155

Интересно

преди 6 години

Ей. На това какво можеш да му кажеш? Изобщо има ли думи с които да го опишеш него и останалите80%..?

154

Анонимен

преди 6 години

До чекистКато искаш да си поискаш нов дълг е редно да се правиш, че си плащаш старите. Нищо ново под слънцето , тоя трик не е нито нов нито негов. Овцете само ще измекат и ще се подготвят за стригане и доене :-))).

153

Анонимен

преди 6 години

ББ смята, че всички на тоя свят трева пасат, като стадото му в ГЕРБ ;-).Цитирам Световната Банка за отношението Дълг/БНП - най-добрия популярен измерител на задлъжнялост :-))).2008 - 19,7% ; 2014 - 32.1% ; 2015 - 30.3%Нема що работи за сваляне на дълга който той направи :-))).Ама овцете трева пасат, а са и късогледи. Гледат месец за месец и се възхищават на гениалността на коча на стадото :-).

152

чекист

преди 6 години

Какво намалява , че не разбрах? Не гласува ли парламентът 1 млрд външен дълг-наистина за покриване на друг . Борисов от както е дошъл на власт с изключение на първата година/когато наследи 8млрд излишък , а от там и резерв/ все е на дефицит -тоест все взима заеми. На практика страната при почти нулева задлъжнялост по времето на тройната коалиция в момента е с над 26млрд. Борисов наистина си вярва че сме лош " матрЯл" или *** както се изрази друг "*** " , та може да ни говори каквото ще

151

Анонимен

преди 6 години

да се напомни - много по-добре е с Бойко отколкото би било с Корнелия!

150

Анонимен

преди 6 години

Добра икономика браво. Само напред. Другите ги видяхме ...нямат качества и потенциал.

149

Ужасен въпрос

преди 6 години

Ако този страстен любител на македонския суджук хвърли верига, Цеко Пипоня ли ще ни стане премиер?

148

Анонимен

преди 6 години

Дано свърши като държавника Стамболов...По държавнически!

147

БДЖ вози дълга

преди 6 години

колкото повече приказва, толкова повече вагони от нечие продължение на гърба лопа

146

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДЪРЖАВНИК - повече... - политик по-малко... - просто няма алтернатива...

145

Анонимен

преди 6 години

Тоя като умре и партията му ще умре ! Не го кална ,това е факт .Дълговете по старите заеми намаляват , но новите няма да могат да се платят .Цялата схема на съюза е чрез заложнически приоми от тип ДАВАНЕ НА икономически , инфраструктурни, здравеопазващи и други видове помощи .САМО СВЕТОВНАТА БАНКА,МЕЖДУНАРОДНИЯТ И ВАЛУТЕН ФОНД ИМАТ ПРАВО ДА ДАВАТ ТАКИВА ЗАЕМИ НА СТРАНИ .Всички участващи в ЕС са със такива условия. Целта еда неможем да избягаме от държавата СЕЩ-СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ!

144

Цуци

преди 6 години

Изражението от снимката напълно подхожда на новината

143

Idealist

преди 6 години

Бати Бойко, тази прегръдки по Европа не ти действат добре. Нещо си изпращал.

142

Щирлиц

преди 6 години

Господи,спаси България...

141

Анонимен

преди 6 години

Искали да го съборят щото намалял дълга ..... хахахаха! Не бе г-н Борисов, искат, щото да "управляват" парите, съдрани от бедния и изчезващ народ! На всички ни е ясно, че играта ви е една и съща, само че сте на групички (кръгове), даже и в самите партии. Единствената разлика е, че Борисов има по-малко "братовчеди" и "приятел" и по ги стяга, че в БСП се бяха оляли по едно време, ама като цяло картинката е същата, особено в провинцията. Абе всички са от "от един отбор".

140

пръцо

преди 6 години

бочко има невероятно семпла идея за света, бори се с бсп, намалява дългове, плаща на пенсионери.. с акъл се бори постоянно.. много време изгуби на България това тъпо нещо

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен То ако БСП се беше борила ,сега щяхме дя сме го забравили Червеногербера . Ама не се борила ,неее ! Тук няма борба ,има КОЗЯК .Там е заровено кучето .

138

Анонимен

преди 6 години

Няма проблем .Братчеда Продан Брисов е готов да управлява новите заеми на Деби..ла . Бъдете спокоини . В сигурни ръце ще са .

137

Анонимен

преди 6 години

Е, нали поздравихте на последните избори БСП и лидера и как мъжки се борили - еми радвайте се и сега де, колко мъжки продължават офанзивата....

136

Промяна в Конституци

преди 6 години

Член Първи:Ръководната роля на Пипонелките и Кратуноидите се осъществява от сабалем до сабалем и от първи януари до първи януари чрез активната активност на активните от от едно 80% от оновъ назелениъ дека ту тук ту там били, небили или па де били, та ****или