26

Анонимен

преди 6 години

До БТя победата за Путин е явна, а Ванга е казала именно това! Кюрдите отново са губещи. Не само Близкият изток, а светът отдавна е против САЩ с изключение на васалните правителства в банановите държави и фалшиви медии, които всяват заблуда.

25

Анонимен

преди 6 години

"А Турция има ли армия или по скоро войничета без команда че те един преврат вече не могат да направят май са банда без команда че всички командири отидоха при Алах"Може пък да има хора, които със задоволство да гледат, че така изглежда. (Пък то само да изглежда.)

24

Анонимен

преди 6 години

"Иран за американците е трета страна, с която няма да преговарят.Когато решат, ще почнат да избиват хизболаците от въздуха."Не разбрах само кой ще избива "хизболаците".

23

Анонимен

преди 6 години

"След поражението над ИД Сирия се изправя срещу кюрдите"Toчно така! Нещата си идват на мястото!

22

( '_' )

преди 6 години

Нееееееееееефт

21

Анонимен

преди 6 години

Територия от Сирия не е откъсвана.САЩ и кюрдите взеха територия от ИД, която Асад беше загубил безвъзвратно.Така че роблеми от правно естество тук няма.

20

Анонимен

преди 6 години

"не би било уместно да коментира спекулации или слухове от която и да е трета страна"--------Иран за американците е трета страна, с която няма да преговарят.Когато решат, ще почнат да избиват хизболаците от въздуха.Ще бъде като стрелба по врабчета.

19

Уинован хуйчовски

преди 6 години

До АнонименА Турция има ли армия или по скоро войничета без команда че те един преврат вече не могат да направят май са банда без команда че всички командири отидоха при Алах

18

Анонимен

преди 6 години

До БобиЩо обръщаш на такива неща внимание? Ако всичко което четеш е правилно и вярно написано, то това означава, че си попаднал на някой друг сайт.

17

Боби

преди 6 години

В заглавието маи сте искали да кажете... след победата над..... защото след поражението НАД ... Няма смисъл...

16

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите пак в обичайната им роля на излъгани камилчета.

15

шматка

преди 6 години

Оффф пак ще освобождават РаккаМине не мине седмица и все се намира някой пак да го освободи

14

Анонимен

преди 6 години

Започвате ли да стопляте кои ще са следващите гости Меркел?

13

Б

преди 6 години

До Ванга е казала вече!ох .... тя Ванга от как се спомина колко неща каза .....САЩ не се бутат на страната на Кюрдите открито, защото Кюрди има в Турция, Иран, Ирак, Сирия, Ливан и Палестина - общата омраза срещу САЩ и кюрдите може да обедини целия близък изток и тотално да унищожи доставките на петрол за САЩ и Европа, а това е чиста победа за Путин

12

Анонимен

преди 6 години

Курдите са добре дошли в България. Тука ги обичаме и с радост ще им дадем 80% от територията си да си направят държава.

11

Ванга е казала вече!

преди 6 години

Защо се пънете и си чешете езиците. Нещата се движат по сценарии, чийто край е предизвестен от баба Ванга.

10

Анонимен

преди 6 години

Худ бай голям Курдистан и почивай в мир!

9

Анонимен

преди 6 години

Русия, Турция и Иран отдавна си разделиха Сирия в Астана.

8

Анонимен

преди 6 години

САЩ, няма как да кажат нещо за своите цели и намерения в Сирия, по една проста причина - САЩ нямат политика в момента. Тръмп, говори едно, Пентагона прави друго, а трето върши ЦРУ. Почти сигурно е, че кюрдите ще изядат хурката, защото от Пентагона и ЦРУ, няма да рискуват заради тях да влязат във война с Русия, като при това загубят Турция.

7

Анонимен

преди 6 години

"Сега въпросът е дали САЩ са готови да се изправят срещу войските на сирийския президент Башар Асад и подкрепяните от Иран милиции. Кюрдите искат американците ясно да обещаят, че ще им помогнат да защитят завоеванията си."С какво спокойствие авторът описва ситуацията, сякаш сирийските войски са банда терористи намиращи се на американска територия. С каква лекота прегазването на международното право чрез насилствено откъсване на територия от Сирия бива маскирано като американска спаведливост.