95

Асен Георгиев

преди 6 години

То е ясно, че ще стягаме българина.Трябва нови коли да се купуват.Дачия Сандеро с три цилиндров бензинов двигател, евтин 14 000 лв., трудно изпреварващ извънградско, бавен и муден, НО екологично чист и нов автомобил.Пет години и после нов- Теглите кредит, таман го изплащате за 5 години и почвате нов.Трябва да дишаме чист въздух, обаче КАТ ще спира ли камионите от движение, които видимо замърсяват и уред няма да е нужен или само опели и голфове ще мерим и спираме от движение ?

94

Алекс2

преди 6 години

Абе да си сложите катализатор сте бедни а да пълните гушите на гърците събота и неделя не сте !

93

Анонимен

преди 6 години

Най евтиния катализатор за моята кошница на 10 години е 700лева и на горе до 1000 и нещо. Освен като го сменя да напиша една табелка на колата "вече е с откраднат катализатор, давай на там". А???Имаме огромна полиция, но не се вижда и усеща. За толкова години "усвояване на средства" можеше София да е опасана цялата с камери за наблюдение и превенция. МАКИ.....

92

Анонимен

преди 6 години

ГерП и останалита за завършени и алчни кретеноиди. Факт!

91

Анонимен

преди 6 години

навремето имах голф2-ка 1,3 карбуратор и имаше катализатор

90

Анонимен

преди 6 години

Автомобилите СА замърсители, най-малкото защото заемат място. Танкът на всеки един от вас има площта на апартамент за бедни в Хонгконг, мърльовци. И понеже все още не е измислен начин да ги паркирате вертикално, трошките ви замърсяват дори с присъствието си на улицата. Точно затова няма тротоари вече, няма и пейзаж без трошкаляците ви. Мизерни *** долни.

89

Анонимен

преди 6 години

Шофьори, вие сте баxти гадните *** и нещастници гадни, в ада ще дишате това, което отделяте. Дршини. Няма място за вас в града, но и на село едва ли ще се намери, мухъли.

88

Анонимен

преди 6 години

Накратко: таралясници

87

Анонимен

преди 6 години

Храната ни е второ -трето качество , естествено е автомобилите да са скраб ,15-20 годишни . Като сме най-бедните в ЕССР и намаме пари да си купим нови ,караме стари. Просто сме задният двор на ЕССР.

86

( '_' )

преди 6 години

До Анонимен''Колите използващи LPG в 90% от случаите са масларки...''Некоректно обобщение!

85

( '_' )

преди 6 години

До mat VW дизел - доказан измамник,

84

anonimen

преди 6 години

be sega kato gi napravqt zadaljitelni zastraxovatelite trqbva da gi zastraxovat 6toto mnogo 6te gi kradat tiq katalizatori

83

аз

преди 6 години

До Просто е!!Глупав коментар от ***...

82

Анонимен

преди 6 години

Колите използващи LPG в 90% от случаите са масларки, и пушат повече от дизел. Днес един такъв пасат направо бълваше облаци. По селата да си ги карат, но в Софияо собено в центъра коли под евро 4 не трябва да има, демек слага се голяма такса на останалите и се решава казуса.

81

mat

преди 6 години

До ( '_' )Същото важи и за дизеловите индустриални отоплители, те дали замърсяват?

80

Стамат

преди 6 години

Веднага да се приеме закон за катализаторите и всички да бъдат задължени да сложат по два-три за своя сметка!!!

79

Анонимен

преди 6 години

тука в Сливен много вятър и смога го издухва в Ямбол аз дишам чист въздух и за тук това с катализаторите не важи

78

Анонимен

преди 6 години

не бе, просто шофьорите както обикновенно могат да ги одрънкат най-лесно. Останалото са али-бали

77

Анонимен

преди 6 години

маи изискванията идват в повече с тез заплати и изобщо държавата не дава за нищо пари а само изисквания на ЕС. На тая мизерия няма как да изпълняваш изискванията на някакви си институции от ЕС. Много изисквания за работещия беден българин

76

Васо

преди 6 години

Два милиона автомобили замърсители са измислена цифра. Много от тях са с газови уредби. Но подозирам тая топурдия да е предизвикана от политически интереси. И половин милион да са замърсяващите въздуха лични МПС това значи поне един милион граждани електорат. Няма да се купят нови автомобили от това произшествие, ама ще тръпнат душичките ни за съдбата на най-милото. Пък ще гледаме кой ще е спаситетел. Чудя се Корнелия що още не се е изокала, като защитник на онеправданите. Изчаква, надцакват се.