни цени! Свържете се с нас на тел.: 0899 00 14 00

41

varg

преди 6 години

Това,че нямаш нормално семейство не е голяма работа.По-добре ли е да имаш баща пияница да те бие всеки ден или майка наркоманка примерно.Много хора самис е оправят в живота,но трябва и малко природна дарба в мозъка.Ние не сме дължи да плащаме на всеки със слаба воля решил да се самоубива,ама поне като ще се убивате правете го качественно.

40

Изрут

преди 6 години

И какво реши, като се метна под влака?

39

Анонимен

преди 6 години

Нямам думи със сълзи го чета.колко лоши хора сме, бездушни,добро умно младо момиче както милиони други просто ги изхвърляме,на нас само шведи са ни нужни

38

Димо

преди 6 години

...а каква АРМИЯ от държавни служители психолози и социални работници имаме...във всяко населено място...това са десетки хиляди чиновници!?!Това дете да стигне до тук означава,че тази АРМИЯ я няма по правилния начин,означава че всичко и навсякъде е само и единствено чиновническо дремене и не им пука да свършат нещо полезно...

37

Анонимен

преди 6 години

Че кой има постоянна работа?Няма признаци да не е общителна.