144

Аз

преди 6 години

А какво можеше да направи Горбачов - всичко се сриваше в СССР

143

Anonymous

преди 6 години

Ако предателят Горбачов не беше предал идеята на социализма и комунизма, днес Русия щеше да е много по-напреднала индустриална държава, а България щеше да има 3 пъти по-висок стандарт на живот.Но масоните-сатанисти дърпаха конците на артиста Рейгън и вещицата Тачър и успяха да излъжат провинциалния колхозник Горбачов.Братята китайци добре се усетиха, нали и там уж има комунизъм, ама превзеха целия свят.

142

Анонимен

преди 6 години

Abe glypaci kogato bewe kymonizam bqxme 9 million a sega nqmame sigorno 5 vijte kakva ikonomika imaxme a sega imame bedni xora koito nqmat kakvo da qdat vie naistina ste glypci kadeto ima komynizam ima ikonomika rabota vij te kitai moje samo da sajilqvate za todor jivkov

141

123

преди 6 години

Жив да го оплачеш масовият убиец тодор замфиркьов от село правец.

140

До 139

преди 6 години

Другарю щом в Китай е комунизъм, защо имат милиардери? Китай тръгна напред когато пое курс към пазарна икономка през 80-те, а ние останахме в сесесерското блато, където ти си потънал и до ден днешен.

139

Анонимен

преди 6 години

Предполагам ,че след 200- 300 години в Историята ще се изучава периода в които една империя сама се отказва от това което е и се самоубива - СССР.Големия блъф или измамата ,няма да е по-различна терминологията.Ще поживеем ще видим.

138

Анонимен

преди 6 години

Да жувее,комунизъма

137

Анонимен

преди 6 години

До: "До 140"Така е, съгласен съм. Имаше доста голяма такава вероятност.В този ред на мисли, винаги е имало и сега има такава опасност.Всички знаем, че ситуацията на Корейския Полуостров в момента е взривоопасна.И само си представи (пази Боже), както сега очакваме китайската космическа станция да падне на главите ни (може и в България да тупне), вземе че падне някъде над Северна Корея в момент в който патока Доналд показва мускули? Ким като нищо може да реши, че е нападнат!

136

Анонимен

преди 6 години

юуанан е по скъп от,гущера

135

Анонимен

преди 6 години

Никога и никъде в света в рамките на 60 години ,не са се правили три социални размествания из основи.Плачевния резултат е на лице.А и как иначе ,когато три пъти се дава шанс на по-слабия да се катери по стълбичката.

134

batevale

преди 6 години

До Анонимен145Знаел е ! Иначе не би говорил за "снишаване" докато отминела "тая буря дето се е задала от Север"...........

133

до 143

преди 6 години

Предполагам си 90 годишен обожател на комунистическите касапи и концлагери .И седиш сега в една стая с една духалка и една лампа и жадуваш за невинна човешка кръв като другарчетата ти през 45-те години . Вдъхновявай се от Кимчо в севернокорейския рай и да не забравиш да измиеш ченето преди лягане.

132

Анонимен

преди 6 години

А е изчистете си спама продажници ракива

131

Анонимен

преди 6 години

Няма по ценно от СВОБОДАТА, НЕ на катиализма и комунизма !

130

Анонимен

преди 6 години

патриотаВсичко е лъжа и измама, Живков беше сменен и нищичко не знаеше! Гледаше като ударен вертолет! Станало е зад гърба му под диктовката на Горбачов, то е ясно, ца да се запази партията и ето вече 28 години тя си е на власт! Пълен еспех, това се казва тактика!

129

До 142

преди 6 години

Защо един паунд не е 20 долара или едно евро? Нужно ли е да си икономически просветен, за да приложиш поне малко здрав разум?

128

Анонимен

преди 6 години

Това и на децата стана ясно още тогава че Горбачов е наредил да го свалят! Трябва да си умствено ограничен че да си помислиш че доброволно са здали власта или под натиска на народа. Горбачов ос.ра ку.ра на оня Рейгън и ни продаде за няколко милиона долара целият соц лагер. Горбачов трябва да бъде набит на кол и обесен надолу с главата заради държавно предателство.

127

Анонимен

преди 6 години

Чудя се защо един Юуан не е 20 долара?Някои икономически просветен ще ми разгадае ли тази мистерия?

126

хехе

преди 6 години

Железен е бил Бай Тодор. Веднага е усетил работата. А оня с печата сега е в САЩ, На това как му се казва? Държавна измяна?

125

до 140

преди 6 години

Намеквам ,не просто казвам ,че мирното разпадане ,можеше да не е толкова мирно.Имаше голяма опасност от трета световна ,все пак никоя империя не се предава без борба.Казвам ви ,че сме щастливци и блъфа мина най-леко.Замислете се ,все пак колко лесно можеше всичко да ескалира.